2024. szeptember 18.

Bodor az őrmester 2.

Előzmény:

Szőkeségek
- erotikus novelláskötet -
1. évad

Bodor az őrmester
2.
Hajlik...


Patrik izgult, mintha első randijára készülne.
Nem akarta folyton az órát lesni – még felfigyelnének rá a többiek –, ezért percenként csak kétszer pillantott rá.
Alig ismerte Krisztián és a szupertestű nő összemelegedésének körülményeit, eddig nem is nagyon firtatta. Első alkalommal talán a kocsma közelében beszélgettek, legközelebb már – az el-elkószáló Krisztián – kiprovokált egy meghívást a nő egészen közeli tanyájába, ott pedig már meg sem állt az ágyig. Az ágy, mint tetthely nem annyira bizonyos, mert nehéz lehet egészen az ágyig visszafognia magát egy a szegénylegénynek...
A fő, hogy Krisztián valahogy beajánlotta a haverját is, így Patrik izzadó tenyérrel, fészkelődve várhatott a sorára.
A kelleténél korábban elindult, az asztalokat sem volt türelme kerülgetni, csak kifizetett egy kört, találomra kiválasztott 2 doboz bonbont, és senkivel sem törődve, egyenesen a tanyának tartott.
Néhány kutya a rend kedvéért vakkantott, ám a fejüket sem emelték fel, és nem találkozott senkivel.
Észrevétlenül osont be a tanya udvarára, hangtalanul jutott be az épületbe is. A konyhában szembe találta magát a csendesen beszélgető párral.
Krisztián még fel sem öltözött, nemrég kihúzott farkával az asztal takarásában a folytatásra gyúrt, Anita egy köntöst tekert magára, és keresztbe tett lába idegesen rángatózott.
– Ezt neked hoztam – törte meg a hirtelen beállt csendet Patrik –, ezt meg Krisztiántól kapod. – Átadta a bonbonokat Anitának, s az édesség néhány hasonló doboz társaságába került az egyszerű konyhapulton. Lassan vissza lehetne őket váltani a kocsmárosnál.
Patrik kutatóan vizsgálta a köntös redőit, mert egyelőre nehéz volt elképzelni, hogy a markáns arcvonásokkal terhelt, élettelen szemű nő gondosan eltakart testrészei tényleg annyira jók lennének, ahogy katonatársa beharangozta.
– Mindegy – gondolta – akkor is nő, ha nem egy világszépe! És jobb ma egy biztos csúnyaság, mint holnap két bizonytalan bombázó. – Érezte, hogy farka ugyanígy vélekedik, és az ínséges laktanya-élet színesítéseként most a legijesztőbb csajtól sem riadna vissza.
– Akkor nem is zavarlak tovább benneteket – mondta Krisztián ravaszkás mosollyal, de nem mozdult – én majd itt elücsörgök... Menjetek csak át a hálószobába! – tette hozzá olyan hangsúllyal, mintha ő lenne a házigazda, vagy inkább "a" tökös madám, aki a csaj teste felett korlátlanul rendelkezik.
– Ez nekem így annyira kellemetlen! – szólalt meg Anita. – Nem lehetne beszélgetni egy kicsit?
– Majd beszélgettek közben! Ha éppen nem lesz tele a szád... – vigyorgott Krisztián – de most nem nagyon van időnk, megértheted, a köröket majd máskor bepótoljátok.
– Mindig ezt mondod, aztán csak megraksz és rohansz – nyafogott a nő, közben mégis elfogadta a magyarázatot, mert felállt, és mutatta az utat a hálószobába. Összefogta magán a köntöst, Krisztián hiába próbálta lerántani róla.
Patrik elhatározta, hogy amint becsukódik mögöttük az ajtó, legalább bemutatkozik, és vetkőzés közben legalább feltesz néhány kérdést a tanyáról, mert úgy illik, esetleg kifejti lényegretörő véleményét az időjárásról.
– Patrik vagyok... – kezdte, de elakadt a szava.
Felnyögni is képtelen volt.
Anitáról lecsúszott a köntös, és feltárultak azok az idomok, amelyekről befutott modellek is csak álmodni mernének. Ilyet rajzolnak a plasztikai sebészek, hogy aztán izzadt homlokkal kínlódjanak a megvalósításon.
(Folyt.köv.)

Folytatás: Bodor az őrmester 3. Bodor...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
Izgalmas ez a blog, de néha jobban esik videókat nézni. Találtam is egy király oldalt, ahol rengeteg videó van és naponta frissül! Itt meg tudod nézni->https://napiszex.org/