2018. március 7.

Megfordult a szél

Tavaszi erotikusok
3. évad

MEGFORDULT A SZÉLFejére állt a világ, ráadásul a torz tükör előtt, pedig amúgy is lehetetlen eligazodni rajta.
– Mocskos szemét vagy... te is!
Marcell úgy érezte, hogy mostantól semmi sem érvényes, s amit nagy kínnal megértett, az már nem számít. A lányokra nem vonatkoznak a szabályok, és a vastagon szedett törvényszerűségek. Mert a lányokat nem érdekli sem a matek, sem a fizika, és elintézik annyival az ügyet, hogy ők nem függvénytáblázat vagy periódusos rendszer szerint működnek.
Adrienn úgy vágta be az ajtót, hogy az majdnem kiszakadt a vékony válaszfalból. Éppen ő, a fiú nővérének legbizalmasabb barátnője okozta a legtöbb fejfájást.
A lányok kiszámíthatatlanok.
Mi történt?
– Szinte semmi – felelné a fiú, továbbra is értetlenül állva az eset előtt –, azaz semmi rendkívüli.
Adrienn ugyanúgy korábban érkezett, ahogy mindig, és a fiú szobájában töltötte a várakozás perceit, ahogy mindig. Marcell ilyenkor hasztalan fohászkodott egy kis közlekedési dugóért, vagy bármi másért, ami késleltetné a nővérét, tudta, hogy nem sok idejük van.
Adrienn, mintha abba sem hagyták volna a tegnapi témát, belevágott:
– Nincs olyan pasi, aki arra figyelne, hogy a nőnek jó legyen – mondta elgondolkozva, miközben felhúzta a lábát, és gondosan eligazgatta kurta kis szoknyáját, ami álló helyzetben és szélcsendben is alig takart valamit, ülve meg mintha nem is lett volna.
Marcell torka kiszáradt, bámulta a végtelen hosszú combokat, és a közöttük virító hófehér bugyit. Akadozva szólalt meg:
– Biztos, hogy van...
– Akkor jól elbújt! – csattant fel a lány dühösen, majd elmosolyodott. – Te tudod, mert te is pasiból vagy, hogy egyszer sem arra gondolsz, hogy "milyen jó lenne örömet szerezni ennek a csajnak", hanem csak magadra, hogy neked jó legyen.
– Én szeretnék örömet...!
A fiú hiába próbálkozott, Adrienn letorkollta.
– Ha-ha-ha! Nagyon vicces!
Marcell, tekintetével a fehér bugyi felfedezni vélt domborzatára tapadva, arra gondolt, hogy valaki nagyon felbosszanthatta a lányt, és ilyenkor nem érdemes vitába bonyolódni. Inkább hallgatott, és várta az ilyen bevezető után rendszerint következő sztorit.
Szerette ezeket az erotikus történeteket, jobban felizgult tőlük, mint a pornófilmeken, miközben olyan intim kapcsolat alakult ki mesélő és hallgató között, mintha mindez kettőjükkel történt volna. Nem, cseppet sem vágyott Adrienn haragjára, de ami azt kiváltotta, addig szeretett volna eljutni. Mint ezen a délutánon is, amikor egy pillanatra feltekintett a lány dühösen is bájos arcára, majd visszacsusszant a csábító fehérséghez.
– Olyan jó volt, ahogy fogta a kezem – mesélte Adrienn –, mint amikor már azt hiányolom, hogy másutt miért nem ér hozzám...
Marcell keze közelebb húzódott, ezzel már-már feláldozva az izgalmas látványt, de ilyenkor szokott előfordulni,  a történet izgalmi tetőpontjának köszönhetően, hogy a lány hozzásimulva folytatja.
– Olyan jó volt, alig vártam már, hogy megcsókoljon. – Megfogta a fiú kezét, bizonyára valami csúcspont közeledte miatt. – Ültünk egymás mellett, és nem akart a lábam közé nyúlni.
Marcell szeretett volna, de ő meg nem mert, nem akarta elriasztani az intim pillanatot. "Majd eljön annak is az ideje!" – reménykedett.
Apró fészkelődéssel Adrienn is közelebb került, és a bugyiját ettől kezdve nem lehetett látni, de meztelen combja a fiú ujjaihoz ért.
– Az a legjobb, amikor valaki nem akar lerohanni, de várom, hogy végre hozzám érjen – folytatta. – Te ezt nem érted, mert pasiból vagy!
Dehogynem! Marcell szerette volna, ha a lány megfogja, ahogy egyszer, egy hasonló délutánon már megtörtént, s ami azóta nem ismétlődött meg.
– Olyan érzés volt hozzábújni, mintha meztelenek lennénk egy meleg éjszaka a tengerparton, és mintha már érezném a tettre kész szerszámát, és lüktetne a puncim, hogy csak dugja már végre be! – Adrienn átölelte a fiú derekát, és szorosan hozzásimult. – Érted te ezt? Egy pasi, aki nem akar 2 percre lefektetni, és belém üríteni a levét, hogy mire tiltakozni akarnék, vagy elkezdene érdekelni a dolog, már húzza is fel a gatyáját..., szóval egy pasi, akit lehet kívánni, aki időt ad arra, hogy máris élvezzem, pedig még semmi sem történt.
Kicsit összevisszaságnak tűnt, de Marcell értette: Fallosza őrülten feszült, mégsem dughatta a lányba. "Valamire várni kell! – súgta az esze. – Mint annak a béna komának."
Nemrég, egy hasonló délutánon Adrienn annyira belemerült a mesélésbe, hogy közben szórakozottan megmarkolta a fiú farkát, és nadrágon keresztül legalább 1 percig fogta, miközben Marcell meg sem mert moccanni. Utána, mintha semmi sem történt volna, sietett hangos ajtócsapódással megérkező barátnőjéhez.
Szerette, hogy Adrienn olyan bizalmasan beszél a legintimebb témákról is, mintha együtt járnának, sőt abban a szituációban el sem mesélne ilyeneket, mint ami egy másik pasival történt. A lány belépésétől kezdve folyamatosan szorongatta az izgalom, és még távozása után órákig tartott a hatás.
Mit gondolhat egy tapasztalatlan fiú a saját szobájában egy olyan lány társaságában, aki a legtitkosabb dolgaiba is beavatja? Először is zsong a feje, és semmi másra sem tud gondolni, mint arra, hogy mindez, amit hall, akár vele is megtörténhetne. Másodszor szinte látja maga előtt, amit Adrienn éppen mesél, és tudat alatt érzi, hogy előnedvei már tekintélyes területet meghódítottak szorgalmukkal, ugyanakkora folt fog éktelenkedni a nadrágján, mint szokott.
Közben igyekszik megérteni a szavakat is.
– Úgy gondoltam, hogy ideje lesz belevágni – folytatta Adrienn, mindkét keze a fiú combján –, és megmutatom neki, hogy mit fog tőlem megkapni... Érted ugye, hogy mire gondolok? Felálltam mellőle, és lassan vetkőztem, ő meg kiguvadt szemmel bámult.
Marcell már se látott, se hallott, csak annak örült, hogy mégsem áll fel a lány – "vagy egyáltalán mit akar?" –, hanem marad hozzábújva.
–...Már csak a bugyi és a cicitartó maradt, elfordultam, kikapcsoltam... Szerinted milyenek a cickóim? – Hatalmas, barna szemeivel felpillantott, ám szerencsére nem várt választ az évszázados, kiszáradt kúthoz hasonlító torokból. – Visszafordultam – kínozta tovább a fiút –, és úgy takartam el a látnivalót, hogy lehessen is látni, meg ne is. Közben a pasi is vetkőzött, először persze a farkát vette ki, nehogy lemaradjon. Kitalálod a folytatást? Hát nem állt neki! Egyáltalán nem! – Dühösen, két kézzel megmarkolta Marcell falloszát, és automatikusan eligazította, nehogy kényelmetlenül feszüljön a nadrágban. – Érted te ezt? Azért húzott fel a meghitt ücsörgéssel, mert úgysem állt fel a fasza? – Elcsuklott a hangja. – Mondtam neki, hogy azonnal vigyen haza.
Marcell lehúzta a cipzárját, hogy a lány hozzáférhessen, majd bódultan a ciciket kereste, amiket egy idegen pasi gond nélkül láthatott, ő meg még sosem.
– Mit kezdjek egy löttyedt farokkal? – zsörtölődött Adrienn szigorú tekintettel, miközben elővette és két kezébe fogta a fiú merev falloszát. – Na, mit? Ráadásul az előző alkalommal, amikor megismerkedtünk, úgy állt neki a kocsiban, vezetés közben, ahogy kell. Most meg elképzelte volna a hibbant agyával, hogy majd felszopom, erővel nyomta lefelé a fejem. Annyit persze nem tudott volna, kinyögni, hogy "légy szíves, szopj egy kicsit". Mit szólsz? – Tekintete homályos üvegen át meredt a semmibe, hüvelykujjai elmaszatoltak egy fénylő cseppet Marcell makkján. – Azért szoptam volna, hogy megkívánjon? Menjen ő csak a lanyha francba, a kókadt pöcsével együtt!
A fiú képtelen volt megszólalni, csak nyomta lefelé a lány fejét. Érezte, hogy egy pillanatig közrefogják a forró ajkak, majd Adrienn hátradőlt, sírásra görbült a szája, és kétségbeesetten meredt a levegőbe:
– Ugye, milyen szerencsétlen vagyok?
"Majd én...!" – nyögte a fiú, vagy valami hasonlót, és a széttett lábakkal heverő lányra mászott. Befurakodott a cicikhez...
– Ne izgasd fel magad! – szólalt meg a lány, mintha csak mellesleg felhívná a figyelmét, hogy itt nem szabad rágyújtani.
Marcell a farkát a fehér bugyihoz nyomkodta.
A következő másodpercben hosszasan felhördült, égett a feje a szégyentől, és gyöngyházfényű sperma terítette be Adrienn bugyiját, szoknyáját és hasát.
– Mocskos szemét vagy... te is! – pattant fel a lány, és úgy nézte saját lucskossá változott ruházatát, mintha sosem látott volna még ilyet, majd kirohant Marcell szobájából, úgy bevágva az ajtót, hogy az tokostól majdnem kiszakadt a vékony válaszfalból.

Nincsenek megjegyzések: