2018. február 18.

Pernahajder 47.

Előzmény: Pernahajder 46. - Talált lány

Pernahajder
IV. rész

47. fejezet
Fürdetés


Albérleti szobájában a szomszédasszonnyal találta magát szemközt, aki nemrég érkezhetett, mert még egyebet is viselt a bugyija és melltartója felett.
– Kimossak valamit? – érdeklődött a nő készségesen. A sarokban csoportosuló ruhákat nézegette, és két ujjal kihúzott közülük egy kikandikáló, a kritikus ponton csillogó virágot tartalmazó bugyit. – Itt hagyta a kislány?
Pernahajder csak az első kérdésre reagált:
– Köszönöm, de ezeket még fel akarom venni.
– Nem elég ám csak kiszellőztetni, így, rakásban meg az sem megy, mosni is kellene időnként – emelte fel az asszony a mutatóujját figyelmeztetésül –, mert a kislányok érzékenyek a szagokra.
A fiú idegesen felnevetett, a fürdőszobába zárt iszonyú szagok ugrottak be. Nem vetkőzött le, csak sietett vissza, nehogy belefúljon a kis dilis.
Csendélet fogadta. A lány tátott szájjal aludt a kádban, a bal combjára éppen annyi víz ömlött bő sugárban, amennyi egyúttal el is tűnt a lefolyón.
Pernahajder bedugta a műanyag dugót, felállt a kád szélére, és nyújtózkodva kinyitotta a beszáradt, elvetemedett billenős ablakot.
„Előbb is eszembe juthatott volna!"
Olyan fojtós volt a levegő, hogy attól tartott, bezuhan a lány mellé. -"Vagy rá..."
Most volt csak ideje viszonylag nyugodtan megnézni, hogy kit is talált az utcán.
A langyos víz elérte a hamvas melleket, lassan ellepte a kúpos bimbókat is. – "Ideje elzárni." – A barna hajszálak végei szomjasan itták magukba a vizet, és játékosan lebegtek a felszínén. A lány ártatlan álma és vékony dereka azt sugallták, mintha ezt a testet nem láthatta volna még férfi szeme, ám Pernahajder fejében még ott zúgott, amit a parkban hallott, hogy szülinapja alkalmából a többiek a fenekét csókolgatták. Akkor pedig nem tartogatja a szüzességét.
Sejtette, hogy a takarításra érkezett szomszédasszony be szeretne jutni a fürdőszobába, és valószínűleg itt fülel az ajtó előtt. Talán be is fog nyitni, hiszen többé-kevésbé látták már egymást meztelenül, ha nem is álltak szemtől szemben.
A mosógép barátságosan duruzsolt, a szag változatlanul szorongatta a helyiséget.
"A csajszika meg hadd ázzon! – pillantott vissza az ajtóból, majd kilinccsel a kézben elidőzött egy kicsit, és elhatározta, hogy mindjárt visszatérve, alapos mosdatást rendez, – Cicik, punci kívül-belül… popó!” – Nem nyugodott bele, hogy a buliban a lány fenekét csókolgatták.
Kimerészkedett, legalább valameddig visszatartani a szomszédasszonyt, elterelni a figyelmét. Aztán meg lesz, ami lesz, úgyis elő kell jönni előbb-utóbb a fürdőszobából, és úgyis az ágyon akarja megdugni a csajt… néhányszor, a szomszédasszony meg legfeljebb ezt az akciót is megnézi.
– Tudtam én, hogy annyira rendes vagy! – fogadta az előszobában Zoli bácsi behízelgő hangja.
Az öreg alig 2 lépésnyire, az egyik kopott gatyájában állt, aminek elfáradhatott a gumija, mert lecsúszott a falloszáig.  Félig mögötte a szomszédasszony takargatta kiadós melleit, miközben szabadon hagyta egyenletes rövidre nyírt szőrzetét, elfelejtette, hogy már bugyi sincs rajta.
A beállás – mintegy színpadkép – szerint Zoli bácsi megérkezve a raklapüzemből, rögtön értesült a szomszédasszonytól, hogy a fürdőszobában egy lány pancsol. Illően a felismert helyzethez vetkőztek, és elszántan várakoztak.
"Ezek azt hiszik, hogy megint Kati jött!" -- húzta el a száját Pernahajder, megértve az öreg hízelgésének okát. Négyesben hancúrozásra számítanak.
A szomszédasszony szabadon engedte az egyik mellét, és olyan mozdulattal nyúlt a bolyhos puncijához, ami inkább tűnt pajzán reklámnak, mint szemérmes eltakarásnak.
– Buli lesz? – nézett végig rajtuk a fiú, elfojtva a kitörni készülő, könnyeztető kacagást.
Kicsit sajnálta is, hogy nem Kati fürdik a kádban, hiszen most kipróbálná a szomszédasszonyt is, ha már az annyira fel van villanyozódva.  Zoli bácsit is sajnálta, mert biztosan beleélte magát a fiatal női test kóstolgatásába, nem is nagyon emlékezhet már az ízekre...
– Mondtam én, hogy nagyon rendes vagy – ismételte az öreg kissé oldalt pislogva, a szomszédasszonytól várva megerősítést. – Bontsak valami italt? – Hangjában izgatottság bujkált, és minden pillanatban várta, hogy kinyíljon a fürdőszobaajtó, és kilépjen rajta Kati, közkinccsé bocsátva ruganyos testét.
– Csak lassabban! – figyelmeztette a fiú.
– Van valami édes is... Vagy mit isznak a mai csajok?
– Hát ennek már nem hiányzik egy csepp sem... – vonta meg a vállát Pernahajder. Megborzongott, mert a fürdőszobát elárasztó tömény bűz még mindig a szaglósejteket marta. – Sajnos le kell fújni a bulit, mert...
– Majd én rábeszélem – vágott közbe a szomszédasszony abban a tudatban, hogy a Katinak vélt lány bizonyára Zoli bácsi koros szerszámától idegenkedik –, mint nő a nőnek elmagyarázom, miért jó, ami jó. – A rejtélyes szavak után oldalt nyúlt, és a házigazda öntelt mosolyától kísérve, egy pillanatra benyúlt a lecsúszni készülő gatyába, és megfogta a kritikus darabot.
– Ez a csaj másik, nem a múltkori! – próbálkozta lenyugtatni őket a fiú.
Először nem értették. Utána, mintha nem akarnának hinni a fülüknek, értetlenül néztek. Két másodperc múlva viccnek tartották a bejelentést, és elindultak a fürdőszoba felé.
Ekkor kinyílt az ajtó.
A lány hunyorgott, a legkisebb törölközőt sikerült megtalálnia, azzal itatta fel a derekáról a vizet, egyébként mindenütt csöpögött róla. Bizonytalanul tett meg pár lépést, majd örömmel ismerte fel a tömegnek tűnő emberek között azt a fiút, akivel a parkban találkozott, és arra vette az irányt. Az idegenekkel nem törődött, ahogy a meztelenségük sem jutott el a tudatáig, sőt a saját pucérságát is természetes szerénységgel viselte.
Pernahajder elkapta a karját, mielőtt elterülne a padlón, és határozottam a heverőig támogatta. A lány rövid, bizonytalan ülő pozíció után végigheveredett, felhúzta a lábát, és olyan érzékien törölgette a punciját, mintha maszturbálna.
A fiú melléje ült, de mielőtt megérintette volna, megnézte, hogy a meglepett Zoli bácsi és a csalódott szomszédasszony a másik szobában miként reagál a váratlan fordulatra.
Tanácstalanul ücsörögtek az ágyon, ahonnan, akár egy páholyból, tökéletesen nyomon követhető minden, ami emitt történik. A szomszédasszony még mindig a bevetésre felkészült melleit takargatta és nyomkodta, legalább biztosítva a két vérmes hímnemű támadásának illúzióját.
 
Folytatás: Pernahajder 48. - Bevállalósak

Pernahajder IV. rész
tartalom

Nincsenek megjegyzések: