2024. szeptember 12.

Kétfejű Nap 2.

Előzmény: Kétfejű Nap 1.

Szőkeségek
Amikor a szőke lányok beindulnak,
avagy szándékos és akaratlan eseteik

1. novelláskötet

Kétfejű Nap
2.



A többiek mind Zsófi fenekét lesték, és izgatottan várták teljes meztelenségében kibukkanni, közben észre sem vették, hogy emitt üzlet köttetett.
– Mennyit kérsz öt menetért? – érdeklődött a pasas, elővéve a pénztárcáját.
Gréta számára már kényelmetlenné vált az felhúzott lábbal, féloldalt ülés, otthon, tévézés közben sem bírja sokáig ebben a helyzetben.
– Nem vagyok kurva, de add ide mindenestől! – mutatott a tömött tárcára, és biztos volt benne, hogy ezzel vége is az alkudozásnak. A férfi most bizonyára nevet egy jót, és abbahagyja a próbálkozást…
– Rendben van – közölte a pasi szemrebbenés nélkül –, de a hitelkártyámat mindenképpen kérem vissza!... Mi a baj? – csodálkozott a lány megdöbbent tekintetén.
– Neked tényleg megér ennyit?
– Szeretek játszani.
A heti rendszerességgel tartott összejövetel többi résztvevője már rég elfelejtette a Kétfejú Napot, minden figyelem Zsófi meztelen fenekére összpontosult. Pedig a szenzációs felfedezés elmosódott, kivetített képe még számos találgatásra adhatott volna okot, ők inkább azt találgatták, hogy Zsófi meddig bírná tartani magát ebben a helyzetben, és támaszkodás nélkül eldőlne-e, ha keményen dugnák…
A kiadós, pucér fenék gazdája csak mosolygott, és rendíthetetlenül előrehajolva élvezte a kandi tekinteteket. Az érdeklődők igyekeztek egyre közelebb kerülni.
– Máskor szoktunk erotikust is játszani – jelentette ki a Gréta melletti pasas, még mindig a pénztárcát szorongatva. Nevetett, mert ő maga is murisnak tartotta a saját megjegyzését.
– Akkor ez most egy szolidabb verzió lenne? – kacagott Gréta is.
A Kétfejú Nap kivetített képe tövében ketten már az ujjukat nyomogatták Zsófi hátulról elérhető nyílásaiba.
– Szolidabb… Mindjárt elviszik szendvicsezni, az szokott következni.
– Te miért nem őt akarod megdugni?
– Ismerem már. Jobban izgat egy idegen punci.
– De ennyire? – Gréta belekukucskált a pénztárcába, és felületesen is legalább hetven-nyolcvanezer forintot saccolt, s mellette valamennyi euro is szorongott. – Tudok néhány csajszit, aki ennél kevesebbért, jóval kevesebbért éjjel-nappal a pasija rendelkezésére áll. – Nem tette hozzá, hogy Henrik, aki rábeszélte erre az összejövetelre, még összesen se fizetett neki ennyi pénzt, pedig hányszor leszopta már, egyebekről nem is beszélve.
– Mehetünk? – kérdezte a férfi.
– Nem olyan jó ötlet.
– Mi a baj?
– Ha véletlenül meglesz az öt elélvezésem, akkor nem kapok semmit?
– Úgy beszéltük meg.
– Nagyon biztos vagy a… dolgodban!
– Fogd meg, milyen kemény!
Gréta szétnézett. Mögöttük és jobbról nem tartózkodott senki, a másik két irányból minden szem a Zsófi feneke körül zajló műsorra koncentrált, köztük Henriké is.
Futólag megérintette a férfi nadrágjában előrenyomó falloszt.
– Hát egy menetre biztos jó vagy, de elsül, aztán csak lógatni tudod a kukacod – kötözködött idegesen.
– Ha így gondolod, akkor nincs vesztenivalód! – hajolt közelebb a pasas, és tenyerét felfelé fordítva a lány alá tolta. – Jó forró a punikád! Tulajdonképpen te csak nyersz az ügyön. Jól megraklak, és még fizetek is érte.
– Hol?
– Előbb a szádat, utána a punikádat.
– De hol akarsz kúrni?
– Itt is jó. Lehúzod a bugyid és az ölembe ülsz. Lassú ügetéssel kezdünk.
Gréta két ujja köré tekergetve szőke fürtjeit, elgondolkodott: Mit fog ehhez Henrik szólni? Mert igaz ugyan, hogy nem tartoznak egymásnak magyarázattal, de mégiscsak együtt jöttek. És Henrik egyáltalán nem foglalkozik vele, még csak nem is mellette ül, de ezek mind a férfi ismerősei, és fura lenne éppen közülük valakivel… Nem is járnak együtt, még az hiányozna, ilyen pasival, csak kavarnak néha, mégis olyan zűrös ez az egész…
Gondolatait Zsófi váratlan felkiáltása zavarta meg:
– Izomlázat kaptam a sok hajolgatástól!
– Gyere, lefektetlek! – biztatta valaki a közelből.
– De ha nem bírok felegyenesedni?
– Nem is kell, csak támaszkodj meg, hogy bírd a lökéseket!
Ez utóbbi ötletelőben Gréta felismerte Henrik hangját, aki ugyanúgy ott tolongott a dús idomokkal kérkedő, vörös csaj körül.
– Van itt valaki, aki szégyenlős? – kereste Zsófi a mindenkinek megfelelő megoldást, miközben megmaradt a kényelmetlen, előrehajoló helyzetben, és a passzos nadrág már csak az egyik bokájára csavarodott. – Aki szégyenlős, az ne nézzen ide!
A kivetített Kétfejű Nap fotója lassan elhalványult, és érdeklődés híján szemérmesen eltűnt.
– Te ezt mindjárt megdugják… mind megdugja! – súgta Gréta a mellette türelmesen várakozó pasasnak.
– Ja. Nem foglalkozik velünk senki sem – fordította le a férfi a helyzet praktikumát. – Te szégyenlős vagy?
A szőke lány válaszul teljes súlyával ráereszkedett a szemtelenül tolakodó tenyérre, majd felállt, és gyorsan kilépett a bugyijából.
– Nadrágon keresztül akarod? – kérdezte kihívóan, mire előkerült a fallosz. – Szemből üljek vagy háttal?
A férfi a levegőbe rajzolt körrel jelezte, hogy fordítva, és a merev farkát átengedve a lány szorításának, kissé hátradőlve figyelte, ahogy Gréta magába csúsztatja.
A lány alig találta meg azt az egyensúlyi helyzetet, amelyben a legkényelmesebben ügethet a férfi felett, máris érezte, hogy forró folyadék önti el, és a nagy mennyiség végzetesen végig fog szivárogni a combjai belső felén.
– Gyere, keresünk egy ágyat! – kérte a pasas.
Úgy ki tudtak menni a nappaliból, hogy a többiek közül senki sem vette észre sem a távozást, sem a hiányos öltözeteket. Megálltak a fürdőszobánál, másodpercek alatt lezuhanyoztak, majd a kád szélén egy újabb lovaglás következett.
– Tudod, hogy kettőből nulla? – érdeklődött óvatosan Gréta, miközben kételkedve figyelte, ahogy ezúttal is kibuggyan némi láva a puncijából. – Te már kétszer elsültél, nekem meg semmi…
– Mindjárt te következel, eddig csak a bemelegítés volt – mosolygott a pasas, és a lány megkönnyebbülésére eszébe sem jutott pofozkodni.
Meztelenül mentek tovább, és egy kisebb helyiségben a férfi a szőke lányt az ott talált ágyra taszította. Hamar föléje hajolt, és a sápadt lábakat a vállára véve, még – vagy már megint – kemény falloszát benyomta a barlangba.
– Elég száraz vagy... – jegyezte meg, de különösebben nem tartotta vissza a dolog, ütemesen dugta a lányt.
– Két mosás után? – magyarázkodott Gréta. – Lehetnél egy kicsit óvatosabb! – Elhallgatott, mert a kettőjük közé beszorult lábai eltörni készültek, és ez sokkal fájdalmasabb volt, mint a száraz punci.
Percek teltek el, mire sikerült nem az összehajtogatott testhelyzetre figyelni, és mire megérkeztek a legelső nedvességcseppek.
Tízpercenként, vagy talán hosszabb időszakonként pozíciót váltottak, és a férfi szünet nélkül, gépesen folytatta az aktust, amit lehetett az aktusok sorozatának is nevezni, mert a lány túlesett a negyedik orgazmusán is, és gondolkodott, hogy a hajszálnyira várakozó ötödiket bevallja-e, vagy inkább próbálja ki, hogy lesz-e hatodik… Egyáltalán: Meddig bírja ez a pasi?
A hatodik élvezését követően Gréta már égető érzést tapasztalt, mintha egy focicsapat ment volna keresztül rajta, és tenyerével kétoldalt éppen megadást kopogott, amikor a férfi hirtelen megfeszült, és kirántva a farkát, azt a két-három cseppet inkább a lány nyelvére ürítette.
Ekkor rontottak be a szobába a többiek, maguk között ölelgetve a vörös lányt.
– Ja, te meg itt vagy? – vigyorgott Henrik Grétára a tömegből. – Menjél már át a másik szobába, és vigyél magaddal faszokat, mert nem férünk!
Mindenki egyetértően röhögött.
A lány hirtelen szóhoz sem jutott, majd felállt az ágyról. – Nem vagyok kurva! – Kirohant a szobából, összekapkodta a fürdőben és a nappaliban hagyott ruhadarabjait, és bevágta maga mögött a lakás ajtaját.
A lépcsőházban öltözködött fel.

Nincsenek megjegyzések: