2018. március 9.

Kupi 15.

Kupi
II. rész

15. fejezet
Játszószoba felnőtteknek
A másik franciaágyon a csaj elfordította a fejét, valahányszor Henriett odanézett, majd tüntetőleg úgy helyezkedett – amennyire a bilincs ezt megengedte –, hogy csak a hátát mutatta. Őt fordítva, hason fekve rögzítették a sárgarézhez, ami kényelmetlenebb lehetett, mint a háton fekvő, de nagyobb mozgásteret biztosított.
Kintről ismétlődő hangzavar, sürgés-forgás zaja és zene szűrődött be.
Henriett szeretett volna beszélgetni, vagy legalább történne már valami, ami megtöri a csendet. Értetlenül fogadta, hogy a másik lányt máshonnan szerezték be, és a szobalányt sem ismerte, hiszen mennyivel praktikusabb lett volna, ha ugyanabból a szalonból – "kupiból" – hívják a buli összes lányát. Úgy gondolta, hogy a megismerteken, hármukon kívül is lehetnek még néhányan, akik a vendégeket szórakoztatják, bár a saját szerepével sem volt még tisztában.
Később ismét látogatást tett a szobában a 18 év körüli srác, ezúttal a készséges szobalánynak öltözött csaj társaságában. A lányra időközben felkerült egy leheletnyi bugyi, mintha ennek lenne bármilyen jelentősége. Együtt szemlélték meg a látványt különböző szögekből, és a szobalány kapkodva szétosztotta a doboz tartalmát az éjjeliszekrényekre: korbácsokat, játékszereket, álarcokat, bedugható műanyagban végződő állatfarkakat, vibrátorokat és titokzatos kisebb-nagyobb tégelyeket.
Miközben hajlongott, a fiú csak a fenekét leste, majd elkapta hátulról és a melleit gyömöszölte. A lány lassan behajolt, és a csípőjétől lefelé rezegtette a testét, ám a srác kiválasztott egy kétágú vibrátort, és minden előkészület nélkül azt nyomta belé.
A szobalány felnyögött, arca – éppen Henriett felett – egy pillanatra eltorzult a fájdalomtól. Várta, hogy mi következik, és bizakodott, hogy a közepes méretű műanyag helyett nem az óriási kerül majd a réseibe, hanem az igazi fallosz az egyikbe.
A fiú közben a másik ágy végéhez lépett, és farkát hasztalan tervezte a hason várakozó lány szájába csúsztatni, nem fért hozzá. Ekkor mögé került, megemelte a karcsú derekat, feltérdelt az ágyra, és – miközben egyetlen szó sem hangzott el – keményedésnek induló falloszát ezúttal a hüvelybe igyekezett betuszkolni. Addig-addig próbálgatta, amíg a merevedés foka ezt lehetővé nem tette, s ekkor sebesen húzogatta 1-2 percig. Lihegve élvezett el.
A szobalány kihúzta magából a kétágú műanyagot, majd törlőkendővel tüntette el a másik ágyhoz bilincselt csajból csepegni készülő spermát.
Megint csend lett, mintha nem is történt volna semmi.
Henriett szívesen belenézett volna a tégelyekbe, és elhúzta a száját, amikor felfedezte az egyik miniatűr vibrátorra tekert madzagszerű valamit.
– Kanóc? – kérdezte hangosan, de választ nem kapott.

Sötét borult a szobára.
Odakint egymás után érkeztek az autók, csapódtak az ajtók, szólt a zene, megkezdődött a buli.
– Minek kellett ehhez már 10 órája idebilincselni? – értetlenkedett Henriett. – Nem tőled kérdezem – vetette oda gúnyosan a másik ágy lakója felé –, csak magamban beszélgetek. Azt mondta a szobacsajszi, hogy meggyötörtnek kell látszanom, vagy valami ilyesmi... De annak is mi értelme van?.. Nehogy válaszolj ám!

– Ez a játszószoba?
Két férfi lépett be.
A már megismerthez hasonló, köténybe öltözött szobalány nyitotta ki az ajtót és felkapcsolta a világítást.
– Gyere te is! – fogták meg a karját két oldalról, amikor el akart osonni.
– Sajnos nem maradhatok – szabadkozott –, mert a vendégekkel kell lennem.
– Mi is vendégek vagyunk! Nem úgy nézünk ki?
– Azt tudom, de nem hagyhatom el a partyt.
– Ez is a party része!
– Igen, de a játszószoba nem az én területem – magyarázta a lehetetlent –, nekem amott kell helytállnom a vendégek szórakoztatásáért...
Elakadt a szava, mert a férfi ledobta az ágyra Henriett mellé, beállt a kapálózó lábak közé, és letépte a kötény-jelmezt. Akrobatikus ügyesség kellett, hogy mégis kiszabaduljon, és az ajtóhoz ugorjon.
– Ha mégis téged akarlak megbaszni, azt hol lehet? – kiáltott utána a meglepett pasas.
– Ott... ahol leszek – válaszolta a szobalány, aztán elsietett a dolgára.
A másik játékos kedvű férfi eközben körbejárta a megbilincselt lányokat, megpaskolta a hasaló fenekét, majd kiválasztva a háton fekvő Henriettet, melléje ült az ágyra, elsimította az arcából a haját, és esetlen mozdulatokkal, némán vetkőztette.
Heni hullámzó testtel segített, ahogy tudott, amíg a ruhája könyöktől csuklóig gyűrődött, bugyija pedig a földre libbent.  Lábai automatikusan szétnyíltak, mellé tudatosan felhúzta a térdeit, hiszen egy férfi ilyenkor a punciját akarja látni... Egy másodperc múlva rémülten vette észre, hogy az 50-55 év közötti pasi éppen azt a fura, kanócos valamit fogja a kezében, aminek nem sikerült kideríteni a rendeltetését.

Az volt a legkisebb, egyben a legvékonyabb – mesélte később Henriett –, a további választék a normál 20 centistől a lóbaszó méretig terjedt, de éreztem, hogy azt a legkisebbet nem fogja tudni belém nyomni. Pánikoltam.
– Robbant? – kérdezte Olívia kikerekedett szemmel, és megfogta barátnője kezét.
Ők ketten értették meg legjobban egymást az összes lány közül, meg is beszéltek mindig minden részletet.
– Nem robbant, és amitől még jobban féltem, nem is füstölt, nem is szórta a szikrákat. A csávó kent rá egy kis síkosítót és felnyomta. Bent aztán akkora viháncolást csapott, rezgett, bizsergett, még hosszában is csúszkált, hogy mégis felért egy robbanással. Ilyet még nem basztál!... A madzag meg mégsem gyújtózsinór volt, hanem annál fogva lehetett kihúzni, már ha valaki egyáltalán ki akar venni a pinájából egy ilyen fergetegesen jó szerkentyűt...
– És a pasi mit csinált? Csak úgy szeretnek bedugni valamit, ha látják, hogy mit művel.
– Ez a koma pontosan tudta, csak bámulta az arcom, ahogy élvezek. Aztán megszopatott, és megkérdezte, hogy máskor tudunk-e találkozni. Persze rögtön elárultam neki, hogy hova jöjjön.
– És maga a buli milyen volt? 
– Semmit sem láttam belőle. Néha részeg pasik bejöttek a szobába, valamit belénk dugtak, aztán mentek tovább röhögve... Ja, meg az egyik szobalánynak öltözött csaj egyszer beszaladt, amikor nem volt éppen bent senki, és belemártogatta az ujjait az egyik tégelybe, aztán az öt ujját végighúzta a combomon. Festék volt, ami gyorsan megszárad, és olyan lettem tőle, mint akit alaposan megkorbácsoltak. Ezt látva, a pasik később mind beindultak, és akkor is baszni akartak, amikor már nem ment nekik...
 
Előzmény: Kupi 14. fejezet - Bilincs
Folytatás: Kupi 16. fejezet - Szabaddugások


Kupi I. rész ( 1 - 13. fejezet ) - tartalom
Kupi II. rész (14 - 26. fejezet) - tartalom

Nincsenek megjegyzések: