2017. augusztus 13.

Lanyhák 1.

Szőkeségek
Amikor a szőke lányok beindulnak,
avagy szándékos és akaratlan eseteik

2. novelláskötet

Lanyhák
1
Mit csináltál csütörtök délelőtt?Csatakosan ébredt.
Pedig még az éjszaka közepén jó messzire rúgta a takarót, egészen a sarokban feszítő, hideg ruhafogasig, és elképzelte, hogy a szótlan szobainas megelevenedik, és fémrúdja követelőzve közelít az ágyhoz. Aztán felbontott egy üveg bort, s csak úgy, az üvegből belekortyolt, majd – nem keresgélve az elgurult dugót – visszatette az italhűtőbe. Becsukta azt a cseppnyi világítást is, sötétben álldogált az ablaknál, majd macskaléptekkel átsétált a lakáson, és kilépve az erkélyre, mohó tekintetével végigpásztázta a környéket.
Ha a lent elterülő parkban, éppen akkor dülöngélt volna valaki – akár férfi, akár nő – gondolkodás nélkül lerohan hozzá. De sehol senki. Még egy mutogatós szatír, vagy egy kutyasétáltató családapa sem kódorgott az utcán.
Visszafeküdt, összegömbölyödött, egyik kezét csuklóig a combjai közé szorította, és kimerülten újra elaludt.
Reggel, amikor villamosok nyikorogtak a kanyarban, úgy ébredt, mint akin végigment a környék összes kanos pasasa. Mindene leizzadt, s ha viselt volna bármilyen ruhadarabot, most kiakaszthatná száradni.
A merev szobainas rúdja csúfondárosan csillogott. Angéla elfordította szőke fejét, és az éjjeliszekrény legfelső fiókjából előhúzta a reggeli hangulatot megalapozó játékszereit. Két különböző méretű vibri került két nyílásba, majd a harmadikat szopogatni kezdte, míg hátul a szájpadlásán beindult a bizsergés, ami aztán átterjedt az egész testére. Legtovább a vaginájában izgő-mozgó műanyagot hagyta működni, gyors egymásutánban kétszer is megmászatta vele a csúcsot, és folyt mellette kifelé a nedvesség, mire rászánta magát, hogy azt is kihúzza.
Négyen hevertek egymás mellett, Angéla lihegve, a vibrátorok megnyugodva, némán, kötelességüket letudva.
– Örüljetek már kis szemetek! – morgott rájuk a lány, mint mindig, amikor tehetetlenül feküdtek, és egyik sem próbált önmagától újraindulni, visszabújni, vagy legalább rámászni. – Annyit basztok, amennyit csak akartok, és meg se köszönitek! – Összemarkolta a játékszereket, kettőt lépett az ablak felé, mintha mindet ki akarná hajítani, de egyik sem ijedt meg.– Egyszer úgyis kivágom ezt a szemét bandát! – Szándékosan nem nevezte őket néven, ezzel is jelezve elégedetlenségét.
Igyekezett a fürdőszobába, mielőtt a család valamelyik másik tagja beelőzné. Főleg az öccse kiszámíthatatlan, bármikor siethet lemosni a reggeli maszti nyomait.
– Mindig így kéne járni! – pillantott vissza a keskeny, hosszú tükörre, amely büszkén adta vissza a karcsú derék alatt kigömbölyödő, harapnivaló popsit, és arra gondolt, hogy egyetlen ruha sem képes kellően megmutatni, hogy mi rejtőzik mögötte. – Ha én pasi lennék, mindig ilyen seggre vágynék! – Kis számolódás után hozzátette: – Reggel, délben, este. És minden páratlan órában is, de ez már nem egypasis műsor.
A fürdőszobai tükörben folytatta a gyönyörködést. Szőke haja kicsit kócos, de az arca olyan, akár egy filmsztáré, sötétkék szeme átszúrná a falat, ajka és álla határozottságot mutat... – Határozottan kívánom a faszt! – mosolygott a tükörképére. Nyaka, mint egy lágy líra, mellei majd' kicsattannak a nőiességtől, barnás-rózsaszín bimbói harcosan mutatnak előre.
A vibrátorokat a mosdókagylóba tette, és bősz sugárban engedte rájuk a vizet. Behúzta magára a zuhanyfülke ajtaját, majd 34 Celsiusra állította a minden irányból masszírozó nyalábokat. El tudott élvezni a combközéptől 45 fokos szögben felfelé lövellő, intenzíven nyaldosó gejzírtől is, ha kissé behajolva hátat fordít neki, s ha volt rá ideje. Most csupán egy-egy gyors öblítésre használta, bármennyire is jólesett. – Lukmosás – jegyezte meg félhangosan, aztán körbe- körbeforogva táncolt, és elzárta a vizet. Tükör előtt törölközött, hátát keményen dörzsölve, rezgő cicijeit figyelve, majd a többi vízcseppet finoman itatta fel.
Angéla betöltötte a 21. évét, és – valamennyi barátnőjével és ismerősével ellentétben – még mindig a szüleivel, négytagú családban élt. Ez a körülmény jelenősen befolyásolta mindennapjait, és kihatott szexuális életére. Fiúkat már iskolás korában sem igen tudott felhordani, és ez a helyzet az évek múlásával csak romlott – pedig igénye lett volna rá –, a pasasokkal sem volt hova menni. Egy-két kapkodó, egyoldalú orális szex az anyósülésről áthajolva, vagy kényelmetlen kígyószex a kocsi hátsó ülésén... Tavasztól őszig a természet ölén igazi felüdülésnek számított, de a férfiak többsége szorongott az esetleges túrázók felbukkanásától. Az uszoda öltözőjében annyiszor lebukott már, hogy a pénztáros előre köszön, a szoláriumban a recepciós meg mindent lát, és tüntetőleg felkapja a takarítóeszközeit, eltávolítani a nem létező nyomokat. Angéla többször kísértésbe esett, hogy megkérdezze a szoli zord őrétől: "Mit gondolsz, kiköptem? Te nem szoktad lenyelni?" Még az edzőterem öltözője a legkényelmesebb – ráhajolva a padra, vagy a zuhany alatt –, és senki sem csodálkozik, ha beoson a férfiak öltözőjébe, de azok a pasik annyira kimerültek, hogy ritkán vállalkozik valamelyikük egy menetre.
– Csak ülj le, majd én csinálom! – biztatta legutóbb is az egyetlen, ott talált testépítőt, de hiába szopta hétrét görnyedve percekig, nem sikerült a farkát beleülős állapotba hozni. – Lanyha – jegyezte meg egy idő múlva, amikor beletörődött, hogy a fallosz nem hagyja magát megcsapolni, de még ráereszkedni sem. – Nem baj, ha nem sül el, csak basszál keményen! – Azonban még hozzádörzsölődni sem volt érdemes, nemhogy megkísérelni a csúszkát. – Lanyhák! – A világ összes férfiét illette a hirtelen legmegvetőbbnek ítélt kifejezéssel, majd összeszedte a ruháit, és szemérmesen elhúzódott az egyik sarokba felöltözni. Megvető pillantást lövellt a csak ekkor felfedezett másik pasi felé, aki az öltözőszekrények takarásából kukkolta a sikertelen igyekezetet. – "No, te meg próbálkozni se mersz!" – Úgy hajolt le, és úgy húzta fel a bugyiját, hátat fordítva a leskelődőnek, amilyen póz szerinte minden normális férfit beindítana, és hosszasan úgy is maradt. Ha vicces kedvében éri ugyanez a szituáció, kicsit szét is húzta volna a félgömböket, és megrázogatta volna a bíborszínű rést és környékét.  – "Majd, ha vered magadnak, jusson eszedbe, milyen lukakat baszhatnak azok, akik nem ilyen puhapöcsök... lanyhák!"

A szobájában visszahanyatlott az ágyra, kezéből kigurultak a vibrátorok.
– No, basztok még egyet?
A műanyagok szokás szerint némák maradtak, ezzel kapásból kiérdemelve a "lanyhák" jelzőt.
– Nekem három pasira van szükségem – közölte Angéla a szótlan helyiséggel. – Ha meg kidőlnének, arra az esetre másik három várakozna az ajtó előtt. – Mosolyra húzta a száját. – De be is jöhetnek, legalább addig verik maguknak, ne nekem kelljen már minden faszt órákig állítgatni, hogy azután 2 perc alatt elélvezzenek!
Sűrűn eszébe jutott az a videó, amit régen gyakran megnézett, s amiben a lány egy alacsony asztalon állt négykézláb, térdei alatt – mert azokat vette leginkább igénybe az akcióm vagy azokat féltette leginkább – egy-egy párnával. A csaj előtt és mögött hosszú sorok kígyóztak, és a pasik elöl vagy hátul a lányba élveztek. Iszonyú volt a pörgés, szinte percenkénti váltásban. A hátulról sorra kerülő férfiak választhattak lyukat, és váltogatták is rendesen, bár az elülső sorban lévők is variálgattak, hogy a végén szájba, arcra, nyelvre, vagy csak a lány szeme láttára, a földre akartak spriccelni.
Angéla összekaparta az erejét, és mégis feltápászkodott az ágyról. Végtelenül lassan öltözködött, hogy közben a tükörben kiélvezhesse saját látványát.
Sok olyan csajt ismert, akik ruhákkal, sminkkel és apró trükkökkel korrigálják a hiányosságaikat. Nála ez éppen fordított volt: Minden egyes gomb, minden egyes ruhadarab csak jobban eltitkolta a tökéletes vonalakat.
– Elmegyek peepshowba dolgozni!
Sokadszorra jelentette már ki, és egyszer el is jutott egy próbáig, de egészen mást tapasztalt, mint amit elképzelt. Délig összesen csak 2 látogató tért be, közülük az egyik pont más lányra volt kíváncsi, a másik meg, ahelyett, hogy kiverte volna magának, vagy privát fülkét igényelt volna, csak kérdezősködött. Főleg az érdekelte, hogy Angéla mennyiért vállalna be egy egész éjszakát. Később a többi lány győzködte, hogy próbáljon ki a miniatűr színpadon egy esti pörgést is. Amikor kopog a sok-sok fémpénz a perselybe! És amikor várakozni kell a privát fülkére, mert minden vendég ott akar megszabadulni a cseppfolyós feleslegétől? De Angéla délben elköszönt a peepshowtól, megölelte az unatkozó csajokat, csak még előtte, búcsúzóul megengedte az intézmény rendjét felügyelő 18-19 év körüli fiúnak, hogy a vetkőzés céljára fenntartott apró helyiség padlóján mindenki szeme láttára megdugja, ha már előtte nem volt hajlandó leszopni, és a lányok szerint nem is szabad
Azt alig sajnálta, hogy még annak az egyetlen pasinak se kellett betekintést engednie selymes barlangjába, hiszen ez a fiú rendesen megdöngette, ám azon sokat bosszankodott,hogy miért nem ment bele az éjszakás kalandba. Mert mi baja lehetne egy nonstop keféléstől azon kívül, hogy a pasas kidől ő meg halálra unja magát?
Elpakolta a műanyag játékait a legfelső fiókba. Ez afféle látszattevékenység volt, hiszen a fiókjában ugyanúgy megtalálhatná őket bárki, s tulajdonképpen nem is nagyon bánná, ha végre a szülei szembesülnének a gondjaival. Magányos. Szexuálisan árva.

Folyt.köv.

Szőkeségek 2. évad

Nincsenek megjegyzések: