2017. május 17.

X titkos útjai 7.

Üresjárat
erotikus novellák - harmadik kötet

X titkos útjai
7. epizód


– Mikor voltál nővel utoljára? – kérdezte a lány, amikor a két kocsi megállt egymás mögött egy kis kertes ház előtt, és mindketten kiszálltak.
X rövid gondolkodás után a reggeli esetet nem vallotta be:
– Tegnap.
– Oh, és ekkora tehetség vagy, hogy már megint dugnál? – A lány felnyitotta a csomagtartót. – Csak a romlandókat segíts bevinni, a többi ráér utána is… ha már ennyire sürgős!
A férfi sietve kapkodta össze a joghurtokat, és képzeletében már a lányt vetkőztette. 4 órát fogja gyömöszölni… vagy amíg ki nem dől. Egy idegen lánynál az nem gond, ha nem sikerül a második menet, legfeljebb felöltözik, és úgysem találkoznak többé. Kolléganőknél kellett csak ügyelni az ilyesmire… amíg dolgozott.
A házikó berendezése egyszerű, ám szedett-vedett benyomást keltett, mintha minden egyes bútordarab megvásárlásánál különös gondot fordítottak volna a hasonlatosság elkerülésére.
A lány a hűtőbe süllyesztette a kocsiból behozott dolgokat, közben egy-egy másodpercre megmerevedett, amikor X benyúlt a blúza alá, vagy kikapcsolta a melltartóját, vagy marékra fogta a lágy cicijeit, vagy amikor bokáig lerángatta a nadrágját.
– Nyugi – csillapította a férfit búgó gordonkahangján –, mindjárt lecsupaszíthatsz! – Érezte, hogy a pasas másik keze is dolgozik, és meztelen test préselődik a vállához, hátához és derekához. – Várjál egy kicsit, legalább a kezemet hadd mossam meg! – kérte. – Annyi mindent megfogdostam a boltban, hogy nem akarok olyan kézzel hozzád érni…
– Fogdoss meg engem is! Nekem nem számít!
– Aztán meg úgy kapjam be, vagy úgy dugod belém?
Kibontakozott X nyalábjából, és a fürdőszoba felé indult. Gyakorlatilag már meztelennek számított, ahogy a férfi is. Még meg sem tette az 5 lépést, el sem ért az ajtóig, amikor az kinyílt előtte.
Egy másik lány állt a nyílásban, akit X először valamiért ismerősnek vélt, ám rögtön meg is fejtette a váratlan feladványt: A két csaj ugyanolyan!
Mindössze különbséget sikerült felfedeznie, hogy az egyik – akit egy perc múlva már lelkesen dugni fog – pucér, a másikon pedig jelképesen lóg egy bő póló, s ettől mégsem meztelen.
– Ti ikrek vagytok? – tette fel a költői kérdést.
Nevetést kapott válaszul.
– Össze ne tévessz minket! – szólt vissza a ruhátlan lány.
– De addig, amíg visszajössz…?
– Emlékezz: velem akarsz dugni!
– Bocsi, kimegyek ám… egy perc… – mentegetőzött a pólós – nem akarok semmit se megzavarni.
– Nem zavarsz. Sőt, még az is lehet, hogy össze tudnánk ismerkedni, úgy, közelről.
– Hány éves vagy?
– Nem az számít!
– Tényleg nem, de a pasiknak csak a szájuk nagy, amúgy nem bírnak el egyszerre két puncival. Legfeljebb még kamaszkorban, amikor úgyis mindig áll a cerka.
X feltűnés nélkül húzott egy párat a falloszán, mert már rég ágaskodnia kellene.
– Ha elég ügyesek vagytok, megy az!
– Lehetséges – hagyta rá a pólós lány, és valamit kivett a hűtőből. – Majd menjetek be a szobába, mert én itt akarok ebédelni.
A csomag méretéből következtetve nem háromfogásos lakoma készül.
– Nem zavarsz bennünket.
– De én nem szeretnék úgy ebédelni, hogy közben itt dugtok a nővéremmel az asztalon… és ne mondd, hogy hátha megkívánnám!
– Pedig arra gondoltam.
– Láttam rajtad… Nem ott! – mutatott a lány a férfi farkára. – Fel fog ez állni egyáltalán? – érdeklődött cinikusan.
X később úgy értékelte a történteket, hogy ez volt a végzetes mondat. Mintha a pólós lány elátkozta volna, mielőtt a másikkal bevonulhattak a szobába.
„A boszorkány!”
A férfi, szokásától eltérően, végigfeküdt az ágyon.
Kivételesen nem akarta a farkát viharosan az aktuális nőbe tömködni, hanem hosszasan élvezni az együttlétet.
Hiszen idő az van bőven!
Melléje ült a lány…
Később térdelt, guggolt, feküdt… és sem a kezével, sem a szájával nem bírta felállítani a falloszt.
A gyanútlan férfitestrész nem értette, hogy mi történik vele, és minél sebesebb lett a rángatás, annál kisebb érdeklődést mutatott, és igyekezett jelentéktelenné zsugorodni. Minél mélyebben nyelte el a nyálas száj, annál inkább visszahúzódott.
A férfi feje vörösödött a zavartól és az összpontosított igyekezettől, holott most minden vércseppnek éppen a farkába kellene áramlani.
– Valamit rosszul csinálok? – aggodalmaskodott a lány.
– Nagyon ügyes vagy – válaszolta X, és örömmel elsüllyedt volna szégyenében.
– Fogd a cicim, nyúlj be a lukamba!
Hiábavalónak bizonyult minden próbálkozás.
– Te akartál dugni, én csak segíteni szeretnék, ha már rádumáltál – sopánkodott a lány, kezeit váltogatva.

X titkos útjai 
eddigi fejezetei:
1. epizód
2. epizód
3. epizód
4. epizód
5. epizód
6. epizód
Folytatás:
8. epizód
9. epizód

Üresjárat erotikus novelláskötet 3. évad

Nincsenek megjegyzések: