2018. január 2.

Pernahajder 40.

Előzmény: Pernahajder 39. - A főnök új beosztottja

Pernahajder
IV. rész

40. fejezet
Kiverve
Gondtalannak látszott. Lepattogtak róla a sajnálkozó pillantások, pedig a műhely sarkába ledobott utazótáskában benne volt az élete, és ezt a csomagot a számára legutolsó műszak után nem tudta hová vinni.
Összepakolta kevéske ruháját, a táska mélyére rejtette a Joli udvaráról ellopott, 8 különleges bugyiból még megmaradt hatot, és amiket időközben a hagyományos, hétköznapi fazonokból hozzágyűjtött. Egy közönséges, barna zacskóban lapult minden megtakarított pénze, amit az 1 év alatt megspórolt a fizetéséből, és az is, amit innen-onnan, az unatkozó, vagy erotikus izgalmakra vágyó nők lakásából elemelt.
– Nehogy kivárd a 2 órát! – dörmögte jóindulatúan egy cserzett, csupa ránc, ősz kolléga.
Pernahajder tisztában volt vele, hogy felmondás és elszámolás után már senki sem reklamálna, ha letenné a fogót és a kalapácsot. De hová menne?
Megvonta a vállát.
Pár perc múlva mégis megragadta a csomagját – mintha lenne hová indulnia –, lezuhanyozott, majd könnyedén beköszönt a kollégáknak:
– Jót ne halljunk rólad! – válaszolták többen, kicsit irigykedve a felelőtlen, jópofa fiúra. – Ha nem bírsz már a csajokkal, csak szólj nyugodtan! – Meg voltak róla győződve, hogy Pernahajder odaköltözik valamelyik nőjéhez.
Ő is így képzelte, csak éppen azt nem tudta, hogy melyiknél húzhatná meg magát, legalább addig, amíg talál egy új albérletet. Sajnos minden számításba vehető asszonynak csakis titkos kapcsolatra felelt meg, egyikük sem kockáztatta volna a jó hírét egy fiatal srác befogadásával.
Sorra vette, mintegy osztálynévsorként a független nőket, és találomra elindult egyikükhöz.
Útközben a parkban, nem törődve a délelőtti járókelőkkel, lecserélte a nadrágját a másikra – a jobbikra –, hogy kedvezőbb benyomást keltsen, mert saját értékítélete szerint is ágrólszakadt csövesnek nézhették.
Már-már úgy tűnt, hogy minden sínre kerül, Anna, akit már többször meglátogatott, éppen otthon volt, és ugyanolyan örömmel fogadta, mint mindig.
– Éppen rád gondoltam! – tárta szélesre az ajtót.
– Remélem, szépeket! – incselkedett megkönnyebbülten a fiú.
– Gyere csak, mindjárt megmutatom, hogy mi járt a fejemben!
– És, ha nem a fejedben akarok járni?
– Arra is találunk megoldást, na, gyere már...! – Anna elkomorult, amikor észrevette az utazótáskát. Egy pillanatra elállta a fiú útját: – Hova készülsz? Elutazol?
– Nincs hol laknom... – fakadt ki Pernahajderből az elnyomott feszültség, és bepárásodott a szeme.
– Tudod, hogy ide nem jöhetsz! – emelte fel a hangját a nő.
– De... ha úgyis egyedül laksz...
– Nem azért vették meg a szüleim ezt a lakást, hogy beengedjek valakit, hanem azért, hogy ne kelljen bejárnom, és nyugodt körülmények között élhessek. – Elállta a bejáratot addig, amíg nem tisztázza a legfőbb szabályt: – Az öcsém bármikor itt alhat, ha kedve van, a szüleim bármikor meglátogathatnak... és te bármikor eljöhetsz egy szexre, ha nekem is van hozzá kedvem... De semmi több! Nem fogom azt mondani az öcsémnek,, hogy rosszkor jöttél, mert éppen  dugnak…
– Értem – szomorodott el Pernahajder.
– Bejöhetsz most, érezzük jól magunkat, de aztán elmész, és nem jössz nekem ide váratlanul, és eszedbe sem jut ideköltözni.
Anna beengedte a fiút, és hangot váltott:
– Éppen rád gondoltam! Felhúztam azt a bugyit, amit tőled kaptam, és bíztam benne, hogy te fogod levenni, és keményen megdöngetsz!
Már el is oldotta az otthon viselt, vékony köntöst, hogy a fiú megcsodálhassa a feszes melleket, és a Jolitól származó bugyiból kitörni készülő, valószerűtlenül gömbölyű feneket.
– Na, milyen a seggem? – kérdezte Anna, megmozgatva az említett testrészt. – Megdugsz hátulról?
Pernahajder válaszképpen mindenütt markolászta, olyan kétségbeesetten, mintha utoljára foghatná. Két ujjal benyúlt, meglazítva a passzos bugyit – ami sokkal jobban mutathatott a kétszer akkora popsin, mint Jolién, bár ez utóbbiról nem sikerült meggyőződnie –, és a réseket tapogatta.
Anna kigombolta a fiú nadrágját, majd egyetlen gyors mozdulattal bokáig tolta:
– Ugorj ki belőle! – Kilépett az apró bugyiból, és kezébe vette a feszülő falloszt. – Nyomd belém! – Feltérdelt a heverőre.
A fiú jól tudta, hogy egy-egy ilyen viharos látogatásakor Anna előre és utólag is kiélvezi és bepótolja a szexmentes időszakot, amikor csak tanul és dolgozik, és másra nem jut ideje. Széthúzva a félgömböket, belesett a nedvességtől csillogó ajkak közé. – "Lehet, hogy utoljára?" – Újból rátört a kilátástalanság érzése, és döbbenten észlelte a kemény farok rohamos puhulását.
Anna hátranyúlt, szokás szerint meggyorsítani a behatolást.
– Majd nézegetheted utána... Nincs kedved? – csodálkozott el a soha nem tapasztalt, lágyan lógó nudli érintésekor. – Ma használtad már?
– Ébredéskor, de az mindig úgy van. – Pernahajder kínban húzogatta a hirtelen lötyögőssé váló kinőtt bőrt. Előnedvei – mintha minden rendben volna – menetrendszerűen jelentkeztek és gúnyosan fénylettek.
– Dörzsölgesd oda... az is jó! Vagy szopjam? Szeretem ám, ha a fasz megdagad a számban!
Anna buzgólkodása csak még lehetetlenebbé tette az amúgy is szerencsétlen szituációt, hosszú perceken át még a szájában sem akart feléledni a farok...
– Végre! – szabadult fel két sóhaj egyszerre.
Pernahajder gondolatai – miközben lábaival kitámasztva, keményen tolta-húzta a falloszát – elkalandoztak, már látta magát az utazótáskával bolyongani, várótermi padokon ücsörögni... Nem is fordította meg Annát, hogy a nyakába kapja a lábait, nehogy elárulja az arca, hogy másfelé jár. Észrevétlenül telt az idő, sosem bírta még ilyen sokáig...
– Nehezen indult, de érdemes volt kivárni! – Anna kipirulva lehelt egy érzéki csókot a fallosz hegyére. – Bejöhetsz máskor is! – törölte meg kézfejével a punciját.
"De most merre menjek?" – A fiú gondolatai már a jövőben kalandoztak.
Anna vigasztalóan bújt hozzá, ám érződött a belőle áradó türelmetlen feszültség: kielégülés után nem akart még a srác lelkével is törődni:
– Majd megérdeklődöm a barátnőimtől, hátha beköltözhetsz valamelyikükhöz – ígérte szórakozottan, búcsúzóul.

Folytatás: Pernahajder 41. - A hosszú hajszál bosszúja

Pernahajder IV. rész
tartalom

Eddig megjelent:

Pernahajder I. rész
Pernahajder II. rész
Pernahajder III. rész

Nincsenek megjegyzések: