2018. augusztus 1.

Pernahajder 68.

Előzmény: Pernahajder 67. - A másfél-órás lány pihenésre vágyik

Pernahajder
VI.

68. fejezet
Kétszobás vendégvárás


Újabb másfél óra elteltével, amikor Nóra kimerülten beesett a vezetőülésbe, még a megszokott kérdést sem tette fel, szótlanul indított. Pernahajder is fáradt volt, némán autóztak a bérelt lakás felé.
– Mára nincs több? – hitetlenkedett a férfi.
A lány kelletlenül válaszolt:
– Küldtek a csajszik egy üzit, hogy vettek fel két megrendelést, az egyik 8 órára szól, a másik meg egész éjszakára, mondjuk 10-től...
– Akkor kapd össze magad, és húzz dolgozni!
– Nem írták meg a címet, és különben sincs még 8 óra! – ellenkezett Nóra, megbánva, hogy elszólta magát az sms-ről.
– Mindig mondom, hogy ne sms.ezzetek, hanem dolgozzatok! – Pernahajder mindenáron mérges akart lenni valakire. – Mi az, hogy neked veszik fel a megrendelést? Melyik volt az?
– Mind a ketten írtak egy-egy mondatot...
– De nagyon ráérnek! Amúgy is elegem van belőlük, hogy egyszerre csak egy vendéget fogadnak, mintha nem azért lenne 2 szobában 2 pina, hogy párhuzamosan tudjanak dolgozni, akkor még át is passzolják az ügyfeleket.
– Ezek otthoni pasik – mentegette Nóra a lányokat, Valit és Melittát –, ezekhez helybe kell menni, megrendelik a puncit, mint a pizzát. Vagy mostantól a csajszik is mehetnek házhoz? – fordult kihívóan futtatója felé.
– Csak azt ne! Még elvesznének útközben.
Pernahajder eddigi munkássága során sok kellemetlen tapasztalatot begyűjtött már elveszett lányokkal kapcsolatban, néhányuk sosem került elő, a többiek meg – ezt tartotta a rosszabbik verziónak – másnak kezdtek el dolgozni. Még az sem megnyugtató, ha ki sem mozdulnak a lakásból, s ha nem lehet tudni, hogy felügyelet és irányítás híján mivel foglalkoznak.
Az autó nesztelenül kanyarodott az útszegélyhez. A lány úgy szállt ki, mint aki 24 órát vezetett egyhuzamban, vagy legalább ugyanennyit lovagolt. A férfi még nehezebben kászálódott ki, ám a járdán kihúzta magát, mert ilyenkor meg volt győződve arról, hogy a sok sötét ablak mögül mindenki őt irigyli.
Több egyforma épület vesz körbe egy használaton kívüli játszóteret és egy gondozatlan parkot. Itt nem feltűnő, ha az egyik kétszobás lakásban félóránként-óránként cserélődnek a látogatók, hiszen az emberek nemigen ismerik egymást.
A lakásba belépve Pernahajder mindig vadászó indiánként nézett körül, mintha a szagokból és a csak számára látható, levegőben maradt nyomokból ki tudná olvasni, hogy mi történt a távollétében.
Nóra nem is állta ki szó nélkül a viccesen gyanakvó tekintetet:
– Na? Melléfolyt valami? – kérdezte, közben elnyomott egy ásítást.
A nagyobbik szobában Vali egy ismeretlen csajjal beszélgetett, akiről a férfi első pillantásra megállapította, hogy nem szolgáltatást vesz igénybe, tehát nem ügyfél. Azaz Vali már megint nem dolgozik. A másik, a kisebbik szoba félig-meddig behajtott ajtaja mögül vegyesen hallatszottak női és férfizajok.
– Már megint nincs becsukva! – csattant fel Pernahajder, aki rendszeresen kiakadt, amikor észrevette, hogy nyitott ajtónál szexelnek, mint most Melitta, és abban is biztos volt, hogy mindenféle tiltás ellenére, amikor nem tartózkodik a lakásban, a csajok még trécselnek is egymással, miközben az egyiket dugják. – Igénytelen kurvák. – Harciasan, szinte fenyegetően tekintett az idegen lányra.
Vali értette a pillantást, csendesen szólalt meg:
– Ez a leányzó itt lakik a közelben, és szeretne nálunk dolgozni.
– Ha lehetséges... – nézett fel szemérmesen az idegen csaj.
– És miért nem nálam jelentkezik?
– Hozzád jött – magyarázta Vali –, de csak engem ismer valamennyire... mert a férje, a volt férje az én… volt… kuncsaftom...
– Ez jó! – nevetett fel Pernahajder. – Az egyik itt költi el a pénzt, a másik meg itt akarja megkeresni? – Megpróbált komoly lenni. – Mióta vannak bent? – bökött a fejével az arasznyira nyitott ajtó felé.
– Mindjárt végeznek – jelentette ki Vali, és a kihallatszó szapora nyikorgás valóban azt jelezte.
– Akkor utána bent megbeszélgetjük a dolgot... de addig elmegyek a budira.
Nóra, aki eddig a falnak támaszkodva várakozott, Valihoz fordult:
– Hova kell 8-ra mennem?
– Nem fix a 8 óra, csak először beígértelek egy másik pasinak egész éjszakára, és akkor telefonált emez szintén egész éjszakára, és azt mondtam, hogy csak 1 óráról lehet szó, 8 körül, mert utána más programod van. Oda felírtam a cetlire, fordított a sorrend, az első címen reggelig kürnak, a másodikon 1 órát. A másodikat ismerem.
– Mindegy. – Nóra a cédulát nézegette. – Vannak ilyen utcák egyáltalán? Még egyikről sem hallottam.
A kisebbik szobából Melitta dugta ki a fejét, vállát és pucér mellét mintha a beszélgetésbe akarna beleszólni, de csak mosolygott, majd hátraszólt:
– Mehetsz nyugodtan zuhanyozni, a barátnőim láttak már ilyet...

Folytatás:
Pernahajder 69. - A férje törzsvendég volt

Pernahajder VI. rész tartalom 

Nincsenek megjegyzések: