2024. július 12.

Klíma nélkül 2.

Előzmény: Klíma nélkül 1.

Nyári erotikusok - erotikus novellák

Klíma nélkül
2.


Az eset valamivel több, mint egy éve, egy nyári napon történt...
Helga hagyta magát rábeszélni egy kirándulásra, ebből az alkalomból nővére sok titkot rejtő táskájából elemelt 2 tasak óvszert, és mindenre felkészülten szállt be Ákos kocsijába.
Semmi szorongást, vagy szokatlant sem érzett, hiszen eddig Ákosnak csak kézzel és szájjal csinálta ugyan, de ez azt jelenti, hogy nem idegen a 24 éves srác farka, amúgy meg mással átesett már a tűzkeresztségen, tudta jól, hogy mire számíthat. Számított is.
Csak keresni kell egy jó kis helyet, ahol végre mindketten levetkőzhetnek, és rendesen szexelhetnek. Oldalról leste Ákos arcát, és elképzelte, milyen lesz majd, amikor élvez. Biztosan mosolyog!
Laza volt és vidám, leeresztette az ablakot, kitámasztotta a térdét, és addig is a széllel kacérkodott, amíg mást nem kaphat a lába közé. Egyik kezével a szanaszét röpködő hajszálait igazgatta, a másikkal könnyedén megmarkolta Ákos máris meredező falloszát.
Találtak egy alkalmas helyet – amit az eldobált gumik és zsepik tanúsága szerint mások is felfedeztek –, a simítható csendbe csak néha szivárgott be egy-egy távoli motorzaj.
– Lánybogarak – mutatott Ákos a földön heverő egyik használt gumira, amely körül nyüzsögtek a kisebb-nagyobb rovarok.
Helga először felnevetett, viccesnek találta a megjegyzést, aztán megborzongott. Mi lesz, ha valamelyik bogár lakmározás után éppen őrá fog mászni? És ha megcsípi?
A fiú már levetkőzött, és mohó tekintettel várakozott:
– Segítsek? – Nem is próbálta meredező farkát takargatni, hadd lássa csak a lány, eddig úgyis csak sötétben és lopva találkozott vele, csak a kezével és a szájával érezhette.
Helga kihívóan megrázta a haját, majd a kiszabaduló ciciket, végül kilépett a bugyijából, azt is bedobta az első ülésre, és Ákos felé közelített. Még mindig a spermaevő bogarak tobzódását látta, pedig igyekezett a fiú farkára koncentrálni. Megragadta a falloszt, lehajolt, és nagy lendülettel kezdte szopni.
Ákos mindig is tisztában volt saját ellenállhatatlanságával, de örömmel juttatott egy kis elismerést a lánynak is, hiszen Helga azon kevesek közé sorolható, akik megmutatták magukat.
– Ügyes vagy! Ez a legjobb cumi életemben!
Az elismerés értékéből alig vont le valamit az a tény, hogy a fiúnak  24 éves kora dacára, eddig elég kevés élményt sikerült felhalmoznia. Az a pár, ismétlődő eset is inkább csak tétova próbálkozásnak számított, kivéve éppen Helgát, aki a sötét udvar sarkában is több lelkesedést mutatott, mint a többi csaj összesen. Leggyengébbnek pedig pont az a szomszédlány bizonyult, akit bármikor rá lehetett beszélni egy leguggolásra a lépcsőház legfelső, sosem használt fordulójában, vagy egy körre, és már a kocsiban, menet közben rákezdve, csak kidugta a fejét a lépcsőház- vagy a kocsiablakon, kiköpte a spermát, és lehetett is visszafordulni.
– Ne cumizz már olyan jól, mert nem bírom abbahagyni! – folytatta a dicséretet. Ez a szöveg mindig beválik, szeretik hallani a lányok, önmagukhoz képest próbálnak igyekezni, ráadásul most komolyan is gondolta.
– És az baj? – pillantott fel Helga. – Baj, ha nem bírod abbahagyni? Mehet a számba nyugodtan... tudod!
– Meg akarlak...
– Kúrni? Lehet. Hoztam gumit, kettőt is, ha kúrni szeretnél.
– Ugyanazzal nem lehet kétszer?
– Jó, hogy nem már azzal akarsz! – mutatott a lány a háta mögé, a rovarok által megkedvelt, használt óvszer felé.
Megtámaszkodott a motorháztetőn, hátulról kínálva a bejárást, ám a fiú nem ugrott rögtön mögéje, ezért meggondolta magát, és hanyatt feküdt a hátsó ülésen, széttette a lábát és várta a hatást.
Ákos nem aprózta el, a 2 lépést 1 ugrással legyőzve, Helgára vetette magát, rámászott, végigevickélt rajta, és meg sem állt a szájáig.
– Ja, szopjalak még? – nevetett a lány. – Akkor ülj fel! ... Egy kicsit cumizlak még, de aztán dugd be!
A fiú felült, hátradőlt, és büszkén képzelte a kocsi köré valamennyi ismerősét, mert valakinek jólesne eldicsekedni.
Fél perc múlva úgy látta jónak, ha nem folytatják ebben a formában, mert még szégyenben marad, ha meg sem dugja a csajt, amikor pedig lehetne. Kiszállt, eldöntötte az önmagától is lefeküdni készülő lányt, majd farkát a nyíló puncihoz illesztve, izgatottan benyomta.
Nem számított ilyen fogadtatásra. Annyira szoros volt, mintha satuba fogták volna a falloszát, meg sem bírta mozdítani odabent.
Helga később úgy emlékezett, hogy éppen akkor jutott eszébe a gumi, illetve az elmaradt gumi,  aztán beugrott egy kép, a lehető legrosszabbkor, a spermát zabáló, és friss zsákmány után kutató rovarokról, és hirtelen olyan érzése támadt, mintha többen néznék... Ezek, így közösen okozhatták, más magyarázatot lehetetlen találni, de fájdalom hasította ketté a testét, a kíntól görcsbe rándult, és izmai zárórát játszottak.
A szexológia biztosan ismeri ezt a helyzetet, a nő foglyul ejti a férfit, és a legjobb szándékkal sem képes elengedni. Átélve nem ilyen egyszerű.
Amikor mindketten rádöbbentek, hogy mi történt, pánikba estek, Ákos szinte elájult. Helga sikítozott volna, de nem jött ki hang a torkán.
Percek teltek el, mire meg tudtak szólalni.
– Próbálgasd kihúzni!
– Nem megy. Túl mélyre nyomtam?
– Nem, csak átlagos.
– Miért nem mondtad, hogy ne nyomjam még be?
– Mert nem vagyok szűz, és elég nedvesnek éreztem magam. Miért nem húztad fel a gumit?
– Az a baj? Engedj ki és felhúzom!
– Nem bírlak... Nem számít a gumi, engedd a puncimba, és majdcsak lelankad...!
– Ahhoz mozgatni kellene.
– Hát nyomd bentebb és mozgasd!
– Hogy, amikor szorítasz?
– Nem én, hanem a  puncim.
– Az is te vagy!
Ekkor jött közelebb az a férfi, aki már egy ideje őket leste, úgy 30 lépésnyi távolságból meresztgette a szemeit, és sehogy sem értette, hogy miért álltak le beszélgetni. A szavakat nem értette, de furcsának találta, hogy alig kezdték el, máris megálltak, és dumálnak.
– Pedig jól indult – morogta magában.
Amikor a pár gyorsan levetkőzött, és a csaj – pedig nem tűnt kurvának – már kezdett is szopni, elégedetten figyelte őket. Ritka szerencséjére a kocsi olyan helyzetben parkolt, hogy könnyedén nyomon követhette a bent zajló eseményeket is. De ez a megállás és beszélgetés...?! Közelebb óvakodott.
Helga vette észre, aki megkísérelt Ákos alól kiutat vagy megoldást találni.
– Csókolom! – köszönt rá a kukkolóra. – Tetszene nekünk segíteni?
A megdöbbent férfi első gondolata a menekülés volt, de meghallotta a lány könyörgőre fogott, sírásra hajló hangját:
– Kérem szépen!
Odament, ám még mindig csapdát sejtve. Ilyen közelről nem szokta látni a szexelőket, kivéve, ha megkérdezik, hogy be szeretne-e szállni, de attól fogva úgysem számít kukkolásnak.
– Segítene nekünk? – kérdezte újra a lány.
A férfi nem merte neki javasolni, hogy akkor le kéne lökni magáról a srácot, utána örömest kisegíti az ügyet, mert a fiú még meg sem szólalt, és esetleg megsértődne. Így sem biztos még, hogy egyetért a lánnyal, ezek legtöbbször önzőek, akkor sem engednének mást a lyuk közelébe, ha ők nem bírják tisztességesen megbaszni. A kopott kocsiról ugyan megállapította, hogy nem egy elkényeztetett fiúról van szó – aki az apuci autójával hordja baszni a csajokat, miközben nem érdekli, hogy azok éreznek-e valamit, csak a saját kielégülésével törődik –, de azért jobb óvatosnak lenni.
– Örömmel segítek – óvatoskodott –, amiben csak tudok.
Titokban megfogta a falloszát, és megállapította, hogy ez a csaj hamar fel tudja állítani, hiszen az előbb, kukkolás közben is nagy hatással volt már rá.
 
(Folyt.köv.)
 
Folytatás: Klíma nélkül 3.

Nincsenek megjegyzések: