2018. június 6.

Pernahajder 61.

Előzmény: Pernahajder 60. - Előjáték a tanya udvarán


Pernahajder
V.

61. fejezet
Vegyük úgy, hogy szűz vagyok?
Egyik pillanatban gyűlölte az öreget – főleg a fölényes magabiztossága miatt –, a következőben nem értette, hogy a lányok hogyhogy nem undorodnak tőle, most meg szimpatikusnak tartotta a kacsintását, és el tudta képzelni, hogy haverként együtt dolgozzanak, közösen irányítsák a csajokat.
– Hogy is hívják? – kérdezte Miska bácsi Adélt, Pernahajderre mutatva.
– Perni...
– Petikém, gyere te is! – kurjantott az öreg, félreértve a becenevet, és derékon ragadta a lányokat. – Csak bátran!
Pernahajder megint ellenszenvesnek találta. Kelletlenül indult el a viháncoló hármas nyomában, és majd' szétvetette a méreg, amikor az ajtó becsapódott az orra előtt.
Egy másodpercre megtorpant, majd sarkon fordult és hangtalanul belépett a szemközti szobába. Feleslegesnek bizonyult az óvatosság, mert sem a lányok, se Miska bácsi nem hiányolták, és akkora hanggal voltak, hogy azt sem hallották volna meg, ha berúgja a másik szobaajtót.
Benézett a legfelső fiókba, kicsit megtúrta a tartalmát: iratok, receptek, gyógyszerek... – "Höhö! Faszállító..." – ismert fel egy maréknyi pirulát. Ezekből néhányat a zsebébe süllyesztett, egyet pedig bő nyállal lenyelt. Betolta a fiókot, majd kihúzta a legalsót. Benyúlt az öreg zoknijai és gatyái alá, és két ujjal, vigyorogva kiemelte az ott talált vaskos borítékot. Csak felületesen pillantott bele, nehogy pénz helyett recepteket emeljen el – mert akadt ilyenre példa –, aztán becsúsztatta az utazótáskája fenekére.
– Ma. most már megbaszhatod a kurvákat! – dünnyögött.
Némileg kárpótolva érezte magát, és már nem is bánta, hogy az öreg két sikongató lány társaságában nyerít, és jókedvűen ment utánuk. Kicsit sem irigykedett, amikor rájuk nyitott, bár a 60 éves Miska bácsi helyzetét a férfiak többsége csak álmában éli át: Az öreg a széles ágyon feküdt, nadrágja a bokájáig legyűrve. Felette Adél guggolt, aki lefelé nézve azon kacagott, ahogy a másik lány Miska bácsi falloszát markolászva az ő puncijához igazgatja, minduntalan szándékosan félretolva, amikor pedig simán bemenne ilyen keménység mellett.
Pernahajder futólag megállapította – egy újabb okot találva az öreg ellen –, hogy Miska bácsi fallosza hosszabb is, vastagabb is az övénél, ráadásul olyan merevedést produkált, amilyet ő már rég nem volt képes.
– Nem dugunk? – kérdezte panaszosan, de visongva, nevetve Adél. Közben fentebb emelkedett, hogy az öreg farok csak elérje, de ne bírjon behatolni.
Miska bácsi élvezte a játékot, könnyezve, kipirulva, füligérő szájjal válaszolt:
– Huncutkodik a barátnőd!
Réka ekkor abbahagyta a fallosz félrenavigálását, átvetette az egyik lábát az öreg feje felett, és óvatosan ráült az arcára.
– Kapsz levegőt? – kérdezte fészkelődve.
– Segítség! Pinaszag van!
– Azt akartad, nem?
Miska bácsi nem válaszolt, csak felnyögött, mert Adél megkönyörült rajta, és magába engedte az ácsingózó farkat.
Pernahajder várt egy kicsit, amíg az öreg nyelve körbejárta Réka punciját, aztán megfogva a lány karját, szótlanul lehúzta...
– Jaj, fiúk! – kacagott Réka. – Mindenki egyszerre akar? – Vonakodva hagyta ott Miska bácsi vöröslő fejét, kinn felejtett nyelvét. – Rendes lányok nem vállalnak be gruppit, legfeljebb egymás után...– Mű-affektálása közben Pernahajdert figyelte, ahogy az végre elengedi a kopott utazótáska fülét, és kupacba dobálja a ruháit. Meg sem várta, amíg minden ruhadarab lekerül, letérdelt a férfi elé. – No, gyere! – Nyalogatni kezdte a vízszintnél még lejjebb mutató, de reményteljesen emelkedőben lévő falloszt.
Pernahajder átélt már egyet, s mást, ezért egyből észrevette, ha egy csaj lelkesedésből veti magát a szexuális játékba.
– Mi a kedvenced? – érdeklődött, mert jó tudni, hogyan lehet majd ajánlani Rékát a pasiknak.
– Mindjárt megmutatom! – A lány felállt, majd az ágyra mutatott: – Feküdj le!
Pernahajder kissé viszolyogva Miska bácsi közelségétől, ám kellő távolságban mégis elhelyezkedett, hanyatt feküdt, s várta a produkciót.
– Na, csinálj nekem valami ügyeset! – Hangjából nem érződött ki a kételkedés, pedig úgy tudta, hogy mindent kipróbált már azzal a több száz lánnyal, akik megfordultak a kezei között.
– Úgy megcsinállak, hogy a plafonig spriccelsz majd!
– Csak olyat, ami neked is jólesik – mosolygott elnézően.
– Engem csak ne félts! Ha elég sokáig bírod, behugyozok az élvezettől...
Réka ekkor ráült, lába közé kapta és álló helyzetbe igazgatta a keményedő falloszt. Pernahajder majdnem megjegyezte, hogy ismeri a lovagló pózt, de ha véletlenül nem tapasztalt volna még ilyet, akkor ugyanezen az ágyon láthatná… de inkább érdeklődéssel szemlélte, ahogy a lány – akár egy rúdon – csúszkálásba kezd. A nagyajkak szétnyíltak, és engedelmesen siklottak a férfi farkán.
– Ilyet játszottunk, amikor kiscsaj voltam – csevegett Réka lihegve, mintha kocogna –, ha nem volt gumi a fiúknál, vagy amíg szűz voltam...
Miska bácsi odanézett és megerősítette:
– Jó játék, mi is csináltuk a csajokkal, és egyszer csak nem bírták már tovább, könyörögtek, hogy inkább basszunk, nem számít a gumi!
Pernahajder dühös volt az öregre, hogy ebbe is beleszól, és nem tartotta olyan nagy számnak a csúszkálást... Egészen addig, amíg Réka meg nem fordult, s előrehajolva látni engedte a nedvességben úszó, bíborszínű rést, amely teljes hosszában részt vett az akcióban, és barlangját, ahogy minden előrecsúszáskor kitárult.
– Aztán legtöbbször kiderült – folytatta Miska bácsi 50 centivel arrébb élvezve Adél ügetését –, hogy a csaj nem is volt szűz, és nem akkor baszott először, csak megjátszotta magát... – Még tovább mesélt volna, ha a rajta lovagló lány tenyere be nem fogja a száját.
– Akkor vegyük úgy, hogy szűz vagyok? – kuncogott Réka. – Vagy mégsem? Vagy nincs kotonunk? Egyik sem igaz...
Pernahajder oldalról a feje alá húzott egy kispárnát, és még a karjával is kitámasztotta, hogy zavartalanul tanulmányozhassa az ügyeskedést. Természetesen volt már ilyesmiben része, de az rövid volt és felejthető, igyekezett akkor bentebb kerülni a punciba, így nem ismerte meg az elnyújtott élvezetet. Most semmi nem sürgette, ráadásul úgy állt a farka, ahogy már rég nem...
Többször megfeszült a teste, és úgy érezte, nem bírja tovább, ilyenkor Réka lassított a tempón. Végül a lány is megérezte, hogy nincs tovább, és leült a falloszhoz, mintha őhozzá tartozna, és húzgálta, mintha a saját farkát húzgálná… és nem a mennyezetig ugyan, de a megdolgozott szerszám Réka álláig lövellt.

Folytatás:
Pernahajder 62. - Falnak támasztva felgyorsulnak az események

Pernahajder
V. rész fejezetei: tartalom

Nincsenek megjegyzések: