2024. április 9.

Hasonlítasz a vibrimre

TAVASZI EROTIKUSOK - 1. évad - erotikus novellák (18+)

Erotikus buborékok

/EROTIC BUBBLES/

- 13 erotikus történet -


Hasonlítasz a vibrimre


- Áruld el, kislányom, hogy ez mire volt jó!? - Az asszony erőtlen hangja több csalódottságot tartalmazott, mint haragot.
- Szerinted nem volt igazam?
- Szerintem? Ha igazán érdekel, hát szerintem bunkóbb voltál a sokévi átlagnál! - Az asszony csípőre tette a kezét, ezzel is fokozva harcias beállását és leplezve aggodalmát.
A 40 éves anyuka 22 éves kislánya megvonta az egyik vállát, majd mindkettőt. Szokás szerint meg volt győződve a saját igazáról, így bárki másét meghallgatni is feleslegesnek tűnt. Az anyja véleményét meg különösen  hiszen azt bármilyen témában, régóta és zsigerből, mindig elutasítással fogadja.
- És az nem tűnt fel, hogy ő meg milyen tapló volt? És nem csak most, hanem minden egyes alkalommal! Tapló, taplóbb, legtaplóbb... elérte a csúcsot.
- Lehetséges, de te provokáltad ki, hogy így viselkedjen veled. Vagy nem te ültél az ölébe, például és mellesleg egyetlen pólóban, amiből kilátszott a segged, és nem te jelentetted ki, hogy egyszer megdughat, ha neked adja a havi fizetését?
- Nem azt mondtam, hogy egyszer, azaz egy alkalommal - kapta fel dacosan a fejét a lány -, hanem majd, valamikor, majd egyszer, ha ideadja a fizuját, akkor kaphat tőlem egy egész éjszakát, amikor annyiszor... nem egyszer... kúr meg, ahányszor csak megbír. És nem is azt mondtam, hogy a havi fizetését kérem, mert nem tudom, mennyit keres, hanem a fizetését általában, ami lehet többhavi is! Vagy lehet több alkalom is, ha mindig fizet...
- Ez ugyanazt jelenti, ráadásul sértő! - A 40 éves asszony fényévnyi távolságban érezte magát a 22 éves lánytól, közben személyesen is sértésként fogta fel az incidenst, bár a férfit nem tartotta alkalmas alanynak hosszabb távú kapcsolathoz. Mégis! Ha ő rúgja ki a pasit az más dolog, mint ha az csak átköltözik a lánya ágyába.
- Véletlenül sem! Hálás lehet, amiért egyáltalán kap tőlem egy ilyen lehetőséget, egy egész éjszakát, amikor nemcsak legtaplóbb, hanem undi, undibb, legundibb!
- Nem illik ilyet mondani...
- Nem hát! Ezt ki kell érdemelni: undi, undibb, legundibb!
- Unalmas vagy.
- Az a te dolgod, hogy te kivel kavarsz, de én nem tartozom a csomagba, hogy egyúttal engem is megkúrhat.
- Tudja ő ezt pontosan. De akkor mi értelme van, hogy folyton provokálod?
- No, most jön az a rész, hogy éppen olyankor megyek be pisilni, amikor ő a farkát mossa? Hát tehetek én róla, hogy a fürdőben van a budi? - A lány kicsit elhallgatott, de csak azért, hogy újult erővel támadhasson, és az anyja fejéhez vághassa, amit egyre gyakrabban mondogat: - Lehet, hogy el kellene költöznöm, ha ennyire az utatokban állok. Akkor aztán azzal kufircolsz éjjel-nappal, akivel csak akarsz, és mindig mosogathatja a farkát.
Az asszony tudta, hogy akkor is vesztésre áll, ha nem válaszol, viszont akkor meg simán elveszett, ha megszólal.
A lány haladékot adott, folytatta:
- Nem kérdezted meg véletlenségtől Legundibbtól, hogy miért fordul felém és miért nekem rázza a farkát, amikor sürgősen pisilnem kell? És miért hajol le, hogy alám lásson, amikor felállok megtörölni a punimat? Azzal dicsekedett-e már, amikor fogadni akart velem, hogy egyszerre is tudnánk pisilni, sőt ő erre kétféle módszert is ismer? No? ...Ülés közben szétteszem a lábam és becéloz közte, vagy mindketten körbeálljuk a budit, és ő úgy összecsippenti a punimat, hogy célozni lehessen vele... Ház ez neked nem elég undi?
Az asszony mintha meg sem hallotta volna, inkább nem akart mendemondákba bonyolódni. Semmi kedve sem volt igazságot hámozni, hogy mire megtalálja az igazságnak vélt valamit, addigra beletörik a körme és a két kapcsolat. Hiszen ismeri ő a lányát, tudja jól, hogy hajlamos a túlzásokra. De azt is könnyen el is tudja képzelni, hogy nem túloz... Témát váltott, hátha ezúttal fölénybe kerülhet:
- Tudom ám, hogy szoktál találkozgatni... az apáddal!
- Na és?
- Csak úgy mondom. Telebeszéli a fejedet mindennel.
- Nem olyan fajta! Toleráns, mint én... - keresgélte a lány a szavakat - meg minden.
- Meg szokta kérdezni, hogy van-e valakim? - kérdezte az asszony, pedig előre sejtette a választ.
- Sosem! Elmondom én magamtól. Mindig elmesélem a legújabb taplót, akit te éppen az aktuális barátodnak nevezel, pedig mindegyik csak dugni akar. Előbb téged, aztán engem!
- Képzelem, miket összehordasz!
- Apa csak csóválja olyankor a fejét, pedig a szaftosabb részleteket elhallgatom. - A lány kihúzta magát, mint aki dicséretet remél az anyja jó hírének ápolásáért. - Apának már az is túl van a vonalon, hogy minden hónapban, merthogy kábé havonta dumálunk, minden hónapban új faszit kell megismernie... általam.
- Akkor most nagy bajban lehetsz, mert három hónapja nincs változás, ugyanaz a pasi... - gúnyolódott az asszony.
- Semmi gáz! - vonta meg a vállát a lány. - Előszedtem régi undikat, akikről akkoriban nem volt alkalmam beszámolni, mert hetente változtak, és most pótlólag azokról a faszikról mesélek.
- Azt is elmesélhetnéd egyszer apádnak, ahogy az anyád pasijaival viselkedsz!
-- Mire célzol pontosan? Megint az következik, hogy beleültem a faszi ölébe, pedig bugyi sem volt a póló alatt? Hahaha! Kicsit kényelmetlen volt... meg kemény....kicsit kellett volna csak helyezkednem, hogy becsusszanjon...
A lány kacagva folytatta:
- Észrevetted volna, becsusszan?
Az anya csak idegesen megrázta a fejét.
- Vagy arról kellene beszámolnom, hogy legundibb...?
- Nem szükséges! - toppantott az asszony, a papucstalp úgy szólt, mint a puskalövés.
- ...azt szerette volna, ha megmosom a farkát?
- Ez mikor történt?
- Éppen akkor, miután az ölében mocorogtam, meg amikor azt mondtam neki, hogy hasonlít a vibrimre - nevetett a lány.
- Ilyet mondtál? Nincs is vibrátorod!
- Pedig kellene, mert ezekkel a faszikkal ugyan nem fogom megdugatni magam! Nem ott tart még a világ, hogy ilyenekre fanyalodjam...
- De mért mondtad, hogy olyan, mint a vibrátorod...?
- Hát mert olyan!
- Milyeeen? - Az asszony kipirult, szeme csillogott, szája már óvatos mosolyra húzódott, mint aki éhezi a vidámságot, és alig várja már, hogy valamin - az sem baj, ha valaki kárára - egy igazit, egy jóízűt, egy szívből-jövőt nevethessen. - Mint egy vibrátor? Az milyen?
- Hááát... kezdjük a fejével! Lapos, sima... A vibrinek is! Aztán, ha eltekintünk a mintáktól, Legundibb a keskeny vállával, a zsákszerű alakjával...
- Haha! És e-hezt meg is mondtad ne-he-ki-hi? - Az anya a lányához hajolt, és nem is emlékezett rá, hogy valaha nevettek-e így együtt, őszintén is bizalmasan.
- Meg hát, amikor azt mondta, hogy adhatnék egy puszit a hegyére... de csakis kellő illendőséggel: "Hasonlítasz a vibrimre!"
- Haha! Mit lépett erre? - törölgette a kacagás cseppjeit az asszony a szeméből.
- Megértette, hogy nem fogom lecumizni, de azt hitte, valami dicséretet mondtam a farkára, és nem gondolta, hogy komplett, az egész testét hasonlítottam a vibrihez... De te ezt nem tudtad? Hogyhogy nem tudod?... Akkor miért volt az a cirkusz, hogy bunkó vagyok, sőt illetlen, meg mire-volt-ez-jó, meg sokévi átlag... meg hasonlók? Azt hittem, a vibrizésért pöccentél be!
- Nem is tudtam róla, nem dicsekedett... Csak azt panaszolta, hogy keményen rászóltál, hogy ne merészelje a te törölköződet használni a farkához...

Nincsenek megjegyzések: