2024. július 19.

Illanás

MISZTIROTIKA
Erotikus és/vagy misztikus - Misztikus és/vagy erotikus


ILLANÁS




Egymást érték a turistacsoportok, tarka méhrajként áramlottak keresztül-kasul a forró térkövek terén. Újabb csapat bukkant fel, csatlakozva a többihez, s mintha a remegő levegőben úsznának. Árnyékot adó fa sehol, az a néhány csenevész meg úgysem éli meg a saját lombkoronáját.
Bálint, a nagyhangú, keskenyarcú, cirmosan őszülő, átlagosnál alacsonyabb, zömök, 30-on túli férfi, szállodai szobájának nyitott ablakából szemlélte a tömeget, gondosan ügyelve, hogy ki ne lépjen az árnyékból. Mögötte falhoz lapuló klíma duruzsolt, reménytelennek tűnt a beállított 21 fokra lehűteni a szobával együtt az egész külvilágot.
A fürdőszoba felől megszűntek a zajok.
– Elaludt a kádban – gondolta Bálint, és hirtelen úgy érezte, hogy egy kiadós alváson kívül ő sem vágyik semmi másra.
A turisták úgy ellepték a vibráló teret, mintha az évezredes kövek szabadtéri előadására gyülekeznének, és nem akartak tudomást venni sem az izzó katlanról, sem a fejük fölé gyülekező felhőkről. A zivatar feketébe öltözve várakozott a tér sarkában.
Bálint egy széket húzott maga alá, és kíváncsian várta, hogy a temérdek ember ázott hangyaként éli-e majd túl az ég ítéletét, vagy menekülőre fogják a dolgot.
Sötétség borított be mindent, üdítően hatottak a némából rohamosan erősödő, közelítő villámok, és mókás volt az előbukkanó számtalan világítós ruhadarab és bizsuk tömege. Karneváli forgatagot varázsoltak a nyár közepére. Bőven volt idejük feltöltődni, és most lelkesen lehelték vissza élénk színeiket.
Bálint felfigyelt egy neonrózsaszín foltra – talán egy táska és egy pólón lévő felirat egyvelegére –, amely éppen feléje közeledett, a többi színes fénnyel ellentétben gyorsan és határozottan, mintha egyedüliként venné komolyan a trappoló zivatart.
– Gyönyörű nő lehet! – állapította meg ösztönösen magában, bár semmit sem látott az emberek között utat törő alakból. – Biztos félti a sminkjét vagy a frizuráját.
Eljátszott a gondolattal, hogy a rózsaszín nő éppen az ő szobájába menekülve akarja kivárni a még el sem kezdődött dübörgés végét. Tekintete izgatottan követte a csábító rózsaszín fény útját.
Földi csillaghullás, amihez a kívánság már megvolt. A további tízezernyi ember már nem számított, hiszen ez az egy nőnemű csillag határozottan a hotel felé, sőt éppen Bálint karjaiba tart.
Túltáplált esőcseppek kezdtek kopogni, mire esernyők tarkasága borult kupolaként a térre. Bálintot ez persze sem érdekelte, elkeseredett volna, ha eszébe jut, hogy mindjárt elveszíti szem elől, de a rózsaszín nő eltántoríthatatlanul közeledett, utat vágva magának.
-- Lemegyek érte! – döntött.
Rohant lefelé a lépcsőn.
Bármilyen nevetségesnek is tűnhet egy kívülálló számára, amikor valaki hisz az emberi sorsok találkozásában, ilyen esetben csak egyetlen módon lehet cselekedni: elébe menni az elkerülhetetlennek.
Menni? Futni, kettesével véve a fokokat.
A következő percben régi ismerősként üdvözölte a korábban sosem látott, rózsaszín lányt, és vállánál átkarolva vezette a lépcsőn, majd a rövid folyosószakaszon a szoba felé.
– Meg ne fázz! – mondta gondoskodón, mintha nem mutatnának még mindig 30 fok feletti értéket a hőmérők. Angolul beszélt, eszébe sem jutott, hogy a lány esetleg nem érti, és örült a viszonzásul kapott lihegős, kedves mosolynak.
A szobában természetesnek vette, hogy a lányt az ágy szélére kell ültetni, csak először kihámozni a 18-20 megszáradt esőcsepp halvány emlékét őrző ruhájából. Még nem nyúlt az előbukkanó, ruganyos mellekhez, nehogy nyomulásával elijessze a tüneményt, inkább kinyitotta a minibár ajtaját, és elővette a legelőször kezébe akadt 2 üveget, oda sem pillantva.
Može biti vrlo skupo, košta puno – mosolygott a lány, és az egyik üvegért nyúlva, azt a cicijei közé tette.
Bálint szórakozottan, találomra válaszolt, bár nem is tudta, mire, és két kortyra osztva öntötte magába az italt:
-- Unfortunately, I do not understand your language, but you are beautiful.
Az asztal mellé ejtette az üveget.
Egyetlen pillanatra felrémlett előtte az átmulatott éjszaka utáni, délelőtti zaklatott alvás egy mozzanata, amikor a magasból egy bugyi hullott mellé. Az efféle álmoknak egyébként nagy jelentőséget tulajdonított, ahogy most is gondolkodóba ejtette volna az álombéli bugyi és a valóságos bugyi hasonlósága, de nem foglalkozott ezzel. Gyengéden hátradöntve a lányt, lehúzta izzadt testéről az utolsó ruhadarabot, függetlenül attól, hogy az ismerősnek tűnhetett.
Levetkőzött, állva a kíváncsi és csodálkozó szempár fürkészését, majd meglóbálta rohamosan keményedő farkát, és a lányra nevetett:
– Remélem, ezt érted: megbaszlak – mondta angolul, és két összeszorított ujjával formált kört mozgatva a levegőben, nemzetközi nyelven jelezte a szándékát, majd ezt a jelképes puncit a falloszára húzta.
A lány felkacagott, és kezét nyújtotta Bálint felé:
I love to love you if you want – mondta tört angolsággal, minden szót külön megfontolva, majd a saját nyelvén hozzáfűzte: – Volim te voljeti ako želiš.
Bálint nem értette, széthúzta a barnára sült combokat, majd közéjük térdelve, bevezette a farkát a nedves résbe. A lánytest összes többi része kellemesen hűvössé vált a klímától gyorsan elillanó verejték nyomán.
A hosszú barna haj buján terült el az ágy közepén, jólesett beszívni az illatát, és teljes testsúllyal a lányra nehezedve, csak a csípő tájékát mozgatni szaporán.
Bálint nem egy kimondott férfiszépség, a nők könnyedén elnéznek mellette, ennek ellenére Kiskakasnak becézik, mert a kolléganőinek többségét sikeresen becserkészte, akit meg még nem, az fent szerepel a listán. Kitartóan kerülget mindenkit, amíg az széttett lábbal, vagy négykézlábra ereszkedve meg nem adja magát, és befogadja a zömök falloszt. Általában ismétlésre nem kerül sor, a csajok kibújnak az újabb akciók alól, és megtörténtet magukban elkönyvelik életük egyik tévedéseként, de Bálint nem is nagyon erőlteti a dolgot, amíg maradt még éppen elég megdugandó kolléganő.
Munkahelyen kívül pedig fizetett a szolgáltatásokért, ismer minden olyan helyet, ahol csajok várakoznak a feleslegüket levezetni szándékozó ügyfelekre, és mindennek ára van.
Egy bizalmas barátja örömmel vesz részt a szextúrákon – amilyennek ezt a nyaralást is szánták –, és közös munkahelyükön is köztudott, hogy egyikük után a csajok előbb-utóbb a másikkal is szembe találják magukat, aki szintén nem kíváncsi a lelkükre, és ugyancsak egy gyors menetre pályázva ereszkedik rájuk. Ha a két haver listát vezetne, nagyjából ugyanazok a nők szerepelnének mindkettőjüknél, csak a sorrendjük változó.
Ez a bizalmas barát most kikászálódott a fürdőkádból, óvatosan megropogtatta 35 éves csontjait, pirosra dörzsölte a bőrét a szállodai törölközővel, majd úgy ítélte meg, hogy elég a pihenésből, és úgy ahogy volt, meztelenül lépett be a szobába, megérdeklődni a kollégától, hogy mi legyen a következő program. A kérdést költőinek szánta, inkább azt kellett csak kiválasztani, hogy milyen irányba induljanak csajozni… 
Meglepődött, amikor a haverját egy feszes mellű, ismeretlen csajon találta, éppen szaporázva a lökéseket, ami arra utalt, hogy mindjárt bevégzi a feladatát.
A lány kinyitotta a szemét, érezte, hogy a zömök, szótlan férfi az utolsókat nyomva, rögtön kielégül, és nem bánta volna, ha kitart még egy kicsit, hiszen még nem is volt alkalma a szexre hangolódni. A mozgás hirtelen megtorpant, a férfi kihúzta a farkát és oldalra gurult, majd felállt… De szinte ugyanabban a másodpercben elfoglalta a helyét egy másik, és ugyanabban a pózban, ugyanabban a tempóban tovább dugta.
Bálint és a barátja később felkerekedtek, egy-két csajozásra is alkalmas szórakozóhelyet terveztek felkeresni, és egyáltalán nem próbálták megérteni, hogy hogyan történhetett, amikor mindketten ingyen megdugtak egy majdnem megázott, ismeretlen lányt.

Nincsenek megjegyzések: