2024. május 20.

Zsírégetés féláron

TAVASZI EROTIKUSOK - 2. évad - erotikus novellák (18+)

Erotikus buborékok

/EROTIC BUBBLES/

- 13 erotikus történet -


Zsírégetés féláron

–  Itt lehet levetkőzni – tessékelte be őket a fehér köpenyt viselő asszisztensnő –, majd szólok, ha be lehet jönni.
Az eredetileg konyhaként funkcionáló apró helyiség 2 műbőrrel bevont pad és néhány fogas segítségével szűkös öltözővé avanzsált. Az egyik kampón már ruhadarabok lógtak, a konyhapulton egy tálcányi pohár csillogott, egyenként szalvétára borítva, a sarokban a hagyományos hűtőt üvegajtósra cserélték, és alaposan megtömték ásványvizes palackokkal.
Zsuzsa lassan vetkőzött, egy ruhadarabbal lemaradva követte a másik páciens mozgását.
– A melltartót is? – csodálkozott, amikor amaz a nő kikapcsolta a sajátját.
– Nem kötelező, de Karcsi úgy szereti – csillogtatta meg bennfentes ismereteit a másik nő, akin bőven akadt égetnivaló zsír. – És feltétlenül inni kell egy pohár vizet, hogy legyen mit kiizzadni, de bubisat nem szabad, csakis menteset – folytatta a kioktatást akkor is, ha az utóbbi félmondat semmiféle plusz információt sem hordozott: a hűtőben egyetlen palack bubis víz sem tartózkodott.
Zsuzsa magán hagyta a melltartót, ha nem muszáj levenni. Egy perc múlva már sajnálta a szégyellősaségét,  amikor egy újabb páciens érkezett – egy 20 év körüli lány –, aki a farmerruha alatt nem viselt melltartót, de még bugyit sem, s máris meztelenül várakozott a korábban érkezőkkel együtt.
Halvány ánizsos-vaníliás illat.

*

Zsuzsa a levélszekrényében talált szórólapon talált rá a "Károly Zsírégető Stúdió" hirdetésére, s ami máris kivételes eset: az A/6-os lapot nem dobta ki olvasatlanul, ahogy az más kiadványokkal történni szokott. 
– Egy próbát megér! – gondolta, miközben végigolvasta a reklámot. Jót mosolygott rajta, és először szándékosnak és humornak tartotta, hogy a szórólap szövegírója a féláras zsírégetés fele árát úgy számolta ki, hogy az a felénél többre jött ki. Aztán: szigorúan 60 perces egy kúra, ám ha valaki kevesii, akkor 90 percet fizet, de akkor is 60 percig tart a kezelés. – Hahaha! – nevetgélt Zsuzsa. Továbbá: előfordulhat, hogy párhuzamosan zajlik több zsírégetés, de ez nem jelenti a 60 perces "félár" arányos csökkenését. – Mit veszíthetek?
A hirdetést megmutatta néhány ismerősének és kolléganőjének, s mivel valamennyien próbáltak már ilyesmit, vagy tervezik a közeljövőben, ráadásul a legnegatívabb vélemény is semleges volt – "nem is árt, nem is használ" – felhívta a megadott telefonszámot. Előjegyzésbe vették, és néhány napon belül időpont-ajánlatot kapott.
Így került Károly zsírégető öltözővé alakított konyhájába, és így várakozhatott egy teljesen és egy majdnem meztelen nő társaságában.
A többiek példáját követve ivott egy pohár vizet, de a melltartó szempontjából kitartott, inkább következetesen  különcködött, nem vetette le. Lopva végigmérte a hasonló korú – 40-es – nő testét, akadt rajta égetnivaló. A 20 év körüli lány már fejtörést okozott, hiszen az a "babaháj", ami itt-ott esetleg nagyítóval felfedezhető rajta, nem indokolja, hogy zsírégetéssel szabaduljon meg tőle.
Amikor nyílt az öltözővel szemközti helyiség, a lakás egykori legnagyobb szobájának ajtaja, ahol jelenleg a zsírégetés történik, kilépett rajta és az öltözőbe sietett egy fiatal, tökéletesen csupasz lány – súlyos, szőkés-barnaságán és tetovált szemöldökén kívül egyetlen szőrpihe vagy piercing sem zavarta meg az összképet, sőt a kezében szorongatott vibrátor is teste tartozékának tűnt, ugyanolyan színével –, nyitva hagyva a KEZELŐ ajtaját, sietve öltözött, közben odavetette a várakozóknak:
– Hárman bemehetnek.
Zsuzsa, aki legközelebb állt az ajtóhoz, bekukkantott, hátha kijön még legalább 2 páciens, ám csodálkozva látta, hogy ez a csajszi egyedül élvezhette a zsírégető szakember teljes figyelmét. Ami mostantól háromfelé fog forgácsolódni.
Az asszisztensnő a testsúlyt és magasságot egyszerre mutató készüléknél várta őket, s miután egymásután fel- és leléptek, mindhármuknál megmérte a mell- és derékbőséget, majd megállapította a karok és a combok kerületét. Az így összegyűjtött, adatokat fejből (!) felsorolta, egyúttal az egyik laptophoz ülve hibátlanul beírta. Mind a 18 számot!
– El lehet helyezkedni a kezelőasztalon – mondta közben.
Négy ilyen, a fogorvosi szék és a masszázságy keverékeként jellemezhető alkalmatosság állt, műanyag lepellel letakarva a helyiségben, ezek közül másztak fel háromra.
"Miért nem jöhettünk be egyszerre a vibrátoros csajszival?" – bizsergett egy újabb talány Zsuzsa agyában. A vibrátor szerepére rá sem kérdezett magában.
Károly, a zsírégetőmester csak ekkor pillantott fel a laptop tanulmányozásából, és ő is adott egy többesszámú utasítást:
– Vegyük le a melltartót!
Az asszisztensnő a kezét nyújtotta Zsuzsa felé a felesleges ruhadarabért, aztán egy kerekes, csupa-polc, asztalszerű építményről leemelt egy szalvétányi méretű textilt, s azt a 20 éves lány szeméremdombjára terítette. Ha így helyettesíti a hiányzó bugyit, miért nem tette lejjebb egy kicsit, hogy ne látsszon ki a "lényeg"? – Újabb megválaszolatlan kérdés Zsuzsa fejében.
Károly a legközelebbi kezelőpulton pihegő pácienshez lépett, ahhoz a nőhöz, aki csak Karcsiként beszél róla. Futólag végigsimogatta a zsírpárnákkal bőven ellátott, ám azok arányos eloszlása tekintetében szerencsésnek mondható nő testét, kivételesen sokáig időzve az oldalra omló melleknél és a has alatti hurkáknál. Közben mindenféle hangokat hallatott, amelyeket a Karib-tenger partjának trópusi madárvilága rögtön megirigyelne, s csak hébe-hóba szólta el magát:
– Másfél centi... Hoppá, milyen nőies!... Emitt egy centi...Sziluett-korrekció... – A két mellet többször a helyére emelte, megnyomkodta, a két bimbót egymáshoz húzta, mintha azt próbálgatná, hogy milyen lehet ezzel a nővel a kebelszex, aztán érdeklődéssel figyelte az ismétlődő visszatérést. – Bűn volna kisebbre vágyni!
A nő lelkesen sóhajtozott – mintha máris megérte volna a terápiáért leszurkolt összeg , s amikor az asszisztensnő odalépett bugyit igazítani – hogy feszüljön a dombokon és bevágjon a résen –, ő egyszerűen megemelte a fenekét és lehúzta az akadálynak tekintett bugyiját, nehogy hátráltassa a vizsgálatot. Már előre lehunyta a szemét a várható gyönyörűségtől, és egyre zajosabb sóhajokkal kísérte a zsírégetőmester közelhajolását és tapogatását.
– Így remek, ahogy van! – nyilatkoztatta ki végül Károly, átadva a büszkeségből olvadó pácienst az asszisztensnőnek.
A nő felnyögött, mint aki éppen most ért fel a csúcsra, és még akkor is hangosan zihált, amikor az asszisztensnő avatott kezekkel különféle krémeket és olajokat kent a testére, attól függően megválogatva ezeket a szereket, hogy a karibi paradicsom madarai az imént ott éppen melyen hangot adtak ki magukból.
A Károly Zsírégető Stúdió névadója eddigre már a 20 éves lány fölé hajolva visszafogottan  nevetett valamin, amit a lány súgott neki. Ugyanaz a vizsgálat következett, mint az előző páciensnél, csak a madárhangok változtak valamelyest, és gyakoribbá vált az apró, amúgy sem számító textil alá nyúlkálás. A csajszika minden alkalommal mosolygott.
A legelső páciens a kenőcsök után fóliát kapott a dereka köré, aztán a combjaira is. Az asszisztensnő egy utolsó pillantással felmérte, kimaradhatott-e valami füttyös terület, aztán Zsuzsához lépett. Úgy helyezkedett, hogy a páciens véletlenül se láthassa Károly és a 20 éves leányzó évődésbe hajló akcióját.
– A doktor úr nem vizsgál meg előbb? – kérdezte Zsuzsa csodálkozva. Kicsit oldalra fordította a fejét, de a reflexszerűen odaugró asszisztensnő fehér köpenye abban a pillanatban eltakart mindent, ami a szomszéd kezelőasztalnál folyt.
– Előbb-utóbb... de. Első alkalommal meg kell nézni, jelentkezik-e valamilyen allergia, bőrpír, egyéb reakció, és megbeszéljük, hogy mit akarunk elérni...
Zsuzsa testén egyre-másra szaporodtak az apró kenőcs-foltok, az egyik hideg volt, a másik egyből meg is száradt, a harmadik eukaliptusz-illattal árasztotta el a helyiséget... De nem foglalkozott tovább a kenceficékkel, inkább új kérdéseket fogalmazott meg magában: Ha Károly ennyire szeret a fiatal lányokkal incselkedni, akkor miért nem egyesével fogadja őket? Ahogy az a csajszi is egyedül élvezte a kezelést, a vibrátoros, aki megelőzte a mostani három pácienst. Lehet, hogy Károlynak a pénz (a féláras kezelés díja) és a fiatal lánytestek között kell dönteni, hiszen jobban jár, ha 3 embertől kasszíroz, ezért hol a pénzt választja, hol valamelyik viháncoló csajszikát tapogatja? Ezért volt már a telefonos érdeklődésnél is a legfontosabb szempont, hogy hány éves a páciens? Mert akkor lehet úgy ütemezni, hogy 1 pipi után 3 tyúk, megint egy pipike...
Miután sikeresen végiggondolta a dolgot, melle vonalában megjelent Károly elgondolkodó arca.
– Hát nem lesz sok dolgunk – mondta a zsírégető, egyetlen pillantással felmérve Zsuzsa testét. és már majdnem úgy tűnt, hogy részéről befejezettnek tekinti a mai kezelést, amikor mégis lehajolt, közelről nézegette a mellbimbók magasságát, és találomra megvizsgált néhány bekent foltot. Elégedetten mormogott, és eddig hozzá sem ért a pácienshez. – Húzzuk le a bugyit! – A megszokott többest használta, bár csak egyetlen bugyit kellett egyetlen személynek, a tulajdonosának lehúzni.
Zsuzsa egy darabig nem láthatta a zsírégetőmester fejét, de a bőrén érezte a szuszogását. – A puncimat szagolgatja? – Fura érzés borzongatta ettől a szokatlan és intim közelségtől, a szimatolást sokkal izgalmasabbnak találta, mintha Károly benyomta volna az ujját.
– Sajnos nem lesz sok dolgunk – ismételte meg a női zsírpárnak avatott szakértője, majd felületesen megérintette a mellbimbókat, ujjbeggyel finoman megnyomkodta a páciens derekát, majd valamivel keményebben a lába-közti domborulatokat, és máris átadta a helyét a kenegetésre kész asszisztensének.
Zsuzsa akaratlanul is felsóhajtott, és szinte féltékenyen hallgatta, ahogy 2 méterrel arrébb – az addigra fóliába csavart 20 éves lány és Károly – sugdolóznak és önfeledten kuncognak.
– Irigylem a barátodat! – Ennyit és a lány nevetős válaszát ki lehetett hámozni a beszélgetésükből:
– Ne tedd!
Szóval Károly a fiatal lányokkal tegeződik. Vajon ez az intim kapcsolatot jelzi? Akiket megdug, azokat tegezi?
Zsuzsa csak a derekára kapott többrétegű fóliát, s ahogy sikerült átlesni a többiekre, megállapította, hogy azoknak ennél jóval több jutott. Az első páciensnek a derekán kívül a combja is be lett tekerve, a 20 éves lánynak meg alig maradt ki valamije a jóból, még a két lábán is fólia csillogott. Mi lehet az oka?
– Kimehetnék pisilni? – szólalt meg a 20 éves lány.
– Segítek leszállni – ajánlkozott azonnal Károly, a zsírégető, ahelyett, hogy az asszisztensére bízta volna ezt a feladatot.
Zsuzsa meghökkent, amikor észrevette, hogy a Károly karjára támaszkodó lánynak egészen fent, a combtöve kimaradt a tekercselésből, miközben a térdét beborították, aminek – égetnivaló zsír hiányában – nem sok értelme van, és azt is furcsának találta, hogy a lányt a férfi kíséri ki pisilni. – "Ha egyáltalán pisilés lesz belőle, s nem dugás!"
Az asszisztensnő monoton zenét kapcsolt, a reméltnél jóval hangosabbra, Zsuzsa pedig további kérdésekre lelt: El akar altatni minket, hogy ne tudjuk, mikor jöttek vissza a pisilésből? Vagy nem akarja, hogy meghalljuk a dugás beszűrődő zajait?

*

Utánozhatatlanul kellemes volt kiszabadulni a fólia levegőtlen szorításából, felért egy orgazmus-közeli állapottal.
– Arra lehet lezuhanyozni – mutatott az asszisztensnő egy laza balkanyart. – Utána méretkezés, és következő időpontot egyeztetünk. Kinek adhatok számlát a kezelésről?

*

Zsuzsa hazafelé úton felsorolta magában a megválaszolatlan kérdéseit, és eljátszott a gondolattal, mit is mondana valamelyik kolléganőjének, ha kíváncsiskodna Károly zsírégető programjáról.
Valami ilyesmit:
– Károly nem orvos, de valami fogalma lehet a zsírégetésről, mert nagyon szakszerűen meg tud nyomkodni. Keveset beszél, de pontosan megérzi, hogy mit szeretnél hallani, és éppen azt mondja. És éppen úgy veselkedik veled – testre-szabottan –, ahogy azt előre elképzeled. Ja, és most féláron akció van! Hogy-hogy használt-e? Első kezelés után még nem tudhatom, majd kérdezd meg a tizediknél!

Nincsenek megjegyzések: