2024. május 2.

Heftölés itt és ott

 TAVASZI EROTIKUSOK - 1. évad - erotikus novellák (18+)

Erotikus buborékok

/EROTIC BUBBLES/

- 13 erotikus történet -


Heftölés itt és ott


-- Pont, mint az én öcsikém! -- kacagott fel az a lány, aki a társaság mértani közepén ült. -- Folyton azon rágja a fülem, hogy hozzam össze egy jó, bármelyik barátnőmmel... itt a bármelyiken van a hangsúly... aki bevállalós. Bevállalós alatt persze azt érti, hogy akit röptében megkúrhat. -- Vízszintesen kinyújtott karral mutatott a szőke lányra.
Amikor megérkeztek, ők hatan, a pultos csodálkozására rendezkedni kezdtek, két asztalt összetoltak, de aztán mégis csak az egyik mellett csoportosultak, fejüket összedugva nevetgéltek. A legfiatalabb talán 22 éves, a legidősebb maximum 24. Hat szebbnél-szebb, csillogószemű lány a szürke kávézóban.
Eleinte csak szórványosan lehetett érteni, hogy miről beszélnek, később már majdnem minden szavukat, kivéve, ha egyszerre támadt közlendőjük.
-- Nálunk elkélne egy kemény férfi! -- szólalt meg a szőkeség az U-alakzat széléről.
-- Rendben -- rikkantott fel az iménti lány --, küldöm az öcsköst! Nem hinném, hogy lesz okod panaszra, mert éjjel-nappal kemény.
-- Mihez ért?
-- Hogy érted? Meg tud kúrni, éjjel-nappal készen áll... neki..., azt meg majd megmondod, hogy mit szeretsz!
-- De speciel nekem most olyan pasi kellene, aki tud lyukat fúrni...
Elszabadult az általános röhögés, a további 4 lány is szükségesnek érezte, hogy beleszóljon az öcsi-projektbe:
-- Meeert? Begyógyult?
-- Minden pasi ért a lyukakhoz, nem szükséges apró-hirdetni!
-- Én láttam már az öccsét, hát arra számolj, hogy minden lyukadra szükség lehet!
-- upsz! Van köztünk egy szűzpunci is?
A kávézóban a lányokon kívül még 6 vendég tartózkodott, mind férfiak, és kivétel nélkül mindegyikük megállapította magában, hogy igazságosan, fejenként 1-1 lány jutna rájuk ezekből a víg csajokból.
A kemény pasit igénylő szőkeség pirulva magyarázkodott a többieknek:
-- Napok óta kísérletezünk egy polc felszerelésével, már a szomszéd is beszállt, rengeteg lyukat sikerült befúrni a falba, de nincs két olyan köztük, ami használható is, megáll benne a csavar, és valamennyire egy magasságban van egy másik használhatóval...
A lánycsapat nem értett minden szót, nem is nagyon törődtek vele, hogy más mit mond, saját hangzavarukból csak olyanokat szűrtek ki, mint a "szomszéd is beszállt", a "használható", a "befúrni", a "megáll benne" és természetesen a "lyuk", és ezek mindegyike kellően táplálta a visításba torkolló röhögőgörcsöt.
-- Megáll a lyukadban... -- A kemény öccsel rendelkező lánynak a könnyei is folytak. -- Miért nem szóltál eddig? Hahaha! Az öcsémnek is jó lesz, neked is jó lesz...
-- Mit tanul az öcséd? Úgy emlékszem, valami szakmát... -- próbálta továbbvinni a polc ügyét az elpirulós.
-- Hegesztő lesz, ha nagy lesz... hahaha... illetve már az is, de nem a szakmájában dolgozik, de mondom, hogy szerintem nem lesz okod panaszra, nagy és kemény!
Négy lány kapta fel azonnal a fonalat, megörülve a hirtelen jött újabb vihogni-valónak: -- Te egyáltalán honnét tudod? -- Kukkolod az öcsédet? -- Szoktad fürdetni? Szólj, ha kell segítség!... -- és így tovább. Hiába, a sikeres szigorlat utóhatásaként jelentkező felszabadultság-érzés jár minden vizsgázónak.
Minden átmenet nélkül további javaslatok is előkerültek, névvel és anélkül, lehetőleg olyan pasiké, akiket mindannyian ismerhetnek.
Közben a szabálytalan félkör közepén ülő lány kényszerült magyarázkodásra, amire úgysem figyeltek:
-- Dehogy kukkolom a saját öcsémet! Hibbantak vagytok mind! Nem arra való a szemem... Hibbant picsák vagytok!
-- Gyönyörűséges barna szemeid vannak! -- hajolt be a tiltakozó elé a vörös tincset viselő csaj. -- Ezekkel a csammogó picsákkal meg ne foglalkozz!
-- Szóval egy igazi hegesztő fel tudná nekem szerelni az a kibaszott polcot? -- emelte fel a tenyerét csitítóan a szőke lány. -- Ne merészeld azt mondani, hogy mindent megcsinál velem, amit csak szeretnék! -- Érdekes, hogy ezzel a viccesnek szánt mondattal sikerült elejét vennie a nyerítéshez hasonlítható, fetrengő nevetésnek. Legalábbis néhány másodpercre.
Mindannyian hangyabolyon ülve várták, hogy mibe lehet megint belekapaszkodni.
-- Szokott heftölni is... hef-töl-ni... az nem tudom, mit jelent, de biztos belefér egy polc felrakása...
-- Heftölni, kúrni, bütykölni, kettyinteni... -- Egymás szavába vágva a végtelenségig tudták volna sorolni a vélt szinonimákat. -- Heftölni, kefélni, gyalulni... -- De ekkor...
A hangzavar átváltott visszafojtott, izgatott-várakozó kuncogássá, mert a legközelebbi asztalnál szótlanul ücsörgő, mikulás-szakállú, cserzett-bőrű és -- a törzsvendégek tapasztalata szerint -- nagyothalló bácsika az asztalra támaszkodva felállt, szerencsésen kiegyensúlyozta magát, majd egy szék társaságában a lányokhoz húzódott. Volt hely bőven, hiszen a fiatal lányok az összetolt asztalokból csak az egyik mellett csoportosultak.
-- Hallottam, hogy valamit heftölni kéne maguknál...!
Feszült figyelem követte minden egyes szavát és lassan nyiladozott a derültség: A férfi-vendégek azon készülődtek szórakozni, hogy a nagypapakorú, egyébként derűs szemmel, szótlanul szemlélődő koma ezt az egyetlen szót értette meg: "heftölés", míg mindenki más a "kefélni" és a "kúrni" kifejezésekre figyelt fel. A lányok meg azért készítették elő a jókedvüket, mert számukra az újonnan megismert "heftölni" már véglegesen egybeolvadt a dugás többi szinonimájával.
-- ...és heftölésben én vagyok a legjobb a környéken... -- folytatta az öreg, mire a törzsvendégek közül ketten bólogattak. -- Kicsit nehezen mászom már meg a létrát, de ha nincs szó valami óriási munkáról, belefér az időmbe, hát én szívesen megheftölöm... -- Nem értette, hogy miért pukkan ki a lányokból a nevetés.
A csajok a hátrahúzódó, székbesüppedő szőkeségre mutattak:
-- Őt lehet megheftölni!
-- Mi a cím? Mikor alkalmas?
A szőke lány a haja tövéig vörös lett:
-- Igazság szerint nem nagy dologról lenne szó, és az ő tesója -- mutatott a mellette ülő csajra -- már majdnem elvállalta... de azért köszönöm, nagyon kedves tetszik lenni!
-- Mondtam, hogy nagy munkát nem is vállalnék, de... ha nem kellek, hát nem akarom magam ráerőltetni senkire. Azért csak megadnám a telefonszámomat, hátha rám szorul még -- körbefutott a tekintetével a félkaréjban sustorgó-rázkódó lányokon -- ...valamelyikük. Mert azért nem árt ám, ha a heftölést érzéssel csinálják, nem vezet jóra a hűbele-durrbele!
Ezzel az öreg visszaült a korábbi helyére, és később barátságosan integetett a lányoknak, amikor azok egy üveg sört küldtek neki a pincérrel.

Nincsenek megjegyzések: