2024. szeptember 5.

Tükör 2.

Előzmény: Tükör 1.

Szőkeségek
Amikor a szőke lányok beindulnak,
avagy szándékos és akaratlan eseteik.

 - erotikus novelláskötet -

Tükör
2.




„Szóval ezért tetette ki magát! Hogy visszagyalogoljon egy dugásért!” – fortyant fel Bertalan. Ennyi ravaszságot nem feltételezett a segédjétől.
Aztán elillant a gőz és felkacagott. Hátrafordult, hogy a sarkában járó nő ugyan mit szól ehhez a fordulathoz.
Gréta kikerekedett szemekkel nézett a jövevényre, majd a következő másodpercben felismerte, és látszott az arcán, hogy mindennel tisztában van:
Ez a pasas is ugyanazt akarja, mint az előző. Ilyenek ezek a pasik!
A segéd ugyanakkor balra-jobbra pislogott, kereste a költöztető teherautót, hiszen ha azt látta volna a ház előtt, akkor óvatosabb, és nem találkozik telibe a főnökével.
– Helló, főnök! – köszönt azért udvariasan, némi késéssel. – Itthon van a kedves kis hölgy? – folytatta cseverésző stílusban.
– Hogy jönnék bentről kifelé, ha nem lenne itthon? – tárta szét a karját Bertalan, és kissé félrehúzódott.
Ekkor, a segédje kiviruló, bamba arckifejezéséből döbbent rá, hogy Gréta mindössze zoknit és mosolyt visel, Csodálkozott is, amikor – pucérsága ellenére – vidáman megszólalt a háta mögül:
– Bejössz?
Bertalan fülét megütötte a tegeződés, és gyanúsan tekintett a másik férfira:
„Ezek már előtte is ismerték egymást?” – Vagy amaz a fiatalabb, és érthetően előbb alakul ki a bizalmas viszony? Vagy szimpatikusabb…?
A költöztető-segéd tán sosem volt még ilyen fürge. Nemcsak azonnal felfogta a kérdés lényegét, de – főnökét félretolva – a nő mellett termett, és mire Bertalan megfordult, már a súlyos melleket emelgette, mintha piacon dinnyét válogatna..
Gréta kacagott:
– Nyitott ajtóban? Mit szólnak a szomszédok? – A fogdosás ellen semmiféle kifogása se volt.
A segéd kevés híján a főnöke orrára csapta az ajtót, majd a kiadós félgömböket markolászva vezette a nőt beljebb.
Ez már soknak tűnt hirtelen. Bertalan nem tudott mit kezdeni a szituációval és magával.
– Megvárjalak? – kérdezte zavartan, mintegy igazolva a jelenlétét: Csakis azért maradt, és kizárólag azért nem tud elszakadni a látványtól, mert jó főnökként a munkatársát várja.
Látvány pedig bőven jutott, mint Grétának a nőies idomokból.
A nő az ágyra taszította a segédet – ahol még néhány perce Bertalan kedvéért helyezkedett négykézlábra –, és sebesen levetkőztette. Megmarkolta a falloszát, mintha egyedül az érdekelné a pasasból, és már szopta is.
A segéd centiről-centire, óvatosan fordult meg, nehogy közben bármit megzavarjon, és amikor végre levegőt is kapott, és a kezei is felszabadultak, egy, majd két ujját belenyomta a hüvelybe, és ki-be mozgatta.
– Megvárhatsz, főnök – reagált a combok közül, kissé ismét megkésve a segéd. – Majd sietek!
Gréta a kitámasztó kezével mutogatott valamit, majd szabaddá tette a száját, és megjátszott durcásan szólalt meg:
– El ne merészeld kapkodni! Innen addig el nem mész, amíg meg nem csinálsz rendesen! – Felpillantott az ámuló-bámuló Bertalanra, és neki szánta a folytatást: – Mire rendesen belejönnék, már kész is vagytok. – Húzogasd addig magadnak, hátha összejön megint…!
Néhány mozdulat erejéig megint bekapta a falloszt, de maradt még mondanivalója:
– Ne a számba élvezz… vagy élvezhetsz oda a végén, de először dugjunk is! – kérte. – Olyan leszek már, mint egy szűzlány, mindenki csak szopatni akar.
Bertalan sikeresen leküzdötte a segédje miatti gátlását – hiszen miért ne húzogathatná a saját farkát, amikor csak jólesik –, és úgy érezte, igazat kell adnia Grétának, és érdemes megpróbálni még egy menetet összekaparni, ha már ilyen alkalom adódott.
A nő a hátára gördült, széttárta vakos combjait, és szinte magába húzta a segédet, aki deréktól lefelé beindult, sebesen mozgatta a testét.
Bertalan két lépést tett a megfeszülő lábak irányába, és belesett közéjük. A másik irányból a tükör segítségével követte a történést.
A költöztető-segéd kivörösödött fejjel iparkodott, már szünet nélkül nyögött, mikor hirtelen kitolta magát a karjával, és Gréta szájához evickélt.
A nő türelmetlen kézmozdulatokkal hívta Bertalant a megüresedett helyre, és két kézzel elkapva a férfi fenekét, magához szorította. Elégedetten mordult fel, ahogy a megkeményedett fallosz belécsúszott.
Közben a segéd sikeresen az utolsó spermacseppeket is a nő arcára kente, lemászott az ágyról, és csípőre tett kézzel, a tükörből nézte magát és figyelte főnöke erőlködését.
– Mondtam, hogy sietek, főnök, de te ráérsz…
Később, öltözködés közben Gréta – aki meztelen maradt és a két férfit nézte – kijelentette, hogy lenne még néhány dolog, amit a brigádnak át kellene költöztetnie.
– Még mielőtt a párom megérkezik. Mert ő kamionos, és mindig fáradt, és különben sem hozhatja haza a kamiont maszekfuvarra. – Eszébe jutott még valami: – Jó izmos karok! – Megnyalta a szája szélét. – Vannak még mások is abban a brigádban?

Nincsenek megjegyzések: