2018. május 30.

Pernahajder 60.

Előzmény: Pernahajder 59. - Öt perc járásra


Pernahajder
V.

60. fejezet
Előjáték a tanya udvaránMorcosan fogadta a köszönésüket, mert ez a trükk mindig beválik: a komák egyből kapcsolnak ilyenkor, levetik a nagyképűséget, és rájönnek, hogy "a szexszoba nem jár, csak adható", a csajok meg nem játsszák tovább a szende szüzet – úgyis egyértelmű, hogy miért jöttek –, inkább kicsit hízelegnek a ház urának, és nem nagyon tiltakoznak egy kis bizalmaskodó fogdosás ellen.
Járt már itt olyan csaj, akit Miska bácsi hamarabb megcsöcsörészett, mint az, akivel érkezett, cserében az öreg nem árulta el, hogy a csaj bizony többször is idehozott már más komákat. Így kell megőrizni a titkokat! Egyszerűen az ölébe ültette, és az ácsingózó, pattanásos srác szemeláttára benyúlt a lány ruhája alá, és szemérmetlenül markolászta, amíg ketten előadták – ami úgyis nyilvánvaló –, hogy mit is szeretnének csinálni a szexszobában. Miska bácsi még kedvesen megtudakolta, fokozva a fiatalok amúgy is tetőző zavarát:
– Basztok is, vagy csak szopi-nyali lesz? Mert baszáshoz terítsétek le a lepedőt!
A mostani három látogató közül Réka, akit már ismert, eleve karnyújtásnyira közelítette meg, mintha várná a popsisimogatást. Miska bácsi nem habozott: megmarkolta a felkínált feneket, ujjai egyből a vájatba mélyedtek.
Pernahajder jobb szemöldöke felett rángatózni kezdett egy ideg, akár egy hibás alkatrész, és egyre vadabbul rázta az agyát. Lihegett a sok gyaloglástól, azt fontolgatta, hogy fellökje-e Miska bácsit székestől és dióstól, de nem szólt semmit.
– Üljetek le! – mutatott az öreg a szabad kezével előbb a másik székre, majd a térdére.
Adél Pernahajderre pillantva szinte engedélyt kért volna, ám, mivel hiába várt valamiféle reakcióra, leereszkedett Miska bácsi ölébe.
Réka is közelebb húzódott, miközben idegesítette, hogy két ujj két különböző résen akar benyomulni.
– Tüzelsz, te lány? – hahotázott Miska bácsi. – Várni kell egy kicsit, amíg mások végeznek, addig levetkőzhetsz... – Olyan fölényesen jelentette ki, mintha castingot tartana.
– Elmondod, hogy mit szeretnénk? – fordult Réka türelmetlenül a másik lányhoz, akit az öreg sikeresen vetkőztetett.
– Majd odabent – rázta a fejét az öreg.
Pernahajder egyik lábáról a másikra állva próbálta eldönteni, hogy egyáltalán jó ötlet volt-e idejönni. Hiszen Miska bácsi nemcsak az irányítást vette át, de még a lányokat is kisajátította. Őt meg figyelembe sem veszi. Kezdte elönteni az agyát a vér, mintha a napon állva belülről terjedne kifelé a napszúrás. Ő sem értette, hogy mi baja van, hiszen évek óta lányokból él, adja-veszi és kölcsönözi őket, gyakran lehet szemtanúja, hogy az ügyfelek mit csinálnak a lányokkal, és idővel immunis lett a látványra… Most mégis szétvetette a düh, ahogy Miska bácsi – akivel őt Réka egyidősnek nézte – lekezelő magabiztossággal majdnem meztelenre vetkőztette a két csajt.
Sípolt és zúgott a füle, mintha egy metálzenekar hangfalai gerjednének, és ezen a hangzavaron keresztül szűrődött át a lányok viháncolása. Adélt sosem látta még ennyire önfeledten kacagni, mint amikor izgett-mozgott Miska bácsi ölében, oda- odanyúlva az öreg kényes pontjához. Ráadásul ingyen! Rékáról meg nem tudta volna elképzelni, hogy kéjesen rángatózzon az öreg kérges mutató- vagy középső ujján.
– Igyunk egy kis bort – indítványozta Miska bácsi –, mielőtt kiszáradnánk a lihegéstől!
Adélt letessékelve az öléből, a másik lányból kihúzva az ujját, a gangon keresztül egy oldalsó helyiségbe sietett, majd poharakkal és egy üveg borral tért vissza, és óvatosan lepakolt a szúette asztalra.
Pernahajder biztos volt benne, hogy sosem fogja megkedvelni az öreget: mindössze 3 pohár képezte a terítéket.
Miska bácsi lendületesen integetett a lányoknak:
– Gyertek, na, pótolni kell a nedvességet!
Ennyi hangoskodásra a házból egymás után két kíváncsi-ijedt fej kukkantott ki, majd megnyugodva visszahúzódtak.
– Szép hosszú nyaka van, mi? – simogatta az öreg a gyorsan bepárásodó üveget. – Meddig tudnád felnyomni magadnak? – markolta meg vizes kézzel Réka fenekét.
A lányok csak nevettek, és találomra húztak egy-egy képzeletbeli vonalat az üveg oldalán.
– Te nyertél! – kapta el Miska bácsi a másik feneket is. – De most már öntsetek ti, mert nem maradt szabad kezem!
Pernahajder egyedül maradt a ház előtt, dúlva-fúlva hátat fordított. – Lehugyozom a tanyát! – dörmögte gonoszul, és el sem ment a vastag törzsű fáig, csak szabad kezével kigombolta a nadrágját.
Sugdolózásra lett figyelmes. Mire ideje lett volna megsértődni, egy meztelen lány árnyéka jelent meg mellette:
– Miska bácsi kérte, hogy nézzem meg, nehogy kiverd a faszod itt az udvaron – Réka csuklott és fuldoklott a nevetéstől – mert… haha… felnyalja a macska és megbetegszik. – Előrehajolva, érdeklődéssel szemlélte, ahogy Pernahajder kirázza az utolsó sárgás cseppeket. – Megnyugtatom, hogy nem fehér volt…– Sietett volna vissza, de még eszébe jutott valami: – Szerinted mondjam az öregnek, hogy mégsem szopom le, mert megbetegszem, mint a macska?
– Inkább engem szopj le!
– De megígértem Miska bácsinak!
– Mikor?
– Amikor legutóbb itt jártunk a barátommal…
– Akkor meg előbb engem szopj le, az öreg meg majd addig ellesz Adéllel
– Te se szereted, ha más után szopnak?
– Nem probléma, de kíváncsi vagyok rád.
– Gyere már cica! – kiabált Miska bácsi a gangról. – Nyálazd meg a vonót, aztán bemegyünk játszani! …Meddig basznak már ezek a gyerekek?
Nem láthatta, hogy a háta mögött, az épületből hangtalanul jött ki a két fiatal – 17-18 évesek lehettek – megtorpantak az ajtóban, és másodpercekig csodálkoztak Miska bácsi meztelen lányokat fogdosó fürge kezein. Adél és Réka dülöngélve kacagtak, és egymást lökdösve mutogattak az öreg falloszra, ami a kopott nadrágot készült kiszúrni.
A lány és a fiú, egymás kezét fogva, diszkréten osont el mellettük. Pernahajder észrevette, hogy Miska bácsi felkapta a fejét és rákacsintott a lányra, bizonyára azt jelezve, hogy ő is sorra kerül...

Folytatás:
Pernahajder 61. - Vegyük úgy, hogy szűz vagyok?

Pernahajder
V. rész fejezetei: tartalom

Nincsenek megjegyzések: