2017. április 16.

X úr törzsvendég lett

Tavaszi erotikusok - erotikus novellák
második évad

X úr törzsvendég lett




Liza egyből lecsapott rá. Kinyitotta az ajtót, futólag végigmérte a harmonikanadrágú, hibásszemű férfit, majd – nem törődve az íratlan szabályokkal – mutatta neki az utat az éppen szabad szobába. Mire még két lány előkerült, ő már levetkőzött, és egy törölközőt nyomott a pasas kezébe:
– Ott le tudsz zuhanyozni, de majd mosd le alaposan a tusfürdőt, mert utálom az ízét!
– Jössz te is?
– Én utána szoktam… ami a következőnek meg előtte van.
– De segítesz?
– A zuhany alatt akarod? Kényelmesebb az ágyon… Siess!
Ilyenkor Liza mindig leül a lepedővel borított, kihúzott ágy szélére, és megtippeli, hogy a mindjárt meztelen pasinak milyen és mekkora a farka. Még sosem sikerült eltalálnia, de ez nem zavarja. Valójában nem is kíváncsi sem a formára, sem a hosszra, de valamivel el kell tölteni azt az időt, amíg az ügyfél a gombokkal vacakol. Különösebb izgalom néhányezer eset után már nem fogja el. Pontosan tudja, hogy megint mi következik.
A férfiak többsége már álló farokkal lép ki a zuhanykabinból, de ugyanúgy szopni kell az övékét is, mint a kókadtakat. Ez a pasas is egyből a lány száját vette célba, és mindig megszólalt, ahányszor Liza az odakészített gumi felé nyúlt:
– Még egy kicsit!
– Jól van, de nem élvezhetsz a számba!
– Hamm…
Aztán mégis sikerült rátekerni az óvszert.
– Fújj! – fintorgott a lány, amikor a férfi a bebugyolált, gumi- és gyümölcsillatúvá vált, műanyagízű falloszát újra a szájába szándékozott nyomni. – Hogy akarod a puncimba? Elölről vagy hátulról?
– Így is, úgy is…
Liza négykézláb helyezkedett, mert így hamarabb el tudnak menni, és különben sem szerette, ha valamelyik a nyakába szuszogott, vagy ha az ég felé akarta kicsavarni a lábait… – Semmi különös – gondolta, és lekönyökölt, várta a lökéshullámokat. – Ha nem nézne összevissza a szemeivel, meg sem ismerném. – Valamilyen indokot még találnia kell, mert a lányok kérdőre fogják vonni, amiért lecsapott a komára, s nem engedte neki, hogy végignézze a választékot. – Apám régi barátja… ez jól hangzik.
Hallotta, hogy odakint nagy a sürgés-forgás, biztos minden lány és minden szoba foglalt lett. – Ilyen a tavasz. Beindulnak – gondolta.
A pasas éppen kihúzta a farkát és sebesen próbált a gumitól megszabadulni:
– Hova mehet?
– Cicimre.
– Arcodra?
– Lehet…
Liza a hátára feküdt, becsukta a szemét és kinyújtotta a nyelvét. Érezte, hogy a pasas föléje térdel, és rázkódott az ágy, amilyen erővel döcögtette a farkát.
– Majd legközelebb elölről is kipróbáljuk – mondta a férfi, miközben lehátrált az ágyról.
A lány közönyösen válaszolt:
– Lehet.
– Mikor vagytok nyitva?
– Így, tavasztól már éjjel-nappal.
– Csak jövök és becsöngetek?
– Mint most… De jobban jársz, ha előtte telefonálsz, mert előfordulhat, hogy mindenki foglalt. Adjak számot?
– Tudom. Most is ideszóltam előtte.
Liza felélénkült:
– Kinek? – kérdezte izgatottan.
– Nem te voltál?... Evelin?
– Van olyan is, én Liza vagyok. – Kerülte a férfi tekintetét, mert zavarta az egyikkel felfelé, a másikkal oldalra nézés.
– Nem baj, ügyes voltál.
– Kérhetnék egy szívességet?
– Mi lenne az?
– Ha véletlenségből szóba kerülne, akkor erősíts meg, hogy az apám egy régi barátja vagy, és megörültünk egymásnak!
– Mért jó ez?
– Ne törődj vele! Megteszed?
– Rendben van… és hogy szóljon a mese? Apád régi haverja vagyok, és már régóta duglak? Hol laktok?
– Nem kell ennyire belemenni! – Liza úgy érezte, hogy a szívességért cserében tartozik némi magyarázattal, vagy legalább egy erotikus sztorival a sok közül, amiket nagyon kedvelnek a pasik. – De tényleg volt egy haverja az apámnak, aki néha olyankor is átjött, amikor csak én voltam otthon, és bevezetett a szexbe,,, Őt szoptam le legelőször.
– De nekem mért jó?
– Például legközelebb ingyen kapsz egy extra szolgáltatást. Mit szólsz?
– Holnap jövök.…Ettől a naptól kezdve X úr – így nevezték el a lányok, mert még a keresztnevét sem volt hajlandó elárulni –. hetente kétszer-háromszor megjelent. Furcsa volt, amikor nyáron 3 hónapig nem mutatkozott, de ősztől megint törzsvendég lett.

Nincsenek megjegyzések: