2024. május 6.

Erotikus praktikák

TAVASZI EROTIKUSOK - 1. évad - erotikus novellák (18+)

Erotikus buborékok

/EROTIC BUBBLES/

- 13 erotikus történet -


Erotikus praktikák

Reggeli rutinként még álló farokkal felkelt, hagyta továbbcsörögni az órát, meztelenül végigkocogott a folyosón, majd oda-vissza még kétszer megismételte, így a testmozgás általános részét letudta. Nem éppen maratoni táv, de megteszi, amellett sok ügyességet feltételez, ha el akarja kerülni a falhoz-csapódást. Biztos, ami biztos, ezen a napon is megnézte magát mind a három tükörben, amelyek elhelyezése arra szolgál, hogy világosabbnak, de főleg tágasabbnak tűnjék a sötét és szűk folyosó. A három futó pillantás kellő elégedettséggel töltötte el: még mindig állt a farka, a futkározás nem törte le a lendületet. Benyitott valamelyik szobába - azt, hogy melyik reggel éppen melyik a kiválasztott, általában még előző este eldöntötte, és csak ritkán változtatott rajta.
- Mááár délután van? - kérdezte meg ilyenkor egy álmos hang.
- Pszt! - felelte Attila szokás szerint, majd beállt a zuhanyfülkébe, és jéghideg vizet eresztett magára addig, míg a fáradtság utolsó cseppje is legyőzötten hullott alá.
A kisméretű, praktikusan és rendeltetésszerűen berendezett szobákban 2-2 lány lakik, a folyosó végén kivételesen 3, és Attila a kicsik között is legkisebb szobán osztozik a tizenkettedik leányzóval. Gyakran előhozza, hogy a sajátján kívül minden - nagyobb - szobában elférne még egy-egy plusz ágy, ezzel kapásból 5 fővel növelhető a létszám.
- Mit csinálnánk annyian? - zúgolódnak ilyenkor a lányok. - Egymást baszogatjuk?
Az eddigiek könnyen tévútra vezethetnék az olvasót, ezért gyorsan ismerjük meg Attilát! Közeledik az 50-edikhez, ezért már - ha titkolja is - hol itt fáj, hol ott fáj, hajából csak annyi maradt, ami a füle fölötti keskeny sávban elfér, és hiába tűnik úgy, mintha a homloka tarkóig érne, alaposabb megfigyelés egyértelműen kideríti, hogy az igazi homloka rendkívül alacsony. Zömök termetét vizuálisan némileg ellensúlyozza a széles váll, ettől fanyüvő-benyomást kelt, és amikor bizalmasan elárulja, hogy ő egy kupiban lakik 12 lány társaságában, attól a pillanattól több lesz az irigye, mint a sajnálója.
Ezen a reggelen is túlesett a hideg zuhanyon, aztán törölközés közben - melyhez a rózsaszín törölközőt a legközelebbi ágy végéről emelte el - kiszámolta, hogy ma melyik lány mellé fekszik be.
- Az ágyban mind egyformák - gondolta változatlanul, és ekkor nem a szexre célzott, hanem a meztelenségükre: egyikük sem tartotta fontosnak, hogy pizsamát, hálóinget vagy egyéb felesleges ruhadarabot viseljen alvás közben, amikor a nappalok zöme is ezen kellékek nélkül zajlik.
- Én a munkaruhámban alszom - mondogatják gyakran.
És összegömbölyödésükben is egyformák. Ahogy a térdüket felhúzzák 90 foknál kisebb szögbe, de nem rakják egymásra, mert a felül lévő combnak kisebb szöget kell bezárni, mint a másiknak - talán az a magyarázat, hogy így jobban kilátszik a puncijuk -, és ahogy legalább az egyik kezük a lábuk között alszik, az mindegyiknél ugyanolyan. Begubóznak saját kis világukba amikor csak lehet, mert ritkán adódik rá alkalmuk, hogy ne kelljen valaki kedvéért különféle pózokat felvenni. Amikor meg fáradtan elterülnek, végtagjaikat erre-arra szétdobálva, az afféle készenléti állapot: a következő ügyfélnek bármikor a rendelkezésére tudják bocsátani a megkívánt testrészt, és ehhez kezdetben még nem kell megerőltető mozdulatokat tenniük.
Attila mindent tud a nőkről, amit csak lehetséges, ebből a 12 lányból meg igazán felkészülhetett az évek során, még akkor is, ha időnként cserélődnek. Azzal szokott hencegni, amikor kevés haverjainak valamelyike nehezen választ a csajok közül - mert egyik jobb, mint a másik -, hogy ő minden rezdülésüket ismeri, és ha a sötét folyosón elhalad egyikük mellett, meg sem kell ahhoz tapogatnia, hogy 100 %-os biztonsággal felismerje.
- Hozzál nekem szerencsét! - kívánta most magának Attila, mint minden újabb reggelen, és babonából megmártotta és megforgatta az ujját a kiválasztott lány puncijában. Ez mindig használ.
Aztán elvégezte a következő rutint, ami nélkül nem reggel a reggel. Kezdetnek mindkét kezén összeillesztette a hüvelyk- és a mutatóujját, és másodpercenként nagyjából egyszer összeszorította és elengedte őket. Ebből a gyakorlatból megcsinált legalább 15-öt, néha többet, de mindenképpen 3-mal oszthatót. Ha elkészült, áttért a hüvelyk- és középső ujjra, maradt a másodperces ritmus, és a mutatóujjas akciónál kevesebb összenyomást nem volt szabad csinálni, viszont csakis a 3 többszörösét, például 21-et. Ha valami rendellenességet tapasztalt, mondjuk a középső ujjában furcsa nyomást vagy fájdalmat érzett, akkor a tervezett mennyiséget megduplázta: a 21-et 42-re. A következő, hüvelyk- és gyűrűsujj párosnál ugyanazt az elvet követte, mint az előbbieknél: másodpercenként, többet, hárommal oszthatóan, és megduplázni baj esetén. Hüvelykujj és kisujj fejezte be a manővert, a szabályok ekkor sem változtak.
Miután ezekkel az ujjgyakorlatokkal - ahogy nevezte - beindította a testét, szerepet kapott a kiválasztott lány, Cherry is, aki eddig észre sem vette, hogy ágytársaságot kapott. Attila gyengéd lökdöséssel élesztgette:
- Jó reggelt, szépséges Cseresznyevirágom! - Aztán felüvöltött: - Ébresztőőő, föl! - Az "ébresztőőő"-t baljóslatúan elhúzta, a kezdeti fortissimóból búgássá szelídítette, aztán jött a pattogós, teletorkú "föl".
Megszokhatták volna már, hiszen minden reggel elsüti valamelyik szobában ezt a hatásosnak tartott kedvességet, majd hosszasan röhög rajta. Az alvók a folyosó túlsó végén is felriadnak, majd a másik oldalukra fordulnak. Cherry pedig a fülére húzta a párnát, onnan nyöszörgött ki:
- Mi a francot akarsz?
- Hegyezd ki a ceruzámat!
- Má' megin'? Nincs más hegyező a környéken?
- Téged húztalak ki, ma a te dolgod lesz!
- A fene azt a kurva nagy szerencsémet! - morgott Cherry. Fészkelődött, kinyújtotta a lábát. - Tudod, milyen hegyezőm volt a suliban? Keresek neked olyat és megkapod ajándékba: elefánt, elöl nagy lógó orral, a seggén a lukba meg bedugod a cerkádat!
- Lehetnél vicces is, ha értenéd a humort. Így maradjunk a te hegyeződnél!
- Ez sem volt vicces... Mit szeretnél? Dugunk? Vagy a szokásos?
- Fogalmam sincs, mit nevezel szokásosnak, mert én mindent szoktam... - Attila hangjában türelmetlenség rezdült, mert a reggeli rituáléba nem fért bele a locsogás és az időhúzás.
- A szokásos az a reggeli felcukkolás, ha jól tudom. Felállítsam...? - érdeklődött Cherry.
A férfi alapjáraton türelmesnek tartja magát, de amikor az ő idejét próbálja valaki lopogatni, azért bedurran, de nagyon. Maradt hanyatt, csak a fejét fordította oldalt, és megvetően meredt Cherryre, mintha megbánta volna, hogy őt választotta a másik 11 bármelyike helyett.
- Szerintem kezdjél szopni, majd utána csevegünk, ha lesz kedvem!
A lány gyorsan bekapta Attila fél farkát - löttyedt állapotban az egész is a szájába fért volna, ám azzal csak megint feldühítené, amilyen hepciás a reggeli hókuszpókuszával kapcsolatban -, és csak akkor eresztette ki a szájából, amikor elindult a merevedési folyamat. Ekkor már csak a hegyét nyalogatta körbe-körbe, mert át kellett térnie a következő műsorszámra: két tenyere között keményen sodorgatni a farkat, ahogy kiscsajként a színes gyurmakígyókkal tette. Attila farka persze nem vékonyodott el, a kígyó nem alakult gilisztává, de - ahogy a farok gazdája meggyőződéssel vallotta - idővel izmosabb és vastagabb lett. Cherry a farok gyakori kezelőjeként ezt bármikor készséggel igazolhatná, mert heti-kétheti rendszerességgel figyelemmel kíséri a folyamatot, és valóban szemmel követhető a változás.
Attila helyezkedett, forgolódott.
- A recésnyelvű szopószaurusz venne kezelésbe! - morgott Cherry magában. - Olyan sorod van, mint egy basának a háremben, és mégsem elég kényelmes a fekhely? - Sóhajtozott, de nem mert az óvszeres kosárhoz szaladni gumiért, csak egy utolsó nagy levegőt venni, mielőtt nekilátott a gumi nélküli prosztatamasszázsnak.
A farok, ha még lehetséges, tovább keményedett. Cherry megpillantotta az alagút végét: Attila ilyenkor szokta befejezettnek nyilvánítani a reggeli rituálét. Ekkor vizsgálja meg, hogy ingatag-e még a merevség, s ha nem, akkor átsétál a szobában található másik ágyhoz, és - próbaképpen - az ott alvó lány gyanútlan és felkészületlen puncijába nyomja a farkát. A teszt akkor sikeres, ha a farok a helyén feszül, a csajszi meg összerándul a durva lökéstől.
A próba, ami az erotikus praktikák egyik záróakkordja, nem éppen finom módszer, de a reklamációkra Attila azt szokta felelni:
- Nehogy azt mondd már, hogy sose kaptál még faszt száraz pinába! - És ezzel nem is lehet vitába szállni, mert az ügyfelek valóban sem sok időt fecsérelnek a behatolás előkészítésére.
Attila egy kézmozdulattal elhessegette Cherryt, két mutatóujjával oldalról megmozgatta a farkát - akár egy felhőkarcoló, stabilabban már nem is meredezhetne -, aztán felkelt az ágyról.

Cherry megkönnyebbült sóhajjal fordult a fal felé, máris felvette az alvó pózt, és reménykedett benne, hogy legalább délig nyugton hagyják. - Délutánra két előjegyzése is van, 1-1 órára rendelték meg, Attila fogja házhoz fuvarozni, aztán ide is várható 2-3 visszatérő vendég (hogy pontosan mennyi, arra kora reggel fejből nem lehet emlékezni), estére pedig egy egész-éjszakás program van kilátásban, ahol egy másik lánnyal együtt 6 pasit (vagy 8-at?) fognak szórakoztatni. Azok biztos, hogy ki fogják használni az időt reggelig! Aztán holnap ugyanilyen nap lesz, mert majdnem mind egyforma, csak holnap, remélhetőleg Attila-mentesen kezdődik. - Mindezt másodpercek alatt átgondolta, és éppen csodálkozni készült, hogy a túlsó ágy felől még nem hangzott fel a fájdalmas nyögés... Mi van?... Mire rájött, hogy Attila változtatott a reggeli erotikus rituáléján, és mégsem sétált át farkát fogva a másik csajhoz... egy ökölcsapás-szerű lökést érzett, és ugyanabban a pillanatban őrült, feszítő fájdalom járta át az egész testét.
- Meglepetééés! - rikkantott a férfi, majd fulladozva röhögött.
Cherrynek könny szökött a szemébe és néma átkokat szórt.
Attila elégedetten ment vissza a szobájába. Sikeresen teljesítette a magának előírt reggeli feladatokat, afféle erotikus praktikáit. Megpaskolta szobatársa takaró alól kimosolygó, meztelen fenekét, és vidáman megmártotta az ujját a puncijában. - Hozzál nekem szerencsét! - morogta félhangosan. A lány nem moccant, ezért, megrázogatta és a hátára gördítette:
- Nézd meg a laptopomban, hogy mikor lesz az első escort, előtte félórával keltsél fel, közben nézd meg, hogy mindenkinek be van-e kapcsolva a telója, és mindenkit keltsél fel! Amikor felébredek, 12 lányt akarok bemosakodva, beöltözve látni! És most ne zavarj!


Nincsenek megjegyzések: