2017. május 31.

X titkos útjai 9.

Üresjárat
erotikus novellák - harmadik kötet

X titkos útjai
9. epizód
Összefogta teste előtt a köntöst. Válligérő, szőkésbarna haja kócos volt, szemei hunyorogtak a reggeli fényben.
– Most keltél fel? – kérdezte X vidáman.
– Borzalmasan nézek ki?
– Mint aki most bújt ki az ágyból.
– Hamar rendbe kapom magam… Kinek szóljak? Kihez jöttél?
– Hozzád is lehet?
– Persze. De ismerjük egymást?
– Te vagy Szandra…
– Ez eddig is világos volt számomra. De te ki vagy?
– Bentebb engednél az ajtóból?
– Bocsi! Gyere!
Szandrával még nem találkozott – igaz, ez még csak a negyedik látogatása a lányoknál –, mindig elkerülték egymást. Hallotta róla, elejtett félszavakból és elsuttogott megjegyzésekből, hogy a hosszú akciókat kedveli, vagy a pasik ilyenekkel találják meg. Gyakran van vendége egész éjszakára, vagy ő megy el valakihez reggelig, és az sem ritkaság, ha napközben 2 órára veszik igénybe a szolgáltatásait.
– Milyen volt az éjszakád? – érdeklődött X.
– Huss, elszállt.
– Aludtál?
– Nem hagytak. Pörögtem… De tényleg engem akarsz?
– Ha lehet.
– Akkor ülj le itt egy kicsit, amíg összekapom magam!
– Egyedül?
Ekkor került elő a vékony lány, Evelin, és meghallotta a kétségbeesett kérdést.
– Majd vigyázok rád addig – mosolygott a férfire –, nehogy megerőszakoljon valaki! – Aztán hátat fordított, és villámgyorsan elpakolt egy csomó szanaszét heverő poharat, üveget és dugót.
X a hajladozó-sürgölődő lány kétmaroknyi fenekét nézegette:
– Itt már jártam – jegyezte meg hangosan.
Evelin felkacagott:
– A popsimra mondod?
– Neked hátul is van szemed?
– Naná! Épp’ ott, ahová nézel…
Szandrának ennyi idő elégnek bizonyult, hogy elkészüljön – bár a férfi semmi változást sem fedezett fel rajta – megjelent a helyiség túlsó sarkában:
– Én készen vagyok. Ha úgy gondolod, kezdhetjük!
X felemelkedett, közben futólag igazított a falloszán, mert az feltűnően előre mutatott.
– Én is kész vagyok! – rikkantotta büszkén.
Kipihente már, és a fejében feldolgozta a pénteki majdnem kudarcot. Szombaton és vasárnap szinte óránként tesztelte – néhány gyors kézmozdulattal vagy erotikus fantáziával –, és mindannyiszor felállt a farka. –„Semmi gond!” – Bizakodva várta a hétfőt.
Mire Szandra mögött belépett a szobába, már le sem tagadhatta volna a szándékát. A lány meg is állapította:
– Milyen jó, hogy nem öltöztem fel, ki se bírtál volna annyi várakozást. – Leeresztette a köntöst, és ott állt meztelenül, nőies idomokkal. – Ez még Evelinnek szól – vetkőztette a férfit – vagy az enyém?
– Tiéd. Azt csinálsz vele, amit akarsz.
– Na, jó, de te mit szeretnél? Mégiscsak te vagy a megrendelő…
– Végigfeküdni az ágyon, és élvezni.
– Legyen úgy! – Módszeresen, négyzetcentiről négyzetcentire haladva simogatta X testét, ám kikerülve az ágaskodó farkát.
– Azért rátérhetnénk a lényegre – könyörgött X – mielőtt szétdurranok!
– Szopd meg a cicijeimet!
A férfi feje felett mozgatta mindkettőt, de többször eltávolodott, amikor X szája el akarta kapni. Csak a sokadik próbálkozáskor könyörült meg rajta, és engedte egy-egy kicsit szopni. Aztán a kemény fallosz fénylő makkjához dörzsölte a bimbóit.
– Maradj csak! – szólt a férfire, amikor az felemelte a fejét. – Majd én…!
Futólag a mellei közötti völgybe engedte a farkat, de mire az kiámuldozta volna magát a szokatlan szemszögből látható, csodás dekoltázson, már tovább is mozdult. Hirtelen bekapta a csonttá szilárdult férfiszervet.
X kábultan meredt a mennyezetre.
Mennyire más így, lazán elterülve, fölényesen állandósult erekcióval élvezkedni, és minden kitágult sejttel külön-külön élvezni a lány csúszós forróságát…! Mennyire más, mint pénteken, amikor két lány rángatta türelmetlenül a lankadt farkát, és nem mert az arcukba nézni, nehogy megpillantsa a gúnyos mosolyt… Nem is akart rágondolni!
Szandra jól tudta a dolgát. Felváltva vette szájába és eresztette puncijába a falloszt, és mindig olyankor váltott – másodpercnyi pihenőt hagyva –, amikor már éppen, majdnem elsült a fegyver.
A férfi, miközben szétdobott karokkal fekve még annyira sem osztotta meg a figyelmét, hogy megsimogassa az átlagosnál nagyobb, feszes cickókat, igyekezett nem gondolni semmire.  Mégis járt az agya, és elhatározta, hogy – persze azért új lányokat is kipróbálva – Szandránál máskor is bejelentkezik egy kiadós menetre. Vagy hármasban? Evelin vékonysága ugyanúgy ismétlésre sarkallta, mint a nőies méret, csak másként… Közben majd írni kellene egy csomó önéletrajzot, mert mégsem tehet sokáig úgy, mintha lenne munkahelye és lenne fizetése, de addig is jó ez a szabadság!
A lány előbb vette észre a falloszon, mint annak a gazdája, hogy itt a vég.
– Hova akarod? – kérdezte hadarva.
– Nyeld le!
– Okés…
…A szobából kilépve Evelinnel találkozott – a másik két lány. Liza és Gréta biztos éppen dolgozott –, megölelte a lányt, és a fülébe súgta:
– Holnap megduglak!
– Jaj! – nevetett Gréta. – Megint odaszögelsz az ágyhoz?
– Emlékszel?
– Már nem annyira… Nem árt megismételni!
Szandra csak bágyadtan mosolygott. Kikísérte a férfit, és reménykedett, hogy lesz most egy-két óra pihenő, mert a legutóbbi akció lazulás volt ugyan, de az elmúlt éjjel a pörgés…!
X úr olyan elégedetten lépett ki a 4 lány által bérelt lakásból, mint amikor kijött a volt munkahelyéről, és azt hitte, hogy minden rendben van, Akkor azt gondolta, hogy – végkielégítéssel a zsebében – „holnaptól” dolgozni fog, most pedig arra gondolt, hogy délutánra valami különlegességre kellene szert tenni, de holnaptól tényleg beleveti magát az álláskeresésbe.

X titkos útjai 
eddigi fejezetei:
1. epizód
2. epizód
3. epizód
4. epizód
5. epizód
6. epizód
7. epizód
8. epizód


Üresjárat erotikus novelláskötet 3. évad

Nincsenek megjegyzések: