2017. július 23.

Dupla ébresztés


Nyári erotikusok
erotikus novellák - harmadik évad

Dupla ébresztésHajnalban, amikor valahol a távoli keleten megjelenő maszatos szürkeség jelezte, hogy néhány óra múlva már új reggel kukorékol, ez még nem érdekelt senkit sem. Albert is csak arra eszmélt fel, hogy nincs egyedül a túlzottan tágas ágyban.
Este még biztos, hogy – a zuhany alatti gyors masztit követően – egyedül aludt el, saját farkát markolva. Pedig a szomszédos szobából végtelenbe nyúlóan hallatszott át a csajok nevetése.
– Csiklandozzák egymást? – Ez volt az elalvás előtti utolsó gondolata, elképzelve, hogy melyik ponton kellene hozzájuk nyúlni.
Másodpercekig bizonytalankodott, hogy tényleg fekszik-e valaki mellette, vagy meg kellene próbálni ezt az álmot folytatni. Ekkor egy kéz óvatosan a vállához ért, majd könnyedén végigsimította izmos mellkasát, elűzve ezzel az álmok csíráit is. Kinyitotta a szemét.
A derengő, nyári hajnal egy kíváncsian föléje hajoló meztelen lánytestet rajzolt körül, aki éppen újraosztotta a takarót.
– Melinda! – kiáltotta volna hitetlenkedve, de még a lélegzetét és visszatartotta. – Nem Melinda – helyesbített magában, amikor a lány kezében megduzzadt a fallosza. A kényes, nyafogós Melinda nem csinálna ilyet. Még attól is ájuldozni szokott, ha véletlenül meglátja meztelenül, bár az teljesen logikátlan, hogy mért nem vesz magára valamit, ha ennyire szégyenlős.
Oldalra nyúlt, be a lány lába közé, s be a puncijába.
– A másik csaj, a vihogós barátnő… Csicser! – De, mindegy is volt, már, hogy kinek a forró puncija keveredett mellé, még egy ujját bedugta.
– Felébresztettelek? – súgta a lány, mintha véletlen lett volna.
– Nem baj, szoktam ilyet álmodni, de az sosem fejeződik be ilyen kellemesen.
– Csak rajtad múlik! Nem ijedtél meg?
– Dehogynem! Egyből fel is álltam neked… Jó, hogy nem az a kelekótya Linda, mert már hisztizne, amiért meztelenül aludtam.
– Nem is olyan! – mentegette a barátnőjét, kevés meggyőződéssel Csicser, miközben tologatta a bőrt Albert lüktetőn feszülő falloszán. – Különben is, ő a tesód, és nem fog veled ágyba bújni.
– Nem tesóm! – tiltakozott élénken a fiú, csípőjével erőteljes mozdulatokat téve, hogy ne csak a farka egyharmada legyen kényeztetve. – Még csak vérszerinti rokonok se vagyunk, csak a szüleink bediliztek és összeálltak.
– Nem tudtam… Akkor tulajdonképpen dughatnátok is egymással.
– Ne is emlegesd azt a csajt!
Csicser nem szólt semmit, csak a fiúra hajolt és bekapta a farkát. Sokáig szopogatta, a nyál végigfolyt rajta, majd átlendítette a lábát és ráült.
– Markold a cicim! – kérte. – Mit mosolyogsz?
Ha rövidek az éjszakák, 4 óra után már jól kivehetők az arcvonások.
– Élvezem. – Albert arra gondolt, hogy általában fordítva szokott történni: Törekedni szokott a cicik megmarkolására, mert amelyik lány megengedi, azt előbb-utóbb meg lehet dugni, most meg Csicser már javában lovagol rajta, amikor először megfogja a melleit. – Megfordulsz nekem?
– Hátulról akarod? Persze.
A lány felnyögött, amikor határozottan belécsúszott a fallosz.
– Én is mozgok egy kicsit – lihegett Albert. Sebesen nyomta be és húzta ki a farkát újra meg újra, amíg hirtelen megfeszült, és kimerülten rogyott Csicser hátára.
A lány óvatosan lehasalt a teher alatt, hogy minél később csússzon ki belőle a fiú.
– Mire gondoltál közben?
– Nem szoktam gondolkodni, csak élvezem.
– Akkor jó… Amikor olyan keményen dugtál, attól féltem, hogy agyilag Lindát baszod…
– Nem, eszembe sem jutott. Te sokkal jobb nő vagy nála!
– Köszi, jólesett, ha nem is állja meg a helyét.
Elterültek egymás mellett, csak a kezük ért össze.
– Ha nekem lennél ilyen… nem rokonom, aki a szomszéd szobában lakik – szólalt meg Csicser –, nem foglalkoznék hülye masztizással, hanem csak átjönnék… Dugnánk mindennap, orrba-szájba!
Neked is jó lenne?
– Naná!
– Ki szoktad verni magadnak? – érintette meg a lány Albert falloszát. – Te, ez már megint áll! Akarsz még egy menetet? – Válaszra nem is várt, csak feltérdelt a legutóbbi pózba. – Először olyan keményen, aztán majd ahogy akarod…
A fiú, ha lehetséges, még határozottabban lökte be a farkát, és úgy mozgatta, mintha a világ összes félresikerült vagy elmaradt szexét neki kellene jóvátenni.
– Ez igen! – nevetett Csicser hangtalanul, amikor már megint egymás mellett hevertek. – Érzem, hogy annyira telenyomtál gecivel, de másodszor is, hogy mindjárt ki fog folyni. Kimegyek lemosdani.
Fogta a ledobott pólóját és bugyiját, majd kiosont a fiú szobájából.
Albert elégedett mosollyal a szája szélén, szinte azonnal elaludt.
… Érintésre ébredt.
– Lezuhanyozott… – gondolta, – Nekem is le kellett volna mosni, hogy bekaphassa…
A lányt úgy látszott, nem zavarta a falloszon az előző két menet nyoma, már szopta is.
– Olyan illata van, mint Lindának szokott… – állapította meg Albert szórakozottan –,  biztos az ő tusfürdőjét használta… – A farka merev volt, de a szemét még nem nyitotta ki.– Olyan lesz, mintha Lindát dugnám…
Érezte, hogy a lány rámászik, és beigazítja magának a farkát. Nyúlt a cicijéért…
Felpattant a szeme:
– Lindaaa!
– Ne ordíts! Félsz? – A lány sietős tempót választott, arra számítva, hogy a fiúnak így nem lesz ereje lelökni.
Albertnek eszébe sem jutott tiltakozni, élvezte a helyzetet. Már azon sem csodálkozott, amikor nesztelenül megjelent Csicser is, megint ledobva a pólóját és kilépve a bugyijából.
A lányok a fiú felett sugdolóztak egy darabig – miközben Melinda rendületlenül lovagolt –, majd csókolózásba kezdtek.

Nincsenek megjegyzések: