2016. április 13.

Bulizók buli előtt 11.

Előzmények:
...



Bulizók buli előtt
11. epizód
Önkéntes önkéntelen





Jetta, az aranylón szőke lány türelmetlenül toporgott az épület előtt. Nem volt hozzászokva, hogy megvárakoztatják, inkább ő szokott játszadozni a fiúk tűrőképességével. Azt vallotta, hogy ha valamelyik srác nem képes szó nélkül várni 10-15 percet, az inkább ne is fogjon bele.
Eltelt a 15. perc, és elkezdett fel-le sétálgatni. Az épület szélétől a sarokig, és vissza. Közben vissza-visszanézegetett.
Egy hangtalan autó már – mióta észrevette – legalább negyedszer osont el mellette, mindig ugyanabban az irányban. Egyre idegesítőbbnek tartotta, de tüntetőleg elfordította a fejét.
– Biztos valami öreg pöcs – döntötte el magában.
Sajnálta, hogy nem jön a várt fiú – bár még bizakodott –, hiszen így keresztülhúzhatja a megtervezett stratégiát. Pedig Jetta aprólékosan kigondolta, hogyan lehet a mai nap végére, ideiglenesen összeveszni úgy, hogy fel sem merülhet a következő napi találkozás esélye. Ehhez viszont a srácnak most itt kellene lennie!
– Nincs átmeneti szakítás, ha hiányzik az egyik szereplő – húzta el a száját, mire egy szembejövő néni elmosolyogta magát.
Úgy tervezte, hogy – cseppet sem szokatlanul – egy apróság miatt felkapja majd a vizet, de csak este 10-11 óra körül, amikor már úgyis haza kell indulni, s amikor a fiú a szokásos módon megkérdezi, hogy „holnap mikor?”, s akkor majd egyszerűen nem fog válaszolni, csak búcsú nélkül elsiet. Holnap majd nem válaszol az érdeklődő sms-ekre… Ilyen egyszerű. Holnapután meg ki lehet békülni. Persze, majd csak dél körül, vagy amikor felébred, hiszen egy fergeteges buli után biztosan sokat kell majd pihengetni.
Izgalomba hozta a buli ötlete, s amikor hallotta, hogy kívüle kik hivatalosak még, attól kezdve elképzelhetetlennek tartotta, hogy valami langyos, érdektelen babazsúrról volna szó. Ha egyszer ott lesz Bettina, aki már dugott a bátyja minden haverjával, és ott lesz Edina is, aki a hírek szerint az öltözőben kiverte egy ismeretlen fiúnak… akkor tévedésből sem fognak unatkozni. A fiúk közül is bármelyikről el tudja képzelni, hogy minél több lány ki akar próbálni, s így majd kedvére válogathat közülük.
Jetta le-fel járkált, már 20 perce várt, közben vad képek ugrottak be, amiket eddig csak filmen láthatott.
– No, majd a bulin! – morogta maga elé, ismét megmosolyogtatva egy sietős járókelőt.
Elképzelte, hogy majd sokat táncol, és – ha tényleg lesz medence is, ahogy hírlik, akkor – ő is levetkőzik majd bugyiig, és büszkén learatja a sóvárgó tekintetekkel jelzett elismerést. Hiszen fent van a legszebb lányok top 3-as listáján, de az is lehet, hogy az első kettőben… De csak akkor fog levetkőzni, ha más valaki elkezdi, mondjuk Bettina. Aztán megfogja minden fiúnak… – még magában sem mondta ki, hogy mijét –, és persze megsimogatja minden lány punciját
– Miért is ne? – gondolta dacosan. – Azért buli a buli!
Majd még időben eldönti, hogy melyik fiúnak engedi meg, hogy „felkísérje”. – Biztos, hogy lesz „fent” egy szoba, ahol tovább is lehet menni, mint csak tapizni egymást. – Aztán arra a játékra gondolt, amit éppen a fő riválisnak tartott Bettina mesélt egy házibuli után: Bekötötték a lányok szemét, letérdeltek, és a meztelen… farkakról kellett kitalálniuk, hogy melyik kié. Így nem tudhatták egymásról a lányok, hogy melyikük mit csinált az eléje kerülő farkakkal, így nem fordulhatott elő féltékenykedés.
Jetta megnyalta a szája szélét, amikor ideért gondolatban.
Szórakozottan túlment a sarkon. Balra nézett, és éppen meglátta bekanyarodni a barátját a túlsó utcánál.
Visszaugrott, és azon számolódott, hogy a fiú ugyan hogyan fogja kimagyarázni ezt a késést. Mindegy, mert ezen még nem fog megsértődni, először jól akarja magát érezni, s csak ezután, a holnapi buli érdekében következhet a „durci”. Persze, hogy el sem akarja mondani sem előre, sem utólag, éppen ezért kell az „átmeneti szakítás”…
– Hol van már?! – kukkantott ki a sarkon. – MIII?
A fiú néhány lépéssel arrébb állt, és beszélgetett egy csajjal.
Mintha nem késett volna már így is több mint 20 percet!
Jetta megrázta szőke fürtjeit, mintha ezzel el tudná hessegetni a képet. Gyorsan körülnézett. El kell tűnni, mert elviselhetetlen ez a megaláztatás…
Elegánsan ott gurult a járdaszegély mellett az a kocsi, ami egy ideje körözgetett már. Jetta tett feléje néhány lépést, mire az autó megállt. Beugrott az ismeretlen mellé, és becsapta az ajtót.
– Menekülsz, kislány? Vagy csak játszani támadt kedved? – kérdezte a sofőr, egy pocakos, a napszemüvegét a homlokán viselő, kócos, 40 körüli férfi.
Jetta lehúzódott az ülésen, amennyire csak hosszú lábai engedték.
– Kicsit elbújnék… – próbálta megmagyarázni az önmaga számára is meglepő tettét.
– Jól teszed – válaszolta kedvesen a férfi, és a szőkeséget az ölébe, a hasa alá húzta.
A lány meglepődött, majd megijedt, amikor kemény kéz tartotta mozdulatlanul a fejét, s a másik kéz villámgyorsan lehúzott egy cipzárt. Az orra előtt pattant elő a férfi fallosza, mereven és lilás-rózsaszínen.
– Kapd be, kislány! – biztatta szavakkal is a pasas, de nem bízva Jetta szándékára a dolgot, egyszerűen, határozottan magára húzta. – Szopjad!
Jetta arra gondolt, hogy a barátja talán már elment a sötétüvegű autó mellett, és nem is képzeli, hogy őt itt tartják fogva.
A férfi farkának erős, bőségesen locsolt, márkás parfüm-illata volt, és keserű íze. Jetta, undor ellen elképzelte, hogy a barátjáé jár a szájában, amikor végre besötétedik a parkban, és szórakozhatnak egy kicsit…
A pasas kezet váltott, s úgy nyomogatta Jetta – ilyenkor simogatáshoz szokott – fejét, mintha csak a kezével verné magának, s nem egy puha száját használná kielégüléshez. A másik keze a lány fenekén kotorászott.
Néhány perc múlva a férfi felnyögött, és telepumpálta Jetta száját:
– Jó voltál, kislány. Elvihetlek valahova?
Jetta megrázta a fejét, helyrerángatta a ruháját és nyitotta az ajtót.
– Maradhatsz még, ha van kedved… – szólt utána a pasas.

Folytatás: Bulizók buli előtt 12. Bemelegítés

Nincsenek megjegyzések: