2017. április 23.

X titkos útjai 2.

Üresjárat
erotikus novellák - harmadik kötet

X titkos útjai
2. epizód


Négy lány dolgozott, néha több is, azon a helyen, amit a legszimpatikusabbnak talált.
– Elbújsz velem egy diszkrét szobába, és a többi már csak kettőnkre tartozik – mutatta be a szolgáltatást virágnyelven, a magát Evelinnek nevező leányzó.
– És ott mit lehet csinálni?
– Minden vágyadat teljesítem.
– Baszni is lehet?
– Az a lényeg – kuncogott a lány a telefon túloldalán.
– Elmeséled nekem, hogy milyen vagy?
– Az ágyban vagy külsőleg?...Gyere és nézz meg, vagy próbálj ki! Ha meg véletlenül mást szeretnél, rajtam kívül még három közül választhatsz.
A férfi eddigre már eldöntötte, hogy megy és próbát tesz. A slusszkulccsal babrált:
– Hol talállak?
A lány mondta a címet, majd hozzátette:
– Oldalt a kisutcában tudsz ingyen és diszkréten parkolni. Evelint keresd!
5 perc múlva egy kétszintes ház csengőjét nyomta, alig érve hozzá, és mosolygott az apró kamera hidegen csillogó szemébe.
Nem ismerte a szokásokat, de nem tartotta szükségesnek bemutatkozni. és az ajtót kitáró lány nevére sem volt kíváncsi –„biztos ő az Evelin” –, inkább sürgősen elvonultak a zuhanyfülkékkel felszerelt szobák egyikébe.
Büszke volt magára, hogy ugyanazon a napon másodszor is keményen szexelt – majd nem Evelin, hanem a Liza nevű csajszi arcára eresztette a spermát –, és a zuhany alatt úgy érezte, hogy elbírná a harmadik menetet is.
El akarta dobni a hirdetési újságot – nehogy a felesége felfedezze benne a társkereső rovatra korlátozódó jelöléseket –, aztán inkább a parkban, egy padon hagyta.
– Valaki még megköszönheti, hogy feldolgoztam helyette a szexpiacot! – vigyorgott magában, aztán egy másik padról sokáig figyelte az újság sorsát.
Először csak a szellő lapozott bele. Később nem érdekelt senkit, leszámítva egy idős hölgyet, aki mégsem ült le miatta, talán azt hitte, hogy foglalt a hely.
Végre két srác…!
Egyikük arrébb tette az újságot, de nem nézett bele. Inkább azt a néhány nőnemű járókelőt vette szemügyre, akik a környéken elhaladtak. A másik tétován meglegyezte vele a levegőt, mintha nem tudná eldönteni, hogy hajtogasson-e valamit belőle, vagy a bokrok közé dobja. Belenézett! Két másodperc után már ketten böngészték a hirdetéseket.
A férfi a közeli padon izgatottan dőlt előre, mintha így megleshetné, hogy amazok mit olvasnak. Biztos volt benne, hogy éppen az általa megjelölteket. Legalább hallaná, hogy mit beszélnek!… Elképzelte, hogy a srácok bejelentkeznek Lizához vagy Evelinhez, akik nem mondanának nemet. Már elő is vették a telefont, és pötyögték a számot.
– Holnap majd megkérdezem, hogy voltak-e a srácok… – gondolta. Mert biztos volt benne, hogy éppen azt a hirdetést választották ki, hiszen az van megjelölve, és abban is hogy másnap újra meglátogatja Lizát.
Izzadt tenyere nyomot hagyott a padon. – Mi lesz már? Csak röhögnek a telefonba! – Bosszantotta, hogy a 17. év körüli srácok nem vették komolyan a dolgot, és irigykedett is, mert biztosan nincsenek rászorulva, hogy fizessenek a szexért. – A mai lányokkal azt csinálnak ingyen, amit akarnak! – Számára is kellemes órákat jelent néhány gyakornoklány, akik megfordultak a kezei között. – De ennek vége, egyelőre! – rázta meg a fejét.
A srácok felálltak a padról, és nevetgélve indultak el.
A férfi a nyomukban, és egyből megállapította, hogy rossz az irány. – Vagy másik hirdetést választottak – lázasan kutatott az emlékezetében, melyik lehet még szimpatikus –, vagy nem tartanak igényt a szexuális szolgáltatásra. – Ment mögöttük néhány lépéssel lemaradva.
Minden idegszálában érezte a szabadságot: Másoknak munkaidő van, ő meg azt csinál, amihez kedve van.
Egy lakótelepi lépcsőháznál érte utol a srácokat, éppen megnyomtak egy csengőgombot, és feltűnőbb lett volna, ha nem száll be velük együtt a liftbe, mint ahogy ő is a 6. emeletet választotta.
A lift megállt, a srácok előre engedték, és nem tudta, hogy merre induljon, a szinten található 4 lakás közül melyiket válassza, ám diszkréten kinyílt az egyik ajtó.
– Melyiktek telefonált? – kérdezte egy szőke lány a férfire nézve, egyáltalán nem csodálkozva a betoppanó 3 fős létszám miatt, inkább megoldást keresve.
– Én még reggel – válaszolt kapásból a férfi. Ez igaz is volt, hiszen majdnem minden hirdetővel sikerült beszélnie, bármelyik legyen is ez éppen.
– Mi meg, vagyis én, kettőnk nevében, 5 perce… – mondta az egyik fiú.
– Gyertek be! – A lány félreállt, de az előszobánál tovább nem engedte őket. – Az a helyzet, hogy most egyedül vagyok, de akkor ezt nektek a telefonban közöltem is… Mondtátok, hogy nem baj, úgyhogy – a férfi felé fordult mosolyogva – visszajöhetsz egy kicsit később, vagy megvárhatod a fiúkat, vagy megkérhetjük őket, hogy ők várjanak meg téged… Egyáltalán, ki miért jött?
– Én mondtam a telőben, hogy kettőnket egyszerre lerendezhetsz…
– Oké!
A férfi egy lépéssel hátrébb húzódott:
– Nekem meg addig lesz időm kitalálni, hogy mit szeretnék…
– Oké! – A szőke lány elégedetten mosolygott. – Ülj le addig a konyhában, vagy letusolhatsz… Vagy engem az sem zavar, ha bejössz megnézni, hogy könnyebb legyen eldönteni, hogy veled mit csináljak.

X titkos útjai 
eddigi fejezetei:
1. epizód
Folytatás:
3. epizód
4. epizód
5. epizód
6. epizód
7. epizód
8. epizód
9. epizód

Üresjárat erotikus novelláskötet 3. évad

Nincsenek megjegyzések: