2018. április 25.

Pernahajder 55.

Előzmény: Pernahajder 54. - Hárman két ágyon


Pernahajder
V.

55. fejezet
Rossz mosógépen is lehet
Rezső az első közös reggelen döbbent rá igazán, hogy mire vette rá a haverja. Pedig még nem is tudott mindent!
A szomszédos ágyon Pernahajder hortyogott a falhoz lapulva, mintha legalább az egyik oldalát pajzzsal óvná a támadásoktól. Mellette kényelmesen elfért Adél, összegömbölyödve aludt, pucér feneke kitüremkedett a takaró alól.
Rezső a falloszát igazgatta, úgy látszik egy fiatal lány jelenléte elég ahhoz, hogy – régi jó szokása szerint – meredten ébredjen fel. Pedig az előző nap folyamán kétszer is élt házigazdai előjogával, sőt valamikor hajnalban felriadt, és ahogy a fürdőszobából nesztelenül visszatérő lány megállt az ágya mellett, egy újabb menetet is igénybe vett a megszabott tízes keretből.
– Nem mondod komolyan! – kuncogott Adél a félhomályban, amikor észrevette a popsija felé nyúló kezet, és befeküdt Rezső mellé. – Aha! Mégis komoly! Meglovagoljalak? – Mint egy bűvész, a levegőből előkapott egy gumit, és már sodorta is fel a feszülő falloszra. Aztán addig vonaglott és tekergőzött, amíg a közel 60 éves férfiből ki nem tört a gejzír. – Már csak hét dugásod maradt... – lehelte Rezsőre hajolva. – Azt két nap alatt megcsinálod? – Aztán visszafeküdt Pernahajder mellé.
Egy perc múlva a férfi már békés szuszogást hallott, és őt is elégedetten gyűrte le az álom.
Reggel hihetetlennek találta az egészet, pedig karnyújtásnyira hevert tőle az a csodálatos popsi... Elégedetten markolászta a farkát, és úgy gondolta, hogy nem két nap, de akár egyetlen nap alatt kifut a 10 lehetséges alkalom.
– Hohó! – vigyorgott öntelten. – Majd eltévesztem a számolást!
Azt tervezgette, hogy amint jön egy újabb csaj – márpedig Pernahajder erősen akarja –, attól kezdve egyikük az ő ágyában alszik majd, és csak ki kell nyújtania a karját…
Soha ilyen jól nem érezte még magát. – Ilyen egy igazi haver, mint ez a Pernahajder!  El is döntötte, hogy kicsit nézegeti még a hívogató popsit, aztán simán benyomja ágaskodó farkát, vagy csendben átcsalja a lányt a másik ágyra, és megkéri, hogy lovagoljon egy olyat, mint az éjjel...
Fel is fortyant rögtön, amikor diszkrét kopogást hallatszott a bejárat ajtó felől. Ki meri megzavarni?
– Máris kezdődik a kuncsaftok búcsújárása? – dörmögött, a békésen pihenő Adélre pillantott, és elhatározta, hogy elhajtja a korai vendéget, még akkor is, ha a lány hívta ide. – Hány óra van?
Ahogy volt, meztelenül, álló fallosszal, kelletlenül vonszolta magát az ajtóig – hadd lássa csak a kuncsaft, hogy most nem alkalmas, foglalt a csaj –, és torkán akadt a szó.
Egy lány várakozott ott csomagokkal, aki nem mutatott különösebb meglepődést a fogadtatástól, mintha meztelen férfiak között nőtt volna fel.
– Nem tudom, jó helyen járok-e, egy Adél nevű hölgyet keresek.
Rezső ekkorra eljutott oda gondolatban, hogy a beígért másik csaj jött, ezért félreállt az útból, és egyenesen a saját ágya felé mutatta az irányt.
Az új lány teltebb volt, mint a már megismert Adél, sötétebb és rövidebb hajjal, de az a típus, akiről könnyel elképzeli bármelyik férfi, hogy milyen lehet mellette ébredni.
Rezső alig halhatóan szólalt meg:
– Pihenjünk egy kicsit, ne zavarjuk a többieket! Vetkőzz csak le nyugodtan! – Leült az ágy szélére, várva a sztriptízt,
Az új lány örömmel fedezte fel a másik ágyon alvó Adélt, és felvidult, amikor Pernahajdert is felismerte a hátáról. Gyorsan ledobálta a ruháit.
– Lejártam a lábaimat – súgta.
– Megmasszírozom.
– Az jól fog esni...
Akármilyen csendben voltak, Adél megfordult, egy pillanatra kinyitotta a szemét, bágyadtan integetett az új csajnak, majd aludt tovább.
A padlón koppanó valamelyik ruhadarab zsebében eszeveszettül zümmögni kezdett egy telefon.
– Ki a...? – sóhajtott a lány, előhalászva a készüléket. – Bocsi, de ezt fel kell vennem! – Közvetlenül Rezső elé állt, hátha a férfi már a telefonálás közben fogdosni szeretné. – Te hívtál korábban is?... Csak, mert rejtett szám volt, meg különben sem tudtam volna felvenni... – Egyre hangosabban beszélt. – Most sem alkalmas... Gáz... Lerobbant a mosógép... Nem csak az van, majd elmesélem, de... Ne bolondozz!... Szólok, ha lehet, de megváltozott a cím is... Na szia! – Kinyomta a telefont, és Rezsőnek magyarázkodott: – Leégett a mosógép, ahova költöztem, úgyhogy el kellett jönnöm, és itt egy csomó szennyes, amit végigcipeltem a városon... Ez a hibbant meg azt mondta, hogy nem baj, a leégett mosógépen is dughatunk...
Rezső, aki egyik kezével az új csajt simogatta, a másikkal saját magát, az ölébe akarta vonni.
– Vááárj, a gumi...! – És a lány pillanatok alatt elővarázsolta a kelléket, majd fürgén felhúzva azt, megfordult és magába csúsztatta a farkat. – Meli vagyok – mutatkozott be kissé megkésve, még a kezét is hátranyújtva, ahogy illik.
– Rezső – válaszolta a meglepett férfi.
– Lassan, vagy gyorsan szereted, Rezsőkém, ha mozgok?
– Mit zajongtok már? – mordult rájuk Pernahajder, és a faltól feléjük fordult. – Basszatok csöndben! – Hirtelen elinalt az álom a szeméből és Melire meredt: – Hát te mit keresel itt?
– Hosszú... – felelte a lány, miközben le és fel csúszkált Rezső falloszán –, majd elmesélem.
– Mondd vázlatosan, de gyorsan – emelte fel a hangát Pernahajder –, mert nem ide küldtelek!
– Tudom. Beraktam a cuccaimat a mosógépbe, ott, ami címet megadtál, és csak füstölt, és a bácsi azt mondta, hogy én rontottam el, nem maradhatok egy percig sem. Aztán keresgéltem ismerősöket, téged nem bírtalak felhívni, Adél se vette fel...
– Ez a része nem érdekel. Hogy találtál ide? – Pernahajder rosszat sejtve felült, és az ébredező Adél meztelen teste felett igyekezett szigorúan nézni Meli szemei közé. – Hogy?
Meli lefejtette a melléről Rezső markolását:
– Ne szoríts, mert nem bírok mozogni! Vagy csak üljek?! – A türelmetlen Pernahajderre nézett: – Semmi extra. Csak megkérdeztem egy-két ismerőst, és mondták, hogy csak Adélről tudnak, aki már itt dolgozik, és biztos, hogy te is idejöttél...
Pernahajder áthajolt Adélen, arcuk majdnem összeért:
– Te meg hány embernek mondtad el a címet?
– Csak a visszajáróknak... azok közül is csak azoknak, akik visszahívtak...
– Hülye kurvák! – fakadt ki Pernahajder.
Csak ő értette, hogy ugyanez az információ, ami egyetlen nap alatt Melihez eljutott, másokhoz is elérhetett.
A többiek nem tudták, hogy mi baj lehet. Adél engesztelően feléje fordult, és játszadozni kezdett a farkával, ám Pernahajder csak azt ismételgette magában: "Innen is menekülhetek. Innen is menekülhetek."

Folytatás:
Pernahajder 56. - Mi volt még? Mi van már?

Pernahajder
V. rész fejezetei: tartalom

Nincsenek megjegyzések: