2016. március 9.

Bulizók buli előtt 6.

Előzmények:Bulizók buli előtt
6. epizód
Készülődés
Peti úgy érezte, mintha jégkockákat szórtak volna a fejére.
– Hogyhogy nem csak rajtad múlik?
– Hiába határoznám én el, hogy márpedig dugni akarok, ha nincs kivel – nyafogott a lány –, és azt sem lehet előre kijelenteni, hogy márpedig engem nem fog senki… Mert akkor és ott kell meghozni a döntést.
A fiúnak egyre kevésbé tetszett ez a laza hozzáállás, hiszen Rózsa egy szemernyi kétséget sem hagyott afelől, hogy szexelni is fog a házibuliban. Mindig is sejtette, hogy a lány eléggé szabadon kezeli a témát, hiszen kettőjük között sem volt szükség sok könyörgésre – azaz semennyire sem –, egyből belement mindenbe…
– Jó bulizást! – mondta Peti, miközben elfordult, nehogy az arca árulkodjon az érzéseiről.
– Jó volt? – érdeklődött a lány a szokott módon. Mint aki elfelejtette feltenni a kötelező kérdést, és most – jó 10 perccel az action után – sürgősen pótolni akarja.
A fiú gyanakodva hunyorgott: a két szóban is csapdát vagy hazugságot érzett. Mint akit elárultak, képtelen volt Rózsa szemébe nézni. Vagy inkább nem szerette volna, ha miatta a lánynak meg kellene játszania magát, inkább felé sem fordult.
– Jó hát… – válaszolt, ám a saját hangjában is felfedezte a hamisságot. Pedig tényleg jó volt, ez a srácoknál egyértelmű is, a lányok tudják csak megjátszani, ha akarják. Félve kérdezett vissza: – És neked?
– Ja, nekem is… – Ez a közömbösen kiejtett mondat akár az ellenkezőjét is jelenthette. Rózsa gondolatai valahol a távolban nyargalásztak.
Szótlanul lépkedtek, majd ki-ki a saját szobája felé vette az irányt.

Ugyanakkor, amikor Gyapjas Peti duzzogva nézegette magát a tükörben, néhány kilométerrel arrébb, egy lakótelep közepén Krisztofer kavicsokat rugdosott. Ha valaki messziről szemlélte, magassága miatt groteszknek tűnhettek ezek az óvodás mozdulatok, mert kívülről egy idegen számára nem látszott a háborgó lelke, ami már egyáltalán nem tűnt volna nevetségesnek.
Csalódott volt.
Alig 2 perccel korábban, amikor átvágott a parkon, már messziről látta a nyitott ablakot, és meglibbenni azt a függönyt, ami mindig elárulta, ha a lakás bérlője otthon tartózkodott. Sietett a kapucsengőhöz, de hiába nyomta elfehéredő ujjal.
Ilyen még sosem történt, hiszen ha a lány nincs otthon, akkor nem hagyja nyitva az ablakot, vagy ha mégis úgy felejtené, akkor a csukott ajtók miatt meg sem moccan a függöny. Ha pedig otthon van a lány, akkor a legelső csengőszóra ajtót nyit.
Mindig. – Ez a szó ismétlődött Krisztofer agyában.
Érthetetlen, hogy Viki mit csinálhat.

A 26 éves lány másfél éves gyerekével lakott a második emeleten. Bármikor megörült a fiú társaságának, még akkor is, ha már a legelső találkozások alkalmával nyilvánvaló lett számára, hogy Krisztofer nem szerelemből látogatja. Bár a fiúk hajlamosak összetéveszteni a szerelmet és a szexet, csakis a szexuális vágy hajtja őket. Vikinek mégis jólesett a ragaszkodás, és készségesen várta az újabb és újabb felcsengetést. Szerette az összebújásokat, még akkor is, ha Krisztofer a következő pillanatban letérdeltette és a falloszát kínálta bekapásra. Szerette a romantikus, közös filmnézéseket is, és nem bánta, ha a legérdekesebb rész közben a fiú megfogta a fejét és szopásra ösztökéli…
Viki nem ismerte a gyermeke apját, azaz egyszerre több pasit is meg tudott volna nevezni, így inkább jobbnak látta, ha egyetlen nevet sem mond.
– Pedig óránként hívogattak… – gondolt keserűen a korábbi időszakra, aminek a terhességgel egycsapással vége szakadt.
Tel az idő, s csak az egyik pasas próbálkozott. Akkor Viki még a szüleivel élt, és a 30 körüli férfi virággal kereste fel, majd azt sugdosta, hogy sosem baszott még terhes nőt. Viki anyja szemérmesen félrenézett, és boldogság töltötte el, arra gondolva, hogy a lányának éppen szerelmes szavakat sugdosnak, vagy most következik a lánykérés. Ehelyett Viki ezt hallotta:
– Menjünk a szobádba bébi, szétkúrom a pinádat!
A lánykérésből nem lett semmi, de Viki mégis beengedte a pasit a szobájába – ha már csak ez az egy partner maradt neki –, és levetkőzött.
Anyja még bedugta a fejét az ajtón, és látta a lányát az ágyon négykézláb. Ártatlan lelkével valami olyasmit képzelt, hogy a kedves férfi meg akarja hallgatni a baba szívhangját – bár ezt talán nem hátulról, térdelve kellene –, vagy elő-nászéjszakát tartanak a fiatalok, amivel nincs semmi gond, hiszen modern időket élünk…
– Most seggbe kúrlak! – közölte a pasas, amint becsukódott az ajtó, és ez volt az utolsó mondata. Többé még telefonon sem kereste a lányt.
Hosszú hónapokig csak a gyermekének élt. Szülei szinte erőszakkal tudták elvinni a kicsit néhány órára, hogy Vikinek legyen valami ideje önmagára is.
– Ismerkedj, barátkozz! – mondogatták. – A négy fal között nem találsz párt magadnak…
Kivettek a lányuknak egy albérletet is, hogy független lehessen, és rendszeresen eltolták a gyereket babakocsiban, legalább 2-3 órára.
Az egyik ilyen alkalommal Viki nézett utánuk az ablakból, majd összeszedte magát, és lement levegőzni az utcára. Alig 5 perc múlva egy nyurga srác megszólította, és valamit hablatyolt zenéről meg filmekről, aztán visszakísérte a lakásba azzal, hogy megisznak egy kólát.
Újabb 1 perc múlva egymással szemben ültek a nappaliban, és a fiú széttett lába között látványosan dudorodott ki a nadrágja.
– Sosem voltam még nővel – jelentette ki közben, semmiféle átmenetet sem biztosítva a filmek, a zene és a szüzessége között. – De meg tudom oldani magamnak és amúgy meg elhatároztam, hogy csakis olyan gyönyörű lány lesz az első, amilyen te vagy.
Viki meghökkent a 6 perc ismeretség utáni spontán nyíltságtól, és nem tudott válaszolni.
A fiú nem zavartatta magát, előadta az ötletét.
– Előveszem és verem neked, és közben arra fogok gondolni, hogy veled csinálom…
Nem várt semmire, s egyetlen kapcsot kipattintva a nadrágján, alsóval együtt térdig tolta.
A lány meredten nézte a kamasz fiú álló péniszét, és tekintete követte a kézmozgást: fel-le-fel-le…
– Szeretem nézni – szólalt meg bizalmasan, ha már ilyen intim kapcsolatba kerültek.
– Szopni is szeretsz?
Viki bólintott, és négykézlábra ereszkedve közelítette meg a fiút:
– Azt mondtad, nem voltál még nővel.
– Úúúgy nem voltam, de szopni szoptak már… Megdughatlak?... Várj még, szopjál, majd benyomom a puncidba a végén!
Mire kimondta, teletöltötte a lány száját, de nem adta fel, s a még kemény falloszt becsúsztatta Viki barlangjába, és addig mozgatta, amíg még egy csepp spermát ki nem sikerült préselnie.
– Te is szűz voltál? – csodálkozott aztán.
– Nem. Ne felejtsd el, hogy van egy gyermekem... Miből gondoltad?
– Erőltetni kellett befelé…
– Ahhoz képest, hogy nem voltál még nővel, elég tájékozottnak tűnsz.
– Dugtam már be nőnek, de nem oda mentem el… Amúgy meg most már voltam nővel, veled. Jól szopsz – dicsérte Vikit – és jó, hogy ilyen szűk a puncid.
– Köszönöm.
Meg akarta csókolni a fiút, de az néhány másodperc után elhúzódott, és megint beszélni kezdett.
Folytatás: Bulizók buli előtt 7. Eldől vagy bedől

Nincsenek megjegyzések: