2018. március 16.

Kupi 16.

Kupi
II. rész

16. fejezet
Szabaddugások– Neked milyen volt?
– Furi – vágta rá Olívia.
Eleve érdekesnek tartották, amikor Károly bácsi csak kettőjüket ítélte alkalmasnak a titokzatos buliban, illetve a még rejtélyesebb családi összejövetelen való részvételre. Máskor a lányok egymás között eldönthetik, hogy melyik feladatra ki fog vállalkozni, hiszen a megrendelők csak elvétve ismerik mindannyiukat. Általában Károly bácsi csak közli az időpontot és a munkát, és azzal már nem törődik, hogy azt ki végzi majd el. Ezúttal kivételt tett: Henriett kapta a különleges házibulit, Olívia pedig meghívást egy szűkkörű összejövetelre.
– Mondd már, hogy mi volt! – sürgette a barátnőjét Henriett.
– Vacsora, valami étteremből hozatták tálcástól, épp’ csak a csomagolást kellett levenni róla. A felét sem ettük meg öten. Egy bácsika 70 körül, 3 fia, no meg én.
– Akkor már a fiúk sem valami zsenge falatok...
– A legjobb indulattal sem állíthatnám. Tipikus főnökök, megereszkedett hassal, tokával, fölényes stílussal, biztosan van mindnek aranyere, köszvénye, prosztata-nagyobbodása, meg ilyenek...
– Rendeltek három prosztatamasszázst?
– Én is arra tippeltem. Megettük a vacsorát, közben érthetetlen dolgokról beszélgettek, annyi azonban kiderült számomra is, hogy ezek régen együtt jártak meccsekre, külföldre is, utána meg reggelig dorbézoltak. Felemlegettek egy csomó ilyen esetet, a gólokat, a szabadrúgásokat és a büntetőket, de mire a lényegi részhez értek, azon csak röhögtek. Muris volt, hogy az öreget meghagyták abban a hitben, hogy én valamelyik fiához tartozom, és ezen is csak röhögtek... Vacsora után leültek, bocsi: leültünk egy vászon elé, és projektorral régi meccseket vetítettek. Sört ittak, és úgy izgultak minden gól előtt, mintha most látnák először, és nem 10-20-30 éves meccsek lennének. Felugráltak üvöltöztek, káromkodtak, összeölelkeztek...
– Nagyon izgalmas lehetett!
– Hát igen... Amiket összevissza ordibáltak, abból sikerült kihámoznom, hogy nem az öreg szülinapja vagy hasonló alkalomból jöttek ám így össze, hanem valamelyik focista tiszteletére nosztalgiáztak. Hibbant egy család! Az egyik 50 éves fiúcska, amikor a többiek felugráltak, mindig engem ölelgetett, és cuppanós csókokat nyomott az arcomra, csak úgy visszhangoztak a fülemben. Gondoltam, megviccelem, ezért amikor legközelebb észrevettem, hogy mindjárt felugrálás következik, kibújtam a felsőmből, és levetettem a melltartómat. Üvöltés felugrálás, és is felálltam, és az én fiúcskám megint átnyalábolt, magához szorongatott... és már azt hittem, hogy fel sem tűnik neki, hogy felülről meztelen vagyok, amikor mégis el tudott szakadni a kivetítőtől. Rácuppant a cicimre, miközben félszemmel tovább bámulta a meccset. A kanapén még az öreg ült rajtunk kívül, a többiek egy-egy fotelben. Senki más nem vett észre semmit, még azt sem, amikor mi ketten a kanapé mögé álltunk, a háttámlának támaszkodtam, ő meg hátulról csöcsörészett, sőt azt sem, amikor hátrahúzta a kezem, és a markomba tette a farkát.
– Ez jó! És a többiek?
– Semmiről sem tudtak. Izgultak tovább a videón, hogy bemegy-e a labda ugyanúgy, mint 20-30 évvel ezelőtt.
– És bement? Haha! Úgy értem: kúrtatok?
– Lehámoztam magamról a bugyit, mert mégiscsak azért hívtak, nem meccset nézni, és behajoltam neki. Végre benyomta, és nekem kellett mozogni, ő meg a vállam felett nézte az aktuális meccs szögletét, bár nem tudom pontosan, hogy mi az a szöglet. Üvöltött a fülembe, és hirtelen elélvezett. Visszaült a kanapéra, engem ottfelejtett, úgyhogy fel sem öltöztem, csak beleültem a másik öregfiú ölébe. Először zavarta, hogy nem lát tőlem, így őt is a kanapé mögé vezettem, és neki is bepucsítottam.
– Haha! Hol lett több gól, a videón vagy élőben?
– A videón... Ez jóval lassabban ment el, meg kellett várni egy öngólt, akkor szoptam egy kicsit, hogy ne búsuljon, és utána sikerült.
– A harmadikkal ugyanígy megkúrattad magad?
– Mit tehettem volna? Te mit csináltál volna a helyemben? Még a végén azt mondhatnák, hogy feleslegesen hívtak meg... Szidták éppen a bírót, amikor a harmadiknak is sikerült.
– És az öreg?
– A legöregebbről teljesen lemondtam, az már nem is ugrált fel minden percben, elfáradt. Úgy gondoltam, hogy neki már ez a focinézés is épp elég izgalom. Ki lehetett pipálni. Felöltöztem, és szórakozottan a bútorokat és a képeket nézegettem a vetítővászon helyett... Ekkor a legelsőnek valahogy eszébe jutott, hogy focin kívül más is történt, felállt a kanapéról, és hátrálva odajött hozzám. Elővette a farkát és mutatta, hogy szopjam le. Legalább 30 percig kellett szopni a következő gólig, amikor elélvezett.
– A többit már kitalálom...
– Sosem találnád ki! Vége lett a sokadik meccsnek, és nem akartak többet megnézni. Alig hittem el, amikor hazafelé készülődtek. Az, aki nálam az egyes sorszámot viselte, idecsúsztatta a pénzt, és azt mondta, hogy köszöni a társaságot, és ha reggel nem jönne értem, akkor is ki vagyok fizetve. Ebből megértettem, hogy én még maradok, csak az volt a furcsa, hogy akkor ők mért mennek haza. Mért nem bulizunk reggelig, ahogy régen is tették? Eldugtam a pénzt, megpisiltem, közben már csak a legöregebb maradt, és a nálam hármas sorszámot viselő fiacskája. Egyébként ez a koma sem az öreggel lakott, de valahol messze, és nem akart ennyi sörrel a hasában útnak indulni. Mindent értettem, amikor átkarolta a vállamat! Felkaptam egy sört, és mentem vele a fürdőszobába. Régen basztak már meg fürdőkádban, gondoltam.
– Meg soká’ is fognak! – szólt közbe Henriett.
– Honnan tudod? – kacagott Olívia.
– Valahogy érzem… Vagy ismerem a pasikat.
– Pedig a fürdőben elkezdett vetkőzni, és guvadt szemmel leste, ahogy én is, de aztán meggondolta magát, és amikor már meztelenek voltunk és leguggoltam elé, „dolgozzunk egy kicsit”, akkor megint átkarolta a vállam, és végigvezetett a lakáson. Szabályosan betuszkolt egy szobába, mintha magamtól nem akarnék bemenni…A szobában a legöregebb, a 70 éves komával találtam magam szemben, akin csak egy kisgatya volt a hatalmas hasa alatt, de az lógott lefelé a tartalmával együtt. Azt hiszem, elszégyellte magát, mert odakapott, pedig én voltam teljesen pucér.
 
Előzmény: Kupi 15. fejezet - Játszószoba felnőtteknek
Folytatás: Kupi 17. fejezet - Virágcsokor éjfél után

Kupi I. rész ( 1 - 13. fejezet ) - tartalom

Kupi II. rész (14 - 26. fejezet) - tartalom

Nincsenek megjegyzések: