2018. március 11.

Pernahajder 50.

Előzmény: Pernahajder 49. - Ágy a paradicsomban

Pernahajder
IV. rész

50. fejezet
Értékes ajándék
Csendesen indult a reggel, legalábbis a fiú számára. Lakótársai úgy keltek fel és úgy mentek munkába, hogy ő mindebből semmit sem vett észre.
A szomszédos ágy üres, és már elfelejtette a lánytest belesüppedő formáit is.
Pernahajdert zavarta a semmittevés. Jobb érzés, ha sietni kell valahová, még ha az éppen munka, akkor is, mint amikor nincs hová menni. –"Előbb-utóbb úgyis találok munkát!" – hessegette el a negatív gondolatokat, majd beletúrt a táskájába, ellenőrizni a barna zacskó meglétét.
Megnyugodott. A kezébe akadt egy példány a különleges bugyi-gyűjteményéből, és szórakozottan nézegette a feje felett.
Hosszú percek teltek el, mire elhatározta, hogy elindul valamerre. Először csak felderíteni az idegen környéket, utána bejárni a még idegenebb várost. Kalandra éhezett, valaminek történnie kell, mert az unalomtól csak felesleges gondolatai támadnak. Éhség ellen is muszáj cselekedni...
Mielőtt megtervezte volna, hogy mit tesz, vagy legalább a legelső lépéseket, vitte a lába lefelé a falépcsőn. Meztelenül, kezében a citromsárga, flitteres bugyival.
"Majd visszafelé megszáradok." – Nagy ügyet nem csinált a törölköző hiányából, amikor eszébe jutott, hogy megmosdik, ha már úgyis a fürdőszoba felé jár. Aztán, ahogy az gyakran megesik, újabb ötlete született, és benyitott az egyik "kurvás" szobába.
A festői rendetlenségben, az ablak alatti ágyon megmoccant az egyik csaj. A másik is éberen alhatott, mert felpattant a szeme, s így kétfelől csodálkoztak a jövevényre.
– Én vagyok az új lakó – közölte Pernahajder.
-- Ennek csak örülni tudunk – nyomott el egy ásítást az ablak melletti csaj.
– Akarsz is valamit? – érdeklődött amaz. – Mi van a kezedben? – bámult a citromsárga, csillogó bugyira. – Megmutatod?
A különleges, akkoriban ritkaságnak számító darab a fiú meztelenségénél jobban érdekelte őket, felültek az ágyon.
– A sztriptíz táncosoknak van ilyen.
– Szexis.
– Olyan könnyű, mintha levegőből készült volna, mint a mesében.
– Bécsből szokták behozni.
– Selymes puhaság.
– Ha felveszed, olyan, mintha nem is lenne... a lukadat se takarja!
– Jó drága lehet!
Miután egymással így megbeszélték, a fiúhoz fordultak:
– Eladod?
– Mennyit ér meg nektek?
– Kettő kellene, az árát meg neked kell tudni.
– Tudok hozni... mindjárt hozok másikat is. Nem pont ugyanilyen, de szerintem még ennél is szebb. Addig kitalálhatjátok az árát.
Pernahajder szinte repült a sporttáskájáig, és találomra húzott elő egyet a kocsmáros Joli egykori bugyijaiból. Fekete alapon csupa csillogás.
A lányok sejtelmesen mosolyogtak, és egymás kezéből kikapkodva, ötször el- és visszacserélve, végre elégedetten szorították az arcukhoz ruhatáruk leendő büszkeségét.
– Mondod az árát? – kérdezték a fiútól, aki megállapította, hogy a bugyik a lányoknak bármit megérnek
– Rátok bízom – válaszolta bölcsen.
– Ha lehetne kapni, körülbelül annyi lenne az ára, amennyiért én kétszer 1 órás komplettet csinálok. Úgyhogy részemről a vendégem vagy most egy cumira, és akármelyik két éjszaka meg a folytatásra, időkorlát nélkül.
– Most nem lehet?
– Ha nagyon gyors vagy, akkor mehet, de inkább válaszd az egész éjszakát sok élvezéssel! Most egy finom cumizás?
– Kimenjek? – kérdezte a másik lány, s amikor Pernahajder megrázta a fejét, a bugyit szorongatva visszafeküdt. – Amúgy meg tőlem is ugyanazt kaphatod: két cummantás bármikor, és két teljes éjszaka, mindennel, ami belefér, bármikor.
A fiú bólintott, és miközben a sárga bugyi ellenértékét kifizetni készülő lány szája elé lépett, elégedetten vigyorgott:
– Így is jól jártatok, szinte ajándékba kaptátok.
Nemcsak megoldódni látszott – legalább négy napra – a szexuális gondja, szerzett két jó ismerőst is, akik tisztában vannak a fővárosi élettel, és segíthetnek eligazodni a rejtelmeiben.

Évek múlva, amikor Pernahajder felidézte magában ezt a legelső budapesti reggelt, rázkódva nevetés kapta el. Addigra már a nők többsége tanga bugyit hordott – egyszínűt, mintásat, flittereset, cipzárasat, ehetőt, és még számos változatát –, de egyik sem került annyiba, mint amit a két csaj önként kiszámolt, és kamatostól kifizetett.

Folytatás: Pernahajder 51. - Pernahajder munkát keres

Pernahajder IV. rész
tartalom

Nincsenek megjegyzések: