2018. július 29.

Szirmok Anyának 1.

Nyári erotikusok
erotikus novellák
4. évad

Szirmok Anyának
1. epizód




Oldalára fordult a nyugágyon. Nézte a fűszálakat, követte a hangyák útvonalát, biztos érzékkel kiválasztotta azt a 2 lóherét, amelyek 4 levelet hordanak, és amelyekből – egészen biztosan – nem található több az egész kertben. Ezeket is le fogja tépni, és nem lesznek többé. Még egy patkó hiányozna a fűszálak között megbújva, hogy emlékeztesse a szerencsétlenségére!
Nyári délután volt.
Zsófi nem szeretett a hátán feküdni, mert rettegett a végtelen kékségtől és a felfoghatatlan messzeségtől. A jövőtől. A földet bámulta, mintha így kapaszkodna görcsösen a jelenbe,
De minek?

Zsófi egyedül maradt a nagy házban, a várfalszerű kerítéssel határolt, gondosan ápolt kertben, ahogy esténként a tükrökkel és rejtett világítással felszerelt, tágas hálószoba hatalmas, szív alakú ágyán.
Legkorábbi emlékei arról szóltak, hogy mosolygós bácsik és kedves nénik erőszakkal akarják kiszedni belőle a titkos vágyait.  Amikor pedig – megnyugtatásukra – mondott valamit, azt abban a pillanatban teljesítették.
Idővel a nénik közül felismerte a saját anyját, aki sosem akart lemaradni az idegenektől, és leste minden kívánságát.
Szobája megtelt egyforma barbikkal és barbiházakkal, a hozzájuk tartozó rózsaszín fésülködőasztalokkal és egyéb kacatokkal. Sosem játszott velük, csak évekkel később elővette mindet, levetkőztette, és a ruháikat elégette az udvaron.
Anyja egyszer hosszabb időre eltűnt, azt mondták, hogy visszament abba a bárba, ahol "előtte" szólótáncos volt, és ahol a tánckar lányainak magasságát őhozzá igazították. Aztán mégis hazajött, erre meg azt mondták, hogy az itthoniak hiányoztak neki.
Zsófi számtalanszor hallotta, hogy nem dolgozni kell, hanem uralkodni, s bár nem értette pontosan, ennyiben ki is merült a gyereknevelés.
A ház kezdettől fogva nagynak bizonyult kettejük számára, még akkor is, ha a létszámba jóindulattal bevesszük az ilyen-olyan kisegítőket, a takarítónőtől a kertészig, és azokat a pasasokat is, akik sosem jelentek meg kétkezes virágcsokor és más ajándékok nélkül.
– Ők az én emlékeim – sóhajtott fel néha Zsófi anyja, az öltözőasztal fiókjai mélyére süllyesztve az aktuális nyakláncot, de a kamaszodó lány rimánkodására sem volt képes rábökni akármelyik pasira: "Ő az apád!"
Zsófi úgy sejtette, hogy az apja külföldi, talán annak a bizonyos bárnak a pincére vagy tulajdonosa, de semmiképpen sem a mosolygós bácsik egyike, mert azt ő megérezné. Később azt képzelte, hogy nagyon gazdag pasas lehet, aki veszett sok pénzt fizetett az anyjának azért, hogy kilépjen a képből, Zsófistól. Abból lett a hatalmas ház?
Azt sem tudta, hogy miből élnek tulajdonképpen, és hogyan futhatja nekik bármire, amikor minden osztálytársának dolgoznak a szülei, mégis kevesebb jut nekik.
Sok mindent tudott már a szexről, hiszen osztálytársai közül néhány csaj kipróbált a srácokkal ezt-azt, és részletesen elmesélte, de ha ez kevés lett volna, nem volt letiltva a tévé tucatnyi pornócsatornája sem, és az internetet is korlátozás nélkül használhatta. Ezért is tartotta értelmetlennek, amikor személyzet legújabb tagjának, egy 19-20 éves lány feladatáról kiderült, hogy az éppen az ő szexuális felvilágosítása.
Zsófi zavartan vonult vissza – sarkában a szextanárnővel – a saját lakrészébe, amely a hallból nyílt, és egy barátságos előszobával kezdődve, 4 helyiségből plusz egy gardróbszobából állt. Mert neki nem gyerekszoba jutott, hanem egy diszkrét ajtó mögött egy egész lakosztály, amelyben úgy érezhette magát egyedül, hogy az senkinek sem szúrt szemet.
– Melyik lesz? A méhecskés változat, porzó, bibe, miegymás, vagy valami új? – kérdezte élesen, és a hátán végigfutott a hideg, hallva saját fölényes hangját.
– Nem tehetek róla, ez a dolgom... – mentegetőzött a lány.
– Bocsi, essünk túl rajta!... Vagy tudod, mit? Mondjuk azt Anyának, hogy elmesélted, hogyan porozzák be a farkukkal a fiúk a lányokat! Igaz ugyan, hogy nem por, hanem folyékony, de mindegy, a port nehéz lenne kiszopni...
A lány közel állt a síráshoz.
– Értesz egyáltalán hozzá? – faggatta Zsófi. – Csináltad is, vagy csak olvastad?
– Értek...
– Akkor meséld el az elsőt! A többi meg ugyanolyan, gondolom. Nekem is az első lesz a legérdekesebb. Na, milyen volt?
A lány nagylevegőt vett, és szinte kipréselte magából:
– Hárman lefogtak, a negyedik meg... – Soha, senkinek sem beszélt még erről, és állandó izgalomban élt, hogy a fiúk megteszik helyette is.
– Bocsi, hogy megkérdezem: Te nem is akartad?
– Hát nem.
– Rendesen csinálta, amazok meg nézték?
– És biztatták meg sürgették, mert aztán ők következtek.
– A mocskok!
Hallgattak.
A lány örült, hogy Zsófi további részletekre nem kíváncsi, de fél perc múlva megérkeztek a kérdések:
– Puncidba? Mind beleengedte?
– Mindegyik. Egyszer a puncimba, egyszer a számba.
– Aztán mit csináltál?
– Sírtam másnap reggelig.
– De a mocskokkal mit csináltál?
– Úgy érted, hogy megöltem-e őket? Hát szívesen megtettem volna. Aztán másnap megvártak, hogy beszéljük meg, meg minden, én pedig hülye fejjel velük mentem. Azt mondták, hogy valamit elfelejtettek, és megint lefogtak, és ekkor meg popóba…
– Bedugták?
– Be.
– És meg is...?
A lány elhúzta a száját:
– Először úgy éreztem, ahogy a befagyott tó érezhet, amikor egy pontból kiindulva repedések futnak szét, utána égetett és szúrt, végül nem is éreztem már semmit, csak azt vártam, hogy befejezzék végre. Közben még az előző napi ténykedésük emléke is lüktetett, és ugyanúgy feszített, mintha bennem lennének... De beszélgessünk inkább valami vidámabbról, vagy arról, amiért jöttem!
– Pedig lenne még kérdésem.
– Gondoltam. Hol kezdjük a felvilágosítást?
– Nem hinném, hogy ezen kívül, amit meséltél, tudnál újat mondani. Elméletileg otthon vagyok a szexben.
– És a gyakorlat? Azért jöttem, hogy ne csak az elméletet ismerd!


Folytatás: Szirmok Anyának 2.

Nyári erotikusok 4. évad - tartalom

Nincsenek megjegyzések: