2018. június 24.

Nagy ölelés 3.

Előzmény: Nagy ölelés 2.


Nyári erotikusok
erotikus novellák
4. évad

Nagy ölelés
3. epizód


Busszal mentek, volt bőven ülőhely, de ők középen kapaszkodtak. Rázkódva, ütemesen össze-összeütődve, mindannyiszor egymásra mosolyogva, régi-régi barátoknak látszottak.
– Ennél sebesebben csináltad – jegyezte meg Edina.
– Fogom is!
– Szétfeszítetted a puncimat.
– Ne panaszkodj, te tartottad ide!
– Nem panasz volt… Megdugsz megint?
– Itt, a buszon?
– Hátra mehetünk… De nem is, mert mindjárt le kell szállni. Nedves vagyok.
– Nekem meg áll. Menjünk egy kört, és hátul megduglak! Beülsz az ölembe, a busz meg ráz, olyan lesz, mintha ketten dugnánk, a busz meg én.
– Aranyos vagy, de szex-buliba megyünk, mégsem kellene útközben ellőni a patronokat.

A buliban mérsékelt hangerővel szólt valami cím-nélküli remix, mintha sosem akarna véget érni.
Edina már a legelső percben kiválasztott egy vörös csajt, melléje telepedtek. Kornél nem értette, honnan ismerhették fel ezek egymásban a hajlandóságot, mindenesetre élénk sugdolózásuk azt jelezte, hogy Edina máris megtalálta, aki ki fogja nyalni.
Úgy tűnt, hogy a vendégek legalább fele ismeri egymást, olyanok is akadtak, akik fesztelenül, bugyiban és melltartóban töltötték ki az italt, mégis megfigyelhető volt némi távolságtartás. Talán nem akartak még egymásnak esni. Tényleg spórolni kell a patronokkal?
Kornél megpróbált elkapni egy-két szót a sugdolózásból, hátha tanulhat valamit, és mindig kíváncsi volt a csajok egymásközti beszélgetésére, de nem ütötte meg a fülét semmi lényeges.
Közben a másik oldalához egy majdnem kopasz, tökéletes alakú lány telepedett, szorosan melléje húzódott, és rutinos üzletasszonyként előadta, hogy a buli költségeihez hozzá kellene járulni. Erre már Edina is felfigyelt, és félretéve az intenzív sugdolózást, beleszólt az ügyletbe:
– Add oda, ha van nálad pénz – helyezte a kezét Kornél combjára – majd én neked kifizetem a felét.
– De csajoknak ingyenes! – vetette közbe a szinte kopasz leányzó.
– Oké, rendben, de mi így intézzük egymás között – válaszolt Edina, és visszafordult a festett vöröséhez, folytatni a bizalmas eszmecserét.
– Három olyan helyiség van, ahová el lehet vonulni – kacsintott a kopaszra nyírt lány Kornélra –, de gyakorlatilag bárhol el tudjátok intézni az intim ügyeket,  rövidebb és hosszabb meneteket... Mindent szabad, de kell hozzá a másik fél beleegyezése. Jó szórakozást! – köszönt el, majd 2 lépéssel arrébb megtorpant, bizonyára ugyanezeket a szabályokat előadni, s miközben beszélt, mosolyogva tűrte, ahogy a csak félig-meddig figyelő srác fogdossa, majd kibontja a cicijeit, és viszonzásul arcon csókolta.
– Hogy ez nekem nem jutott eszembe!? – Kornél ettől kezdve csakis arra koncentrált, hogy kit lehetne elcsábítani valamelyik helyiségbe. Amint a világítófejű csaj befejezte az aktuális kasszírozást és eligazítást, egy fürge ugrással mellette termett, és átkarolta a derekát: Adott egy-egy futó puszit a kinn felejtett cicikre.– Megmutatod nekem azt a helyet, ahol dugni lehet? – Kezét lecsúsztatta a feszülő popsiig.
– Nagyon furmányos vagy. A szobákra gondolsz, vagy a punimra, netán a popómra pályázol? – kacagott a lány. – Mást kell keresned, mert nekem dolgom van! Nyugodtan próbálkozz, senki sem fog megsértődni, és ha nem találnál vállalkozót, amit kétlek, akkor kicsit később beszélhetünk a dologról... Be is társulhatsz ám! Nem jártál még ilyen helyen? Illedelmesen megkérdezed, hogy dughatod-e a csajt hátulról, amíg szop valakit, és többnyire megörülnek neked, vagy megértik a problémádat és beleegyeznek...  Italt találsz, 10 körül lesz szendvics is – hadarta tovább a házirendet. – Na, viszlát!
Ennyi idő elégnek bizonyult Edinának ahhoz, hogy vadonatúj ismerősével együtt eltűnjön a színről. Kornél olyan ijedten nézelődött, mint a kisgyerek, aki elveszett a plázában.
– Beindultál? – kérdezte egy csaj, aki egy idősebb pasasba karolva haladt el mellette.
Kornél kapott az alkalmon:
– Betársulhatok hozzátok? – A szőke, copfos lány szemébe nézve várta a választ.
– Noná!... Kimegyünk cigizni. Gyere nyugodtan!
– Másra gondoltam...
– Gyere ki velünk, és megdumáljuk, hogy mi jár a kis buksidban!... Na, gyere nyugodtan, nem harapok!
Kornél olyan ábrázattal követte a párt egészen az udvarig, mint aki bármelyik pillanatban megszökne.
A medence diszkréten megvilágítva, körülötte néhány beszélgető, dohányzó ember. A copfos csaj és az ötvenes éveit taposó pasas rágyújtottak.
A lány elkezdte mesélni az itteni tudnivalókat – nagyjából ugyanazokat mondta, csak más szavakkal, mint a kopasz csaj –, közben hátat fordított elmélyülten cigiző partnerének, és a feneke takarásában elővette annak falloszát. – Te is szeretnél egy kis simit? – Elnyomta a félig sem szívott cigit, szabaddá téve a másik kezét is.
A zárt udvaron tartózkodók közül senkit sem érdekelt, hogy emitt éppen mi folyik,
Kornél szó nélkül húzta le a cipzárját, készséggel odaadta a farkát, s miközben leste a szőke lány néma és lágy, ám határozott munkáját, máris eldöntötte, hogy nem fogja sokáig igénybe venni az izgató ismerkedést, inkább megkeresi Edinát, hiszen kíváncsi a beígért csaj-csaj akcióra.
Amikor a másik pasas fallosza emelkedésbe kezdett, a copfos lány odafordult és leguggolt, Kornélt álló farokkal hagyta. Ő nem bánta, beerőltette a nadrágba, és gondolatban már máshol járva, gyorsan elköszönt:
– Majd összefutunk még... reggelig.
– Jöhetsz te is! – pillantott fel a csaj.
– Remélem, lesz még alkalom...
– Úgy legyen!

A kutatás legalaposabb módját választva, minden ajtón benyitott.
Igaza lehetett a kopasz lánynak, mert egyik helyen sem takargatták magukat a párok, nem titkolták, hogy mit csinálnak éppen, régi ismerősként üdvözölték még akkor is, ha a legbonyolultabb pozícióban találta őket.
– Két lány! - Hirtelen fel sem ismerte a következő helyszínen egymás combjai között elmerülőket, de egyiknek Edinát tippelte, a csapzott, vörös haj tulajdonosa meg csakis a sugdolózós lehet, gondolta.
Ekkor vette észre, hogy az ajtó takarásában akad még egy érdeklődő, egy srác onnan tanulmányozza elmélyülten a nyalakodást, mialatt lassan húzogatja a farkát. Kornél is leült, és a példát követve előugrasztotta a még mindig keményen álló falloszát.
Sosem látott még ilyesmit, sőt idáig még csak egy igazi csajos puszit sem, bár képzeletében azt is izgalmasnak tartotta. A két lány, mint két kismacska, úgy merültek el a lefetyelésben, mintha csak üresen szabadna hátrahagyni az edényt, különben holnap nem kapnak friss tejet. Szétnyitva egymás punciját, minden apró részletre kitértek, ám fix pontként a csiklóhoz vissza-visszajártak.
A nézőközönség másik tagja beavatott lehetett, vagy rendszeresen vesz részt ilyeneken, mert megfontolatlan felállt, és végtelenül lassan a lányokhoz közelített, markában a farka.
Ekkor a csajok nyöszörögve kigurultak az összefonódásból, és szinte egyszerre ültek fel:
– Fiúk, valaki?
A srác már ott is termett, és farkát Edina szájába nyomta.
Kornél így a vörös csajhoz sietett, aki menet közben kitalálta, hogy mi következik, és négykézlábra fordulva, fejét a kanapéra téve, punciját kínálta a közeledőnek.
 
Nyári erotikusok 4. évad - tartalom

Nincsenek megjegyzések: