2017. december 22.

Ajándék ez a lány

Szőkeségek
Amikor a szőke lányok beindulnak,
avagy szándékos és akaratlan eseteik

2. novelláskötet

Ajándék ez a lány


Sikerült olyan óvatosan kinyitni az ajtót, hogy még a kulcs sem csörrent meg. Macskatalpakon lépett be, puhán leeresztette a táskáját, majd az ujjaival is biztosítva a hangtalan működést, milliméterenként szivárogtatva, az évtizedes, elvetemedett nyílászárót némán tolta vissza a helyére.
– Meg kell adni a módját, legalább évente egyszer – gondolta Dezső, és büszke volt magára.
Barátnőjét éppen azon a napon ismerte meg, amikor Ivett egyszerre tartotta a születés- és névnapját is. Ettől kezdve a kettős ünnepből hármas lett, és minden évben különleges napnak számított. Sietett is haza, amennyire csak lehetett, országokon keresztül, miközben nem írta meg a barátnőjének, hogy ennyire jól halad, s meghagyta a szőke nőt abban a hitben, hogy talán 1 nap késéssel érkezik.
A cipzár idegesítően zümmögött, miközben előhalászta a táska mélyéről az ajándékokat: Fülbevaló, karkötő és nyaklánc, mindegyik ugyanaz a hivalkodó fazon, amilyeneket a lány előszeretettel visel. Nagy dolog ám ez egy kamionostól, amikor monstrum járművével be sem hajthat a belvárosba, ahol ilyen mütyürkéket árulnak.
– Négyes ünnep – helyesbítette saját magát, hiszen minden alkalommal, amikor 2-3 heti, vagy még hosszabb távollét után végre megérkezik, igyekszik bepótolni és behajtani minden egyes elmaradt szexet. A mostani visszatérés annyira szerencsésen alakult! Máris tervezgette – bár az ünnepeltnek ezzel nem sok meglepetést fog okozni – hogy amint átadta a bizsukat, Ivettet máris rádönti az ágyra.
Szegényes fantáziára vallott, és ez sem újdonság, de levetkőzött, hogy később már ilyen apróságokkal se kelljen az időt húzni. Nem ártana lezuhanyozni – állapította meg, ahogy saját többnapos izzadságszaga körbelengte. – Majd a második menet előtt! – döntötte el hamarjában. Ivett nem annyira finnyás, hogy ne lehessen egy kis testszag miatt megdugni és megszopatni...
Határozott, de hangtalan léptekkel indult a hálószobába, s ha a párja – szokás szerint – ott heverészik, olvas és zenét hallgat, akkor egyszerűen csak rá kell mászni, a ceremónia ráér utána is.
Keze a kilincshez ragadt, és olyan szaporán pislogott, mintha ezzel meg tudná változtatni a látványt, törölni az egyik képet és betenni a másikat.
A széles franciaágyon egy ismeretlen lány feküdt átlósan, és békésen aludt. Ruhája felcsúszva és meggyűrődve, szőke haja kócos.
– A tündér! – sóhajtotta Dezső a levegőbe, Ivettnek szánva az elismerést, mert meg volt győződve arról, hogy párja neki szerezte be ezt a meglepetést: az alig 18 éves lányt. – De hol van Ivett? – Úgy mégsem bonthatja ki, és mégsem élvezheti az ajándékát, hogy az ajándékozó nincs jelen. – Biztos szeretné látni, amikor megdugom! – A pár év alatt megismerte már annyira a nőt, hogy joggal feltételezze ezt. – Megteszem az előkészületeket – vigyorgott kajánul, és a rendíthetetlenül alvó lányról lehúzta a miniszoknyát, majd egyik karjával feltámogatva, levetette a felsőjét is. Kicsit sajnálta, hogy a szoknyával együtt nem cibálta le mindjárt a bugyit is, de nem akart mohónak látszani. – Hol van Ivett? – Még az alvó lány cicijeit kibuggyantotta a melltartóból, de tovább már tényleg nem ment a dolgok elébe.
Az alvó igazi iskoláslány-típus, aki még nem számolja a kalóriákat, nem méregeti combjai kerületét – sőt azt sem tudja, hogy hány centi az ideális vastagság –, mégis természetesen szép. Ellentétben Ivettel, aki tudatosan és tervezetten gyönyörű, és ezért mindent meg is tesz, Dezső már többször megkérdezte tőle, hogy a lenyelt sperma kalóriáját leszámolja-e vacsorakor, és mindig csillogó mosolyt kapott válaszul. – De hol lehet?
Úgy döntött, hogy nem fog álló farokkal, tétlenül várakozni a szinte pucér lány mellett, akit párja leleményesen feltálalt neki, előkeríti Ivettet, elég volt a bujkálásból, elérkezett a tettek ideje. Ahogy volt, meztelenül végigszaladt a lakáson, még az apró éléskamrába is bekukkantott, de a születés- és névnapját, valamint a megismerkedésüket egyszerre tartó ünnepeltet sehol sem találta.
– Elkezdem én a kiscsajjal... – határozta el.
A hálószobába visszatérve azonban újabb meglepetés érte: A lány eltűnt. Ha nem hevernének a levetett a ruhadarabok az ágyon, akár ezt is hihetné, hogy az eddigieket csak képzelte.
– Ez valami vicc? – A telefonjáért indult, mert véget kell vetni ennek az idétlen játéknak, amikor észrevette a lány lábfejét a franciaágy mögül kikandikálni. – Leesett – állapította meg, bár elképzelni sem tudta, hogy lehet ekkora ágyról legurulni... s még mindig alszik?
Soha ennyit nem birkózott még csajjal, mint ahogy tehetetlen testet visszacibálta a franciaágyra. Kárpótlásul, két rángatás közben lehúzta a bugyiját is, így már teljesen pucéran hevert előtte az Ivettől kapott meglepetés. Feltérdelt a lány feje mellé, és tettrekész farkával gyengéden simogatni kezdte a bájos arcot, a szabadon lévő fület és a száj környékét.
Mintha megrebbent volna az egyik pilla, de semmi érdemleges válasz nem érkezett Dezső kezdeményezésére.
– A sulis lányok nem jól szopnak, – dörmögte hangosan –, de kíváncsian és szorgalmasan... Tehát mégis jól. És te?
Taktikát változtatott. Falloszát még mindig a lány ajkai közelében hagyva – hátha kedvet kapna rá –, ujjaival többször végigsiklott a lábak között, egyre mélyebbre csúszva, és sikerként értékelte az ott talált nedvességet.
Odahúzott egy kispárnát, begyömöszölte a lány feneke alá, aztán nem tétovázott tovább, széthúzta és megemelte a térdeket, majd falloszát a bársonyos barlangba vezette. Félkönyéken támaszkodva figyelte saját mozgását, és igyekezett minél lassabban ki-be járni, nem elpufogtatni a meglepetést. Többször teljesen kihúzta a farkát, gyönyörködve a rögtön összehúzódó, rugalmas punciban, ami  újra és újra tövig elnyelte.
– Ivett is szeretné látni? – töprengett félhangosan. – Mindegy, erről már lemarad! – Egyre nehezebb volt tartani a visszafogott tempót, és már nem is törekedett rá. – Majd a következő dugás tovább tart – bíztatta a lányt, és egész testével ránehezedve, szabadon engedte a kutyák párzására emlékeztető sebességet. Ki se húzta már a falloszát, csak nyomta, nyomta, és a legmélyebb ponton mozgatta, amíg mindene megfeszült, és elégedett spriccelésbe kezdett.
Erőtlenül hanyatlott a lányra, hogy a következő pillanatban bepótolja azt, ami a sürgősség miatt elmaradt: megmarkolta a melleit. Észrevette, hogy a szemek résnyire kinyíltak, mintha az álom és a valóság között tünedezne a határ, és az alvónak el kellene döntenie, hogy melyik oldalra billen.
– Jó reggelt! Remélem szépet álmodtál! – mosolygott Dezső, ám választ nem kapott. – Mindjárt lezuhanyozok és folytatjuk – veregette meg biztatóan a combokat. – Maradhatsz így, de ha lovagolni akarsz, én abban is benne vagyok!
Lemászott az ágyról és sietett a fürdőszoba felé.
Ekkor lépett be a lakásba Ivett – most csörgött a kulcs és panaszosan nyikorgott az ajtó –, hajában pajkos napsugarak kergetőztek, kezében kisebb-nagyobb csomagok, ahogy az illik egy bevásárlásból hazatérő háziasszonynál.
– De jó, hogy megjöttél! – vidult fel a nő. – Látod, vettem mindent, amire szükségünk lehet az ünnepléshez. – Leeresztve a szatyrokat, szájon csókolta Dezsőt, és kedvesen megmarkolta a falloszát. – Megkúrsz gyorsan? Aztán majd beszélgetünk...
– És a csaj?
– Megtaláltad? Persze, nem volt nehéz, és úgyis elmondtam volna...
– Jó ötlet volt tőled.
– Ugye? Magamnak szántam, amíg haza nem érsz, elő-ünnepelni, de kissé benyomta magát a csajszi, ezért hagytam, hogy pihenjen egy nagyot, mielőtt... de most már elküldöm, mert megjöttél.
– Maradhat, nyomhatjuk hármasban is.
– Nem hinném, hogy jó ötlet, mert leszbi, és megijedne, ha meglátná a faszodat, s ha meg akarod szopatni, biztos elhányja magát.
– De ha mégis... partizhatnánk… megnézi, ahogy dugunk és hátha kedvet kap hozzá…
– Ez a mi ünnepünk, án veled akarok kúrni! Itt vagyunk mi egymásnak. Már nem is olyan jó ötlet, hogy elhoztam a csajszit, csak zavar.
Dezső nagyokat sóhajtozott, és próbálta magában elképzelni, mit reagálna Ivett, ha kiderülne, hogy ő bizony kipróbálta az alvó csajt... Ha leszbi, ha nem leszbi! Nem sok jót nézett ki ebből a helyzetből, még az is lehet, hogy Ivett hisztériázva távol tartja magát tőle, és nem engedi, hogy megdugja, mert előtte az idegen lányt dugta ugyanazzal a farokkal… Hát mi mással? De ilyenek a nők!...
Mintegy végszóra, nyílt a hálószobaajtó: Kócosan és gyűrötten, félárbocra eresztett, zavaros tekintettel, de felöltözve állt ott a csaj, akiről Dezső már tudta, hogy nem az ő ajándéka.
– Azt hiszem, elmegyek most – mondta csendesen a lány, bizonytalan léptekkel Ivetthez lépett és megpuszilta –, majd keress meg, ha aktuális lesz…!
Ivett szórakozottan az ajtóig kísérte. Dezső zavartan hümmögött.
 
Szőkeségek 2. évad

Nincsenek megjegyzések: