2024. augusztus 5.

Kemping a patakparton 4.

Előzmények:

Nyári erotikusok -  erotikus novellák

Kemping a patakparton
4.
 
 
Alig látták egymást sziluettjeit, így még murisabb volt a helyzet.
– Akarsz róla mesélni?
Pillanatnyi csend. Csak a kispatak csobogott a közelben, és a sötétség felerősített minden sejtelmes neszt. Mindenki a szájához emelte az üveget, és belekortyolt az italába.
Gábor érezte a kellemes zsibbadást, és – mivel nem szokott ennyit inni –, fogalma sem volt, mi következik a szüntelen, bamba vigyorgás után, amit már most sem lehetett volna letörölni az arcáról. A 21-24 éves lányok jelenléte ütközésig csavarta a jókedvét.
– Nehéz róla beszélni, mint egy festményről – kezdte, mindenfelől kuncogásoktól kisérve –, mert a festményt sem tudjuk szavakkal leírni. Vagy gondoljatok egy zeneszámra!... De próbáljuk meg, és ha valaki kedvet kap hozzá, ne fogja vissza magát!... Először is a környék nem csupasz, de nem is bozontos, ne csupasz csigára számítsatok vagy őserdőre… Ha ráközelítünk, felhívom a figyelmeteket a zacskóra, és annak tartalmára. Két babszem. De nem ám ikertestvérek, hanem az egyik nagyobb, mint a másik. Ki szeretne szemléltetést?
Felállt, kicsit dülöngélve letolta a nadrágját, óvatosan körbefordult a saját tengelye körül, hogy el ne szédüljön:
– Az egyik kisebb, mint a másik… Mi a baj? Az előbb nem így mondtam?
Odaállt a barnahajú elé, aki oldalra kinyújtotta a lábát, hogy közelebb engedje. Érezte, hogy a lány egyik kinyújtott karja hasztalan próbálja megállítani a kilengést, a másik kéz pedig egy másodpercre ráfonódott az emlegetett zacskóra. Botorkált tovább a sötétben…
– Ha megbizonyosolodto… ha meg-bi-zo-nyo-sod-ta-tok róla, hogy az egyik valóban nagyobb, akkor most győződjetek meg a másik állításomról is: amaz meg kisebb!
A patakpartról távolra hömpölygött a nevetés.
– Ne röhögtesd már Szabinát, mert leharapja Márk micsodáját! – Úgy látszott, a szőke lány a sötétben is amazokat figyeli.
Gábor az újabb körrel éppen a szőkeséghez ért:
– Nem oráloznak, tanúsíthatom – simogatta meg a lány fejét –, most jártam arra, és nincs cuppogás. – Az "orálozás" kifejezés osztatlan sikert aratott, és egymást túlvisítva felsorolták a lehetséges szinonímáit.
Ha jól érezte, bár érzékszervei nem működtek már kifogástalanul, a zacskó megmarkolásával egyidőben mintha a szőkétől – vagy valamelyik másik lánytól – egy leheletnyi puszit kapott volna a makk legvégére. Már várta, hogy a csajszi mindjárt felkiált: „áll a komának is!”, de ez elmaradt.
A második botladozó kör után visszatottyant a barna – vagy valamelyik másik – lány mellé, és az egész társaság vég nélküli nevetéstől fulladozott.
Nem emlékezett rá, mi történt a továbbiakban, csak egy-két bizonytalan emlékkép maradt arról, ahogy a hozzá legközelebbi lány – vagy valamelyik másik – felváltva nyomja a szájához a cicijét és az üveget.
Később valakiről lehúzott egy bugyit, és másról is megpróbálta, de azon már nem volt. Homályosan eljutott a tudatáig, hogy levetkőztetik a füvön, majd kétfelől támogatva betuszkolják az egyik sátorba…

*

Reggel a feketehajú Szabinával futott össze a pataknál.
– Ne siess! – kérte a lányt, és átkarolta hátulról. Szorosan tartotta a feszes női testet, amit csak egy színes-csillogós póló takart.
– Mit akarsz? – kacagott visszafogottan a lány. – Ott van neked két punci a sátorban!
– Neked meg ott a Márk gyerek!
– Na, látod? Mindenki menjen a privát dolgára!
Szabina, szöges ellentétben a szavaival, engedelmesen tűrte, hogy Gábor kezei nyakig felhúzzák a pólót, és rátapadjanak a melleire.
Beleakadtak egy sátorbonyvába, Botladoztak, s mivel a férfi szorosan tartotta a lányt, nem engedte elesni, viszont majdnem magával rántotta.
Szabina hátranyúlt, alig fért be kettőjük közé, és megmarkolta a férfi éledező farkát.
– Mit szólna Regina és Dóra, ha ébredéskor nem dugnád meg őket?
Gábor nem válaszolt. Úgy gondolta, a lány már kapható lenne egy menetre, csak még magyarázkodik, kéreti magát.
Azt az aggályt meg, hogy a másik két lányt hogyan fogja majd megdugni, meghagyta a következő óra talányának.
– Nekem is vissza kellene mennem… – Elakadt Szabina hangja, mert férfi két ujját a szájába dugta.
– Márkhoz… – folytatta, amint lehetővé vált számára – most biztos áll már neki, és lecummantom…
Elhallgatott, majd nyöszörgött, amikor a két nyálas ujj a lába között kezdett mocorogni.
– Hagyjál már… – dorombolta nem túl meggyőzően – két pina is vár rád…mit akarsz velem? …baszd meg őket…nekem meg le kellene cummantanom Márkot… ha engednél…
További ötletei is támadtak, de a hangja arról árulkodott, hogy nem komolyak:
– Fektesd őket egymásra, és hol az egyiket dugod, hol a másikat… Mit szólsz?
– Baszhatsz kettőt egyszerre! – lihegett és nyögött. – Miért engem akarsz?... Látom, hogy nem szabadulok egykönnyen…
– Jól látod...
– Itt akarod... mindenki előtt?
– Alszanak.
– Ha megbaszol, hangos leszek! Sivalkodok!
Leguggolt Gábor elé, és érdeklődő tekintettel nézte, majd a szájába vette a férfi kőkemény falloszát, és szórakozottan simogatta a majdnem üres zacskót.
 
Vége

Nincsenek megjegyzések: