2018. július 1.

Nő a tét 1.
Nyári erotikusok
erotikus novellák
4. évad

Nő a tét
1. epizód
A nyeremény szendén meghúzódott a kanapé sarkában, s bár akkor még a játékosok nem sejtették a szerepét, észrevett minden egyes lapos pillantást, ami a kártyalapok felett, a felhúzott lábai következtében ki-kivillanó bugyijára irányult.
Pedig a tanga nem volt nagydarab, és jelentős része elveszett a barnára sült félgömbök között, Lukács ragaszkodott ehhez a hófehér darabhoz.
– Nem mindegy, hogy mit tépnek le rólam? – nyafogott Ibolya még öltözködés közben, mutatóujja körül pörgetve az apró ruhadarabot. – Különben sem szeretném, ha éppen a kedvencemet tennék tönkre.
– Vedd csak fel! Ne izgulj, az ő kedvencük nem a bugyi lesz!
– A pinám?
– Csak okos vagy te!
– Hát éppen ezt mondom, ezért mondom, hogy ne szaggassák már szét a kedvenc tangámat! – Még mindig a kezében fogta, és felül is csak egy alulról kitámasztós, cicit félig szabadon hagyó melltartót viselt.
– Haladjál már! Húzd a pinádra, és gyerünk már!
– Azt hittem, akarsz valamit előtte.
– Nincs rá idő.
A lány csak ekkor kérdezte meg:
– Komolyan gondolod... ezt az egészet?
– Bízz ide! – forgatta meg Lukács a tengelye körül, egy-két másodpercig érdeklődéssel végignézve, mintha nem láthatta volna már a testét unásig.
– Te tudod! – vonta meg a vállát Ibolya, és fontosnak tartotta, legalább az utolsó pillanatban közölni a feltételét: – De megesküszöl, hogy nem fogsz hisztizni, ha elmegyek valamelyik pasival!
Lukács igazított a bajszán, és határozottan megrázta a fejét, pedig nem is olyan régen még kétnapos cirkuszt rendezett, és a lány 48 órán át bizonygatta, hogy nem szexelt a barátnője öccsével, eszébe sem jutott, csupán a kezével rázta ki a szőlőlugas takarásában..

Négyen ültek az asztal körül, Lukács mérhetetlen önbizalommal, a haverjai pedig a lány felé pislogva. A kikandikáló hófehér tangán, és a kellően gömbölyű popsin kívül is volt rajta néznivaló: Mellei dagadtak, mint a tavaszi vakondtúrás, hosszú combjai bármelyik férfi vállán jól mutatnának, és a haja...! Igazi, dús, illatos oázis, a sivatagi vándor nem is akarna továbbmenni, ha egyszer beleszagolhatna.
Pedig a három haver ekkor még nem tudhatta, hogy mi vár rájuk, még titokban sem reméltek ilyesmit.
Lukács kevéske pénze szinte már a legelső játszmában elúszott. A maradványt feltette a következő partira, de licitálásra nem lett volna módja...
– Elfogadjátok bemondásra? – kérdezte számító ravaszsággal.
– Nem! –hangzott három, egybecsengő válasz. – Szaladj haza zsozsóért! – A haverok egyike hozzátette: – Addig vigyázunk a kiscsajra.
– Beteszem őt! – mutatott Lukácsa lányra, mintha most jutott volna eszébe az ötlet.
Minden szem, ezúttal leplezetlenül és mohón, Ibolya testét vizslatta.
– Hogy képzeled? – Hitték is, nem is.
– Felteszek egy szopást – jelentette be Lukács szemrebbenés nélkül.
– Ő is benne van? – gyanakodott az egyik haver, tekintetével még mindig a lány domborulatait simogatva.
Ibolya minden kétséget eloszlatva bólintott.
Minden eddiginél nagyobb izgalommal folytatták a játékot, pedig néha egészen komoly összegek is gazdát cseréltek ugyanennél az asztalnál. Most más a tét.
Lukács hamar bedobta a lapjait, már csak az a kérdés maradt, hogy a többiek közül kié lesz az asztalon heverő pénz, és a kanapén ásítozó lány.
.. Szép, szopós szája van – sóhajtott Berci bácsi vágyakozva, és a következő pillanatban el kellett döntenie, hogy mihez kezd a nyereményével.
– Menjetek ki az előszobába! – javasolta Lukács, mert egy életerős férfiember számára kevés megalázóbb helyzet létezik, mint amikor a csaja az ő jelenlétében csinálja, mással. Megsimította tömött, őszülő bajuszát, és beletúrt ritkás hajába: – Ott csináljátok!
Berci örömmel elhitte már, hogy ekkora mázlija van, és szorosan követte a ringó lányt.
Aki látott már etetési idő előtt vacsorára várakozó kismajmokat, az el tudja képzelni a három férfi arcát. Szerettek volna átlátni a falon, és képzeletben Berci helyére léptek. Még Lukács is feszülten figyelt – semmi nem hallatszott be –, pedig számára bármikor adott egy ilyen lehetőség, amihez más csak nyereményként juthat.
Végre elkészült Berci bácsi, somolyogva ült vissza az asztalhoz. Ibolya is visszakucorodott a kanapéra, közszemlére téve barna popsiját.
A következő játszmába Lukács eleve a lányt dobta be:
– Felteszek egy szopást! – csapott üres tenyerével az asztal közepére, ahogy mások a pénzt vágják oda durván, kihívóan.
A másik három férfi egyszerre fordult a lány felé, leellenőrizve, hogy ott gubbaszt-e még kitekeredve, mintha idáig nem is az ő, hófehér csíkkal kettészelt fenekét lesegették volna. Kigombolták az ingüket, meglazították a derékszíjat, mintha egy forró estén teleették volna magukat birkapörkölttel.
Délután volt, kellemes nyári délután. Kiszáradt a torkuk, mind gyakrabban nyúltak az italaikhoz, és négyük közül hárman Lukácsot irigyelték. – „Hogy lehet egy ilyen bugyuta embernek ilyen szuper élettársa?” – Egy kicsit Berci bácsinak is kijutott az irigységből, büszkén ki is húzta magát, hiszen ő már kipróbálhatta a győzelem mámorát.
– Nincs igazság! – ordítottak fel, amikor ebben a játszmában megint Berci aratott, mégpedig fölényesen.


Folytatás: Nő a tét 2.

Nyári erotikusok 4. évad - tartalom

Nincsenek megjegyzések: