2017. november 26.

Pernahajder 38.

Előzmény:  Pernahajder 37. fejezet - Elhanyagolt hölgyek klubja
 
Pernahajder
III. rész

38. fejezet
Ilyen még nem volt!
Elhűlve tapasztalta, hogy a cukkolás töretlenül folytatódik. Ilyen még nem volt!
Komolyan gondolják, hogy hülyének nézhetik? Fallosza bevetésre készen állt, ezt nem lehet a végtelenségig játszani, ráadásul az egyik lány addig-addig fészkelődött, amíg teljesen lecsúszott a törölköző a cicijeiről, és többé meg sem próbálta visszaigazgatni.
Pernahajder úgy érezte, hogy az ő bőréje folyik valami rettenetes játék. Vagy mégis minden igaz lenne?
Már az is megfordult a fejében, hogy a nevetgélős fürdés is miatta történhetett, és tényleg belemennének egy közös hancúrozásba, kezdve az ő mosdatásával... amikor a csajok nem várakoztak tovább, elkomolyodtak:
– Öntsünk tiszta vizet a pohárba! – kezdte az egyik, huncut szemekkel lesve a fiú reakcióját. – Tudjuk, hogy miért jöttél! Anya ugyanis mindent elmond nekünk, nincsenek titkaink egymás előtt.
– És,,, – vette át szót a másik lány – ne hidd, hogy te leszel az első, akivel jól akarja magát érezni! Havonta egyszer-kétszer szüksége van valakire, aki... kikúrálja a letargiából, magyarul, aki jól megkúrja... mert apa halála óta is szüksége van erre-arra... amit most tőled vár... Mi meg – mosolygott a húgára – szeretünk részesei lenni az élvezetének, és ez ellen még senki sem tiltakozott, sőt... Szóval nem fontos anyát megvárnunk, addig is belefoghatunk.
A végszóval egyidőben ledobta magáról a törölközőt.
Pernahajderre az egyenes beszéd kedvező hatást gyakorolt, megszűnt mindenféle aggálya, felállt az ülőgarnitúra süppedéséből, előretolta a csípőjét, nehogy elkerülje a figyelmüket a máris acélkemény farka, és levetkőzött a lányok előtt.
– Hú! De bozontos vagy! Nem mondta még senki, hogy a sok szőr eltakarja a lényeget?
A fiú csodálkozott a gyorsaságon, ahogy előkerült egy olló, és engedelmesen követte a csajokat a fürdőszobába. Rossz nem sülhet ki belőle.
– Ne izgulj, nem vágom le, kár lenne a farkadért... – Ügyes kezek vidám munkája nyomán maroknyi szőrcsomó halmozódott a hófehér zománcon. Az egyik lány a falloszt tartotta, bár állt az rendíthetetlenül, a másik vágott. – Na? Kevesebb bozonttal még nagyobbnak is tűnik, pedig nem panaszkodhatsz a méretre...
Közelről vizsgálgatták közös művüket.
– Nem azért mondom, de határozottan csinos darab!
– Mi következik? – kérdezték a meredten stabilizálódott fallosztól.
– A gyümölcsöt is megmossuk, mielőtt a szájunkba vesszük...
– A kolbászról meg lehúzzuk a bőrt!
– Én bőröstől szoktam...
– Szopni?
– Nem, harapni..
– Te most miről beszélsz?
– Miről is? Elnevezted már?
Arcuk kipirult. Látszott, hogy minél tovább el akarják húzni a ceremóniát, de mégis egyszerre nyitották meg a csapot, és teljes egyetértésben, szinkronban mosogatták a farkat a kagyló felett. Összehangolt mozgásuk elárulta, hogy nem először csinálnak közösen ilyet, és azt is, hogy élvezik.
Pernahajdert a finom kezek a szomszéd Marcsival űzött, elveszített délutánokra emlékeztették – egyetlen pillanatra el is komorult –, és mélyeket szuszogott.
– El ne merj a mosdóba élvezni! – hallotta a figyelmeztetést.
Nem értette, hogy miért csak a farkát mossák, amikor eredetileg fürdetésről volt szó, de minden világossá vált, amikor közösen beállva a tus alá, az egyik lány még a vízhőfok beszabályozását sem várta meg, a lábai elé guggolt.
Az idősebb testvér a hátát és átkarolva a mellkasát simogatta, majd a fenekét. Egy óvatlan pillanatban előrenyúlva a zacskót kezdte masszírozni. Később a csajok helyet cseréltek, majd újabbat találtak ki: két oldalról csak a mellükkel érintették a fiú testét.
Amikor, percekkel később hazaérkezett az anyjuk, és benyitott a vízcsobogástól és nyögésektől hangos fürdőszobába – Siettem, ahogy csak tudtam! – mindhárman a lefolyónál örvénylő, gyöngyházfényű spermát lesték.
– Látom, nem unatkoztatok. – Az asszony sebesen vetkőzött, majd egyetlen intéssel kiparancsolta lányait a zuhany alól.
A két csaj fogta a törölközőket.
– Hagyjuk magukra a fiatalokat!
Az asszony elfoglalta a helyüket, és a fiú egyetlen testrészére koncentrálva addig mosogatta azt, amíg újra aktívvá vált.
– Gyerünk a hálóba! – adta ki a parancsot.
Az asszony fáradhatatlan volt – még akkor sem hagyta abba, amikor a két lány szendvicset hozott be, csak mutatta, hogy hova tegyék, ki nem eresztette volna a falloszt a szájából –, és reggel fél 6-kor Pernahajder az idegen ágyból igyekezett munkába.


Folytatás: Pernahajder 39. fejezet - A főnök új beosztottja

Pernahajder III. rész tartalom

Nincsenek megjegyzések: