2018. április 8.

Kupi 21.

Kupi
II. rész

21. fejezet
Szégyenlős emlékek
– Bocsi, hogy ellent merészeltem mondani, de én aztán mindig szerettem cukkolni a fiúkat, rá is voltam kényszerülve, és sosem sértődtek meg, ha nem lett dugás belőle. Felállt a farkuk, később lekonyult, de jól szórakoztunk. Ez a két, buszos pasi sem képzelhette komolyan, hogy megdughat...
– Nem is azt szégyelltem, hanem, hogy mások előtt ilyen helyzetbe hoztam őket. Mert sulis bulikon én is mindig úgy lassúztam a srácokkal, hogy felálljon a faszuk, mindnek sorban, amikor már elég kemény lett, akkor másikkal lassúztam tovább, de azt nem látta senki, csak mi ketten tudtuk, és ettől volt jó... Hogy érted azt, hogy rá voltál kényszerítve?
– Kényszerülve... – felelte Kriszti. – El kell mesélnem az előzményeket is, hogy megértsétek. – Végigjáratta a tekintetét a lányokon, akár egy jó szónok, és arra gondolt, hogy idegeneknek készül olyasmit elmondani, amit még soha senkinek. – Kölyökkoromban minden nyarat a nagyiéknál töltöttem, vidéken. Az ottani gyerekek hamar befogadtak, együtt bandáztunk, bunkert építettünk a gyümölcsösben,  bújócskáztunk az egész faluszélre kiterjedően, vagy kimentünk a bányatóhoz, és amikor nem volt felnőtt a láthatáron, lubickoltunk a tiltott helyen. Utána kiterítettük száradni a fürdőruhákat, nehogy lebuktassanak a vizes cuccok, és meztelenül játszottunk, vagy eleve pucéran mentünk a vízbe, lányok és fiúk vegyesen. Csak akkor kezdett furcsává válni a helyzet, amikor a többi lánynak hirtelen megnőtt a cicije. Csak az enyém nem akart. Irigykedve lestem őket, és azt vettem észre, hogy a fiúk is mindig a ciciket nézik, és mind többet markolásszák a saját micsodájukat. A lányok persze rájátszottak, és úgy vették le a melltartót, hogy szégyenlősen eltakarták magukat, vagy elfordultak, később aztán elfeledkeztek róla, de engem folyamatosan zavart, hogy nekem nincs mit takargatni. Röhejes voltam bikiniben. Rám sem néztek! Szőrösödött is mindenki, csak én nem. Ekkor jött a hirtelen ötlet, amivel mégis magam felé tudtam fordítani a figyelmet: A tóban egymás csapkodása közben megfogtam a fiúk farkát, bármelyikét, aki a közelembe került, és attól a naptól mindegyik úgy helyezkedett, hogy elérjem. A víz alatt tapogattam ki, és úgy csináltunk, mintha csak beszélgetnénk, legalábbis igyekeztünk közömbösnek tűnni. A cicik látványát úgyis megszokták már, emez volt az újdonság. A többi csaj sokáig nem is értette, hogy miért kerültem a középpontba, hiszen ők látványosan takargatták magukat, nekem meg nem volt mit, a fiúk mégis velem igyekeztek játszani. Bújócskázásban sem a többi csajt kereseték meg, mert csókolózni kellett ugyan a megtalálóval, közben szabadon lehetett cicit fogdosni, de a diadalmas cici-fogdosásnál sokkal izgalmasabb volt, hogy én csókolózás közben megmarkoltam a farkukat. Ha akarták, húzogattam is. Mind felállt a markomban. Úgy jöttünk elő, kipirulva, hogy sokat kellett várakozni, amíg elmúlik a merevség. Akkoriban már nem is kellett volna izgulnunk a tiltott fürdéstől, azaz a lebukástól, mert a felnőttek rájöhettek, hogy vigyázunk magunkra., mégis mindig meztelenül játszottunk. Együtt nőttünk fel, hozzászoktunk egymás látványához, és izgalmas is volt. Én mindig rátettem egy lapáttal. Amikor már erotikus dolgokat is játszottunk, és egyre durvább dolgokat kitaláltunk, akkor is előbbre kellett járnom egy lépéssel, egyszerűen rákényszerültem, mert 2 évvel később nőtt meg a cicim, mint másoknak.
– Jó ürügy! – kacagott fel Anikó, és mindannyian nevettek. – Valld be, hogy egyszerűen szeretted kiverni nekik!
– Akkor még nem vertem ki. Csak amikor a többi csaj is rákapott a markolászásra.
– Képzelem, mi mehetett ott a parton! Horgászok nem jártak arrafelé?
– Lehet, de tőlünk távol pecáztak. Nem nagyon foglalkoztak velünk, hogy mit csinálunk. Senki sem. Ha rossz idő volt, kódolatlan pornót néztünk, csak arra emlékszem az elsőkből, hogy végtelenül hosszúnak és unalmasnak tartottam amellett, hogy még az eleje, amikor bedugta a fiú a farkát a lányba, még érdekes volt. És film alatt a srácok állandóan kijárogattak a vécébe, és akkor még fogalmam sem volt, hogy minek. Később jöttem csak rá, valamelyik pornó véletlenül masztizást is mutatott, hogy ugyanazt művelik a vécében, amit a tóban, az én kezemben is élveztek, csak ők maguknak végig csinálják. A felismerés után elkezdtem feltűnés nélkül utánuk menni, kikísérgetni őket, kértem, hogy hadd nézzem meg, és ettől izgalomba jöttek, aztán meg átvettem a húzogatást...
– Ezen mindenki átesik valamilyen formában. Nálunk a srácok lyukat fúrtak a dinnyébe és beledugták a farkukat, mi meg csak eszetlenül röhögtünk. De ezen nincs mit szégyellni.
– Nincs, nem is úgy mondta – szólt közbe Olívia. – Kinek van olyanja, amivel nem dicsekedne?
– Nekem ilyenek, mint ez a buszos sztori – tárta szét a karját Anikó.
– Olyan sztorim is van…– jegyezte meg Kriszti halkan.
Xénia tett-vett körülöttük, kikapott a hűtőből egy energiaitalt, lehajtotta, majd összegyűrte a dobozt. Elindult a lépcső felé, aztán mégis leült közéjük, és meghallgatta Krisztit, aki belepirosodott már a sok szereplésbe.
– Egy alkalommal, nyár legvégén, mikor még friss élményekkel a fejemben hazautaztam, szinte egyszerre érkeztem meg anyukám testvérének családjával. Mindig is szerettem őket, vidám és közvetlen népség, csak a nálam 3 évvel idősebb unokatestvéremtől idegenkedtem. Túlzottan komoly volt, mindig tanult és olvasott, és olyan professzorosan szólt minden témához, mintha ő fedezte volna fel a kanálban a mélyedést...
– Ajaj! – csóválta a fejét Henriett. – Ezek az alamuszi uncsitesók ugranak legnagyobbat.
– Hát ez nem! – mosolygott Kriszti. – Nem lehetett kibillenteni a kimért tudálékosságából. Képzelhetitek, micsoda kontraszt volt egy ilyen srác az éppen befejeződött, vidéki vakációs ökörködések után! El is határoztam, hogy ennek véget fogok vetni. Két napra jöttek, úgyhogy sok idő nem állt a rendelkezésemre, hozzá is kezdtem: Ebéd közben szándékosan leejtettem valamit, és úgy vettem fel, hogy közben a fejemet a srác ölébe fektettem, szétterült rajta a hajam, és hosszasan nyúlkáltam az asztal alá. A nyári tapasztalatok alapján ettől a manővertől délután már sündörögnie kellett volna utánam, ehelyett kiült a teraszra olvasni. Persze odamentem hozzá, és mintha a címlapra lennék kíváncsi, a combjára könyökölve nézegettem a könyv borítóját, miközben ő zavartalanul olvasta a másik oldalt. Tíz centire a farkától... Erre bármelyik normális fiú ledobta volna a könyvet, és örömmel mutatott volna valami mást, de ő nem ilyen. Nem hagytam magam! Mintha morzsát vagy valamit lesöpörnék, megsimogattam a farkát nadrágon keresztül. "Érdekel?" – kérdezte, és biztos voltam benne, hogy a könyvre érti. Sértődötten otthagytam. Estig duzzogtam a szobámban, és végiggondoltam, hogy a bányató partján melyik fiú hogyan reagált volna ilyesmire. Mondjuk, azok egyike sem akart olvasni, de hogy mind elővette volna a farkát egy kis húzogatásra, az tuti. Azzal nyugtattam magam, hogy nem velem lehet a baj, hanem az ucsitesóm még nem tapasztalta meg a finomságokat, ezért nem harapott rá a közeledésemre. Kerestem mindenfelé, hogy majd én megmutatom neki, mi a jó! A fürdőszobában találtam rá. Éppen bemászott a kádba, és zavarba jött a meztelenségén, különösen, hogy alaposan megnéztem a farkát... Ti még nem láttatok ilyen srácot! Felhúzta az egyik térdét, hogy ne látsszon a farka. A kád szélére ültem, és mindenféle hülyeségről próbáltam beszélgetni, közben a kezemmel a fürdővizét löbözgettem, mintha csak szórakozottságból tenném, éppen csak pár centire tőle. Nem nagyon válaszolgatott, el kell ismernem, hogy ennyi ökörségre, amit összehordtam, nem is nagyon volt mit reagálni, de észrevettem, hogy már a kezével is takargatja a farkát, mert az kezd felállni.
– Upsz! – kiáltott fel Olívia. – Feléledt a kígyó.
– Pontosan.
– Milyen volt? – kerekedett ki Henriett szeme.
– Haha! – hajolt előre, hasát fogva Xénia a nevetéstől. – Ezt éppen úgy kérdezted, mint egy kiscsajszi, aki nem látott még faszt. Hát ilyen könnyen el lehet felejteni azt a párszáz faszt, amivel itt találkozol, vagy meg se kottyan neked?
– Én értettem a kérdést... azt hiszem... – folytatta Kriszti. – Olyan volt, hogy kibújt a hegye a vízből, és a srác már nem bírta takargatni.
– rákérdezhetek? Rácuppantál?
– Csak tovább kavargattam a vizet körülötte, aztán hirtelen megfogtam és húzogattam, ahogy a parti fiúknak. Utána gyorsan bezártam az ajtót, nehogy valaki még rajtunk kívül is bejöjjön, levetkőztem és bepréselődtem mellé a kádba. Elég szűkös volt, és alig akart csókolózni, de én egy cseppet sem bántam. A tónál a srácok sem voltak azok a nyálas, csókolózósak, de mindig belementek egy kis húzogatásba... Szóval kivertem neki, hosszú, csíkokba összekapaszkodva lebegett a sperma, és vártam, hogy a szuszogáson kívül kifejezi még valamivel, mennyire élvezte... ehelyett tömören közölte, hogy ő nem szereti a lányokat. Úgy ugrottam ki a kádból, mintha forró vizet öntöttek volna rám, vagy inkább egy vödör jeget! Kínosan röhögtem, hogy előbb is szólhatott volna, és annyira szégyelltem a pucér testemet, hogy törölközés nélkül öltöztem fel valamennyire, és elmenekültem... Rángattam az ajtót, mint egy őrült, mire rájöttem, hogy be van zárva, én zártam be.
Kriszti mély sóhajtással fejezte be a történetet. Megkönnyebbült, ahogy végre kiadhatta magából.

Előzmény: Kupi 20. fejezet - Felállni a buszon
Folytatás: Kupi 22. fejezet - Kínos rázások

Kupi I. rész ( 1 - 13. fejezet ) - tartalom
Kupi II. rész (14 - 26. fejezet) - tartalom

Nincsenek megjegyzések: